Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosadan az evvel alışveriş yaptım bana mesaj gelmedi indirim falan diye.
    Gitti sanırım 50 lira

Edit:Geldi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 16 Aralık 2013; 17:01:30 >
  • Migrosta satılan ininal karta bu parafparalardan yükleme yapabilir miyiz? Deneyen oldu mu?
  • Paraf veya parafly kattaki birikmiş puanlar yılbaşında siliniyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçerli olan yerleri bana pm atarsanız ilk mesajı güncelleyeceğim. bir de altın alan olursa onlar da haber versin. onu da güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.

Bu koşulu yeni mi koydular link

Sektöre göre mi yapacaklar yani Markapon gibi pos kodu olduğu için mi geçerli oldu?

paraf üye işyeri şartı mı geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

N11 icin gelisme var mı arkadaslar? Puanı yüklenen oldu mu ?

n11 den yapmis oldugum alisveristen 50tl paraf para kazanmisim haber bekleyenlere duyurulur

parafpuan hemen yüklendi mi hocam?
  • Banada mesaj geldi 50 tl paraf para kazandız diye ama kredi kartları detaylarına baktım yuklenmemiş daha
  • ozelfen kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 7-8 ayda paraf bana 200 liraya yakın parafpara verdi buna karşın ayda ortalama 2000 lira harcadığım axess 8 yıldır toplamda onun yarısını vermedi axessi şimdilik iptal etmiş değilsemde ekkartla beraber ikisini makasla parça pincik ettim azıcık rahatladık ama piyasanın en cimri ve en kazık aidat kartı olmasına dönük kinim bitmiş değil hele hele kendi şirketleri teknosa yada kliksa üzerinden önce bindir sonra puan kampanya yaptıklarında iyice sinir oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

Banada mesaj geldi 50 tl paraf para kazandız diye ama kredi kartları detaylarına baktım yuklenmemiş daha

nereden yaptın alışverişi hocam
  • Kartalinho K kullanıcısına yanıt
    Axess, en rahat kart ücreti iptal olan karttır. Müşteri hizmetlerini arayıp "ekstreye yansıtılan yıllık ücreti iptal edin" demeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulker95

quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

Banada mesaj geldi 50 tl paraf para kazandız diye ama kredi kartları detaylarına baktım yuklenmemiş daha

nereden yaptın alışverişi hocam

N11
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Axess, en rahat kart ücreti iptal olan karttır. Müşteri hizmetlerini arayıp "ekstreye yansıtılan yıllık ücreti iptal edin" demeniz yeterli.

biliyorum hocam bugüne kadar hiç ödemedim daha doğrusu kurumumuzun maaş promosyon ilişiği kesilince onlar da her yıl aidatı önce extremize yansıtıp tahsil ettiler sonra itirazımla bir sonraki ay geri yatırdılar. ama sinir olduğum bankanın göz doymazlığı misal 1400 liralık bir kuyum alışverişimden sonra ertesi gün kuyumcu axessin bu alışveriş sebebiyle kendilerinden 290 lira kestiğini söyleyince afallamıştık. yanisi hem kullanıcıdan hemde esnaftan misliyle aldıkları gözleri doyurmuyor ki birde aidata abanmaları terbiyesizlik. hele hele 1000 liralık mobilya alışverişine 1 lira vermeleri insanı çıldırma noktasına getiriyor.

hasılı kelam düşmanıma bile tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

N11 icin gelisme var mı arkadaslar? Puanı yüklenen oldu mu ?

n11 den yapmis oldugum alisveristen 50tl paraf para kazanmisim haber bekleyenlere duyurulur

parafpuan hemen yüklendi mi hocam?

cumartesi alisveris yaptim bugün sabah gelmiş puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartalinho K kullanıcısına yanıt
    http://www.kliksa.com/bilgi/axess-kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memati2626

bu Artan parafpara nasıl oluyor örneğin 1000 tl platinum kart için ne kadar artan parafpara verir

Bilen yok mu beyler??
  • quote:

quote:

bu Artan parafpara nasıl oluyor örneğin 1000 tl platinum kart için ne kadar artan parafpara verir

Bilen yok mu beyler??

worldpuan, bonus, maxıpuan, parafpara puanlarınızı innial karta yükletebilirsiniz, ben yükletıyorum.
  • Bu ayın 24. gunu hesap extram kesilecek. Bu ayki artanparaf hesabını titizlikle yapacagım.

2 ay fılan oldu bazı sartlarını guncellemısler, onceden 3000 tl uzeri %100 paraf verıyordu onu 5000 yaptılar.

Ayrıca "Kredi kartından yapılan taksitli harcamalarda, ekstreye yansıyan taksit tutarları üzerinden Artan ParafPara kazanılacaktır" demişler.

Bu kural onceden varmıydı bılmıyorum. Kazandıgım artanparaflara bakarak bu kuralda sanırım yenılenmiş. Bilgileri sizlerle paylasacagım

arkadaslar amacımız maxsimum verim bilincli kullanıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

http://www.parafcard.com.tr/parafcard/7/artan-parafpara

ben hiçbirşey anlamadım nasıl oluyor artan parafpara örneğin 1000 tl platinum kart için ne kadar artan para alınır?
  • Teknosadan aldığım ürüne karsılık 50 TL paraf para kartıma yüklenmiş.Duyurulur.
  • Toparlarsak, şuana kadar alışveriş yapan arkadaşlar şu sitelerde paraf para yattığını teyit etmiştir:

n11, markapon, teknosa.

Diğer siteler için (HB, Kliksa, vs) alışveriş yapacak arkadaşlardan haber bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.