Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arkadaslar markapondan bi general telefon aldım

699 tl 16 gb buna pepsi kodu giriliyormus kod girdim 15 tl dustu

beklentim şu, hem parafa kampanya %10 paraf hemde yılbası 500 tl ustu 50 tl

bakalım ne olacak sunucu yazacagım ama bugun markaponun %10 parafın son gunu

ben bir deneyim dedim olursa olur olmazsa da olur daha da olmazsa iade ederim.

Planım ve beklentim asagıdaki şekilde

+ 699 general mobile 16 gb
    -15 pepsi indirimi
    - 11 tahmini avantajx iadesi
    - 68 % 10 markapon parafı
    - 50 yılbası kampanya parafı
    - 7 normal alısveris parafı
    - 125 platinum kart artan paraf para iade ( 5000 tl ustu exralarda)

----------------------------
    423 TL (malolursa altın vuruş olmuş olacak.)

Kampanya puanlari dahil degildir.
    Daha once yaptiginiz hesaptaki gibi kampanya puanlari dahil oldu mu hiç.

Bknz.
    Kazanılan ekstra ParafParalar, harcama tutarlarının yansıdığı ekstreden, bir dönem sonraki ekstrede görülecektir. Harcama vaadi ve kampanyalardan elde edilen ParafParalar kapsam dışıdır. Uygulama kart bazlı olup, Parafly kartlar ile Business kartlar uygulamadan yararlanamazlar. Uygulama kapsamında, bir ekstre döneminde kazanılabilecek maksimum ParafPara tutarı 1.000 TL’dir. Kredi kartından yapılan taksitli harcamalarda, ekstreye yansıyan taksit tutarları üzerinden Artan ParafPara kazanılacaktır. Ek kartların yapacağı harcamalar, asıl kartın harcamalarına dahil edilecektir. Ekstre döneminden sonra yapılan iptal/iade işlemlerin nedeniyle belirlenen limitlerin altında kalınması halinde,kazanılan ekstra ParafParalar iptal edilecektir. Kullanılan ekstra ParafParalar, eksi ParafPara olarak yansıtılacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Daha once yaptiginiz hesaptaki gibi kampanya puanlari dahil oldu mu hiç.

Bknz.
    Kazanılan ekstra ParafParalar, harcama tutarlarının yansıdığı ekstreden, bir dönem sonraki ekstrede görülecektir. Harcama vaadi ve kampanyalardan elde edilen ParafParalar kapsam dışıdır. Uygulama kart bazlı olup, Parafly kartlar ile Business kartlar uygulamadan yararlanamazlar. Uygulama kapsamında, bir ekstre döneminde kazanılabilecek maksimum ParafPara tutarı 1.000 TL’dir. Kredi kartından yapılan taksitli harcamalarda, ekstreye yansıyan taksit tutarları üzerinden Artan ParafPara kazanılacaktır. Ek kartların yapacağı harcamalar, asıl kartın harcamalarına dahil edilecektir. Ekstre döneminden sonra yapılan iptal/iade işlemlerin nedeniyle belirlenen limitlerin altında kalınması halinde,kazanılan ekstra ParafParalar iptal edilecektir. Kullanılan ekstra ParafParalar, eksi ParafPara olarak yansıtılacaktır.

daha once butur seylerden kazandıgım seylere artan paraf kazandıgım oldu.

burdan kazanacagım 68 kampanya parafı ve 6.8 tl normal alısverıs parafı = 75 tl nın artanparafı 75 tl bu kesin

gelir. Benım denedıgım sey burda 50 tl yılbası parafı gelırmı bu alısverıse... eger gelırse artan paraf hesabına kesin dahıl olur.

tabi bu hesap basından beri platinum kart ve 5000 tl extra odemesine gore yapıldı

• anil A kullanıcısına yanıt
    Dostum usenmedim gittim denemek icin migrostan simdi 100 tl yukleme yaptim puanla.bagcilar migros. Kredi karti puani yerine money puan anlamistir belki. Yoksa karttan cektikten sonra ne farkeder migros icin.

• Şimdi anlamadım migrostan harcama yapsak (hediye kartı dahil) oluyor mu?
  • KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    Bende buradan sürekli yükletiyordum.Geçen hafta gittiğimde artık olmuyor yasak geldi dediler.Neeyse yarın gidip bir zorlayayım teşekkürler.
  • adamın 5000 lira ekstresi var, kalkmış 3 lira 5 lira hesabı yapıyor. millet böyle böyle zengin oluyor
  • ahmetborhan A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sakin. migros harcama sektorlerinde değil. Biz daha önce kazanilan puanları harcama hususunda migros muhabbeti acildi. Ilk sayfada hangi sektorlerde harcama yapilmali yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 15 Aralık 2013; 23:37:56 >
  • Hepsi burada veya hızlı al gecerlimi acaba
  • quote:

Arkadaslar markapondan bi general telefon aldım

699 tl 16 gb buna pepsi kodu giriliyormus kod girdim 15 tl dustu

beklentim şu, hem parafa kampanya %10 paraf hemde yılbası 500 tl ustu 50 tl

bakalım ne olacak sunucu yazacagım ama bugun markaponun %10 parafın son gunu

ben bir deneyim dedim olursa olur olmazsa da olur daha da olmazsa iade ederim.

Planım ve beklentim asagıdaki şekilde

+ 699 general mobile 16 gb
    -15 pepsi indirimi
    - 11 tahmini avantajx iadesi
    - 68 % 10 markapon parafı
    - 50 yılbası kampanya parafı
    - 7 normal alısveris parafı
    - 125 platinum kart artan paraf para iade ( 5000 tl ustu exralarda)

----------------------------
    423 TL (malolursa altın vuruş olmuş olacak.)

hocam buradan yaptıgınız açıklamalar ve pmden özel olarak sordugum sorulara verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

Migros da geçıyor hocam. Bende uzun süredir beklettiğim puanları mıgros hediyem karta yüklettim @Siyah_Beyaz

Allah razi olsun hocam, ben de silinecek bunlar yil sonunda ne yapacagim diye kara kara dusunuyordum, yarin hemen hediyem karta atayim puanlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı al sanalpazar elektronik kategorinde görünür külçe altın alsak da yatması grekiyor bu durumda yanlışmı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 16 Aralık 2013; 0:51:37 >
  • Hedefde + 0.24 kurusluk sapma ile Altın vuruş tamamdır.

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI)
  • quote:

Hedefde + 0.24 kurusluk sapma ile Altın vuruş tamamdır.

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI)

Paraf konusu gördüm bi selam vereyimdedim Erken haberim olsaydi o sapmada olmazdi . Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Paraf konusu gördüm bi selam vereyimdedim Erken haberim olsaydi o sapmada olmazdi . Saygilar

Furkan hosgeldin (furkanemre ölücüler kralı)
  • benzin olaydı iyiydi..
  • Şansa bak daha Cumartesi günü optimum da 500 tl üzeri paraf ile harcama yaptım.Üstelik almadan önce kampanya var mı diye de internetten araştırma yaptım.Anca bu kadar olur
  • Mavi jeans de paraf posu var. puanda kullanılıyor bilginize
  • Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.

Bu koşulu yeni mi koydular link

Sektöre göre mi yapacaklar yani Markapon gibi pos kodu olduğu için mi geçerli oldu?
  • Arkadaşlar kazanılan puan hangi tarihte aktik oluyor belli bir yükleme tarihi varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.