Şimdi Ara

### Paragon Girebilmek İçin Oylamaya Katılın ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

beyler uçmadım gecen bi yazı okumuştum orda 21 milyon türk bu oynu oynuyor die yer gözüme çarptı eger o metni bulursam kesin koyucam.

her okuduğuna inanıyormusun sen
    70 milyon küsür nüfusumuz var,
    21 milyonu ko oynuyo demek
  • up up up
  • Yazılanları okudum gayet haklı adamlar söyleyecek birşey yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdaggertr

ne bicim korkutmuşuz adamları

hiç güleceğim yoktu :D
  • böyle bi ayrıcalık olması bence çok kötü
  • Biri yazsın şuraya..Çinli koxperlar hakkında her slotda onlar sonra biz koxper oluyoruz işe bak sen ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 11 Mart 2008; 20:08:39 >
  • Adamlar haklı deil de değil fakat K2 her zamanki gibi sözünde durmuyor çünkü 2 hafta sonra servere rest atılacaktı 2 hafta geçti ama sözünde durmadı K2 i yola getirmek te mümkün ama bizde o huy yok işte, tüm türk playerler organize olsa protesto amaçlı oyuna 1 hafta girmese bile yabancıların bizi istememesine sebep olan fırsatçı kendini bilmezler hemen kimse yokken biz oynayalım da bosslar bizim olsun bak ben her ay düzenli goldumu alırdım fakat charıma 6 level kadar düşürdüler k2 e attığım ticketin konuştuğum gm nin haddi hesabı yok olay ne inandırıcı gelmemiş ben keyfimden düşürcek halim yok charı 6 level çok iğrenç bi şirket bu K2..
  • Bence gereksiz bir aktivite. Bir kaç kişinin de belirttiği gibi "TEST SERVER"ı. Kaldı ki zaten kapalı olmasına rağmen giriş yapılabiliyor. Yol yordam bir çok forumda yayınlandı. Girmek isteyen girer.

Çinlilere gelince. Adamlar oyunun içine etmek için kosp ve bug kullanmıyorlar. Çok garip bir şekilde adamları haklı buluyorum ben. Bir fırsat yakalamışlar ve bunu kullanıyorlar. Sizler GB satın alıyorsunuz, GB satıcılarından. O GB'ler nereden geliyor sanıyorsunuz? Çinlilerden alıyorlar. Çinlilerin yaptığı sadece iş gücünü sanal ortamda pazarlamak.

Buyrun bir Çinli'nin ağzından konuyla ilgili konuşmadan alıntılar;

quote:

20 yaşındayım, işsizim. Ne yapacağımı bilmiyorum, bir tek bunu yapabiliyorum..

quote:

Bu para kazanmak için iyi bir fırsat..

quote:

Ülkemde maksimum gelir ayda $150. (Oyundan kazandığı aylık gelir $200)

Gelin görün ki, daha dün 500 GB verdiği bir Türk'ün parasını yollamadığını iddia etti ve benden yardım istedi. Zarar $5000. Acaba kim daha dürüst?

Youtube'de arama yapıp izleyin. Chinese Gold Farmers.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: AK-Rep

Arkadaşlar Anketin Altındaki Yorumculardan Biri 2 TANE PM Resmi Koymuş Koptum

Bi Bakarsanız Guzel olur Kufur İçerior Die Foruma Koymadım

• Haklı dEğilLerr Hepsi PalavLAraa Asıl ŞEyLer OnLArr Benn Çook Tanıyorum Koxper Amerikan Çook Hemdee
    Ben Noo dİyorum Dolu HEsap Ip Değiştirip
  • HEralde Sayfaa KApatıldıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfect_Emre2 -- 16 Mart 2008; 8:42:48 >
  • Bencee Biz Bunu görüp 1'Gün Hiçç Kimsee 1'Türk Bile OYuna Girmese 1'Çubuk Bile KAlsın 1'ServerDaa İStediklerini Yaparım 1'Çubuk Kalmaz TürkLErr OlmasSaa Oyunu YapanLarr Türk.......
  • aslında adamlar haklı yani koxp kullanan yabancılarıda gördüm ama herzamanki gibi iyisindede kötüsündede çoğunluk bizde ve adamlar bize tüm oyunu açtılar onlara bi server'ı özel bıraktılar bence orası onların mahremi gibi biryer ve yabancıların mahremine saygı duymak lazım bence yeni bi anket açıp yabancıların sadece paragonda oynamasını oylayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

21 milyon türk bu oynu oynuyor yeter artık adamlar şimdiye +70 kasmışlardır bile
    adamlar koxp moxp demiş bu adamlar çinlileri neden görmüor sinirlendir şimdi ..für edicem ama yeter L.n artık yetti bune ya

evet geçen dedem geldi bize bi baktım oturmuş knight oynuyor pc de
  • Konuyu acan kisi ne kadar sallamis ya.

Anket sorusu

Paragon geldiginde oraya katilacak misiniz?

Cevaplar

Evet
    Hayir

Anketde ne Turklerle ne de baska bir ulke ile ilgili birsey gecmiyor.
  • Turks diye bi kelime bile geçmiyor bu ankette?
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

Turks diye bi kelime bile geçmiyor bu ankette?

+1907
  • gecen gün Yabancı adam arkadasını kasıyordu pelerinde ing bayragı vardı ve koxp la arkadasını kasıyordu gm de oyundaydı Koxp Dedim Gm duymuyor ertesi gün yine kullanıyor du bende maradonda gavoltlara msn ne koxp kurdum köpekle para toplarken banned:( baska charla girdim adam hala kasıyor o adam yabancı onu niye banlamıyor yabancılara gelince gözleri kör oluyor gm lerin su ise bak ya biz pre cash alalım adamlar bizi istemesin ama ben bıraktım zaten kastıgım charı sattım 4 milyara toplam 200 300 m harcadım 4 milyar kazandım mutluyum bıraktım. sizde bırakın zaten türkleri istemiyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.