Şimdi Ara

PARAFTAN 50 TL PARAFPARA(YENİ YIL KAMPANYASI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
13.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 icin gelisme var mı arkadaslar? Puanı yüklenen oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

N11 icin gelisme var mı arkadaslar? Puanı yüklenen oldu mu ?

n11 den yapmis oldugum alisveristen 50tl paraf para kazanmisim haber bekleyenlere duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Kampanya 15-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Beyaz eşya, elektronik, giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde Paraf üye işyerlerinden yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.

Bu koşulu yeni mi koydular link

Sektöre göre mi yapacaklar yani Markapon gibi pos kodu olduğu için mi geçerli oldu?

markapon parafa uye işyeridir o sebebden uygun sektorden yapılacak alısverısin kampanya dısı olmasına neden yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: soykannnn

arkadaşlar 50 tl parafpuan kazanmak için taksitli alışverişlerde dahil mi yoksa tek çekim mi yapılmalı....

Farketmez, siz sadece uygun sektorden olup olmadıgına dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 16 Aralık 2013; 11:01:53 >
  • n11 veya hızlıaldan altın alırsak parafpuan yatar mı acaba?

n11.com her defasında 1 gram altın alırsak avantajix hesabımıza ayrı ayrı 5 tl yatıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukadami -- 16 Aralık 2013; 11:10:30 >
  • arkadaşlar markapon tamam. tnt 2 arkadaşımız almış puan yatmış.
    başka bir arkadaşımız da n11 den yattığını söyledi.w
    hızlıal, hepsiburada bunlarda var mı alan arkadaşlardan sonucu bekliyoruz.
  • ulker95 U kullanıcısına yanıt
    Sektörleri bulmak lazım
    Müdürüm @tnt-2 ve konuyu açan @ulker95 liste yapıp mesajı sürekli güncelleyelim.
    Bilgiler için teşekkürler.
  • Hizlialdan 600 tl lik alişveriş yaptim 25 tl parafpuan kazandiniz diye msj geldi 50 tl kazanmam lazimdi bankayi aramadim müsait olunca arayacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 500 tl alış verişi tek seferde mi yapmamız gerekiyor parça parça 500 e tamamlasak olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: knnkln

Bu 500 tl alış verişi tek seferde mi yapmamız gerekiyor parça parça 500 e tamamlasak olur mu?

cevap zaten şartlarda var

"..... Yapacağınız Toplam 250 TL Harcamanıza 25 TL, Toplam 500 TL Harcamanıza 50 TL ParafPara! ....."
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

N11 icin gelisme var mı arkadaslar? Puanı yüklenen oldu mu ?

n11 den yapmis oldugum alisveristen 50tl paraf para kazanmisim haber bekleyenlere duyurulur

Hocam alışveriş yaptığınızda telefonunuza parafpuan kazandığınıza dair mesaj geldi mi?
  • Arkadaşlar n11 den 6 veya 7 gram altın alsak kampanyaya katılmış olur muyuz? n11.com altın aldığımızda avantajix iade geliyor mu?
  • her kampanyaya parafly haric diyolar paraflya nezaman kampanya yapacaklar kapatip kurtulalim yoksa
  • Teknosa geçer limi
  • arkadaşlar dün migrostan alışverişveriş yaptım..kasadaki kıza parafcardı uzattım..birikmiş puanları kullanabilirmiyim dedim..evet dedi... parafla anlaşmaları varmış.....ne kadar birikmiş dedim..?
    kız...302 tl demezmi...? şok oldum..hiçbir kartta 25-30 tl yi geçemezdim...toplam harcama...15000 tl civarı...
    eğer parafla anlaşmalı opet veya parfümeri bulamazsam yıulbaşından önce migrosa yükleneceğim...
    teşekkürler paraf....
  • Biraz önce ben de N11 üzerinden 534tl lik alışveriş yaptım. Hemen telefonuma "Tebrikler yılbaşı kampanyasından 50tl parafpara kazandınız" diye mesaj geldi.
    Belirtmeyi unutmuşum ödemeyi 11 taksit ile yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth86 -- 16 Aralık 2013; 16:54:22 >
  • bu Artan parafpara nasıl oluyor örneğin 1000 tl platinum kart için ne kadar artan parafpara verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar dün migrostan alışverişveriş yaptım..kasadaki kıza parafcardı uzattım..birikmiş puanları kullanabilirmiyim dedim..evet dedi... parafla anlaşmaları varmış.....ne kadar birikmiş dedim..?
    kız...302 tl demezmi...? şok oldum..hiçbir kartta 25-30 tl yi geçemezdim...toplam harcama...15000 tl civarı...
    eğer parafla anlaşmalı opet veya parfümeri bulamazsam yıulbaşından önce migrosa yükleneceğim...
    teşekkürler paraf....

migrosta deneyen var mı parafın bu kampanyasını, puanı yüklenen varsa bende gidip ininal yüklemesi yapıcam
  • n11 de iki alışveriş yaptım. ilki 100 tl idi. Onu parafla çektim. Sonra 150 lik daha yaptım onu da ayrı bir elışveriş olarak paraftan çektim
    Toplam 250 yi geçen bir alışveriş yaptım. 25 tl puan kazandım.

Aynı şekilde 250 daha yapsam 25 yine gelir mi?
  • Alakasız belki ama N11'de parçalı ödeme var mı? Mesela 60 lira paraf puanım olsa 100 liralık alışveriş yapsam 60 lira paraf puan+40 lira paraf karttan çekim yapılabilir mi?
    100'lük çek gelince kullanmak istiyorum da o yüzden sordum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.