Şimdi Ara

### Paragon Girebilmek İçin Oylamaya Katılın ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Anketin Altındaki Yorumculardan Biri 2 TANE PM Resmi Koymuş Koptum

Bi Bakarsanız Guzel olur Kufur İçerior Die Foruma Koymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

nie herkes no dio ben onu çözemedim ....

girmek istemiomusunuz siz ???

quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

No, the turks are way to determined to hack any server that they want. It's really become annoying I saw about 100+ turks koxping worms.

işte beyler Şanlı, Gururlu, Onurlu Türklerin adını böyle kirletioruz

adamlar koxp istemioruz yeni serverda dio resmen İSTENMİORUZ bize göre istenmeyen yerde durulmaz ama nese ismimizi kirletmeye dewammm

anketteki soru bu : server açıldığında servera girmeyi düşünüomusunuz?

biz bu serverdan atılanlar olarak memnuniyetsizliğimizi belirtmek için NO yu seçerek kendi forumlarında kendi yaptıkarı ankete cewap wererek tepkimizi göstermiş oluyoruz

• ya bi s. gidin şurdan kendinizi bilmiyomusunuz hayret içinde sizin yorumlarınızı okudum o 2 resim yetiyo zaten ben bile kendimi yabancı kılığına sokuyom hi diyoz adam anabacı diyo ya bi bırakın çıkarın şu at gözlüklerini bi. gidin hepiniz aynısınız

dürüst olsaydınız böle olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_1907

quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Beyler tüm türk oyuncular 2 Ay boyunca oyuna girmese bu şirket 3.ayın başı batar.

sana katılıyorum kardesim hemde kesinlikle...türkoyuncular olmasa o server kalkınamaz çünkü oyunu oynayan 2 milyon türk var...bi ara kapatılma davası vardı ona izin vermediler...neden?
    nedeni basit adamlar neler kaybedeceğini iyi biliyorlardı izin vermediler....
    paragonu şuanda görüyorum yarısı bomboş...muhakkakki züke züke açacaklar o serverı türklere...

+1500.
    kafanızı takmayın. eninde sonunda bize yeni server ı açacaklar. başka türlü knight para kazanamaz.

• ya sanki onlar çok iyi koxp vs kullanmıyor bırakın bu işleri Nedir bu yabancı hayranlığı anlamıyorum
  • up
  • ya TÜRKLER bıraksa bu oyunu bakın adamlar nası yalvarıyo oynayın die ama olmz işte
    giriliyo istesen de istemesen de
  • ya anlamıyorum sizi Biz olmazsak k2 olmaz bizim paralarımız sayesinde bu oyun kalkınıyor diye övünüyorsunuz..

acıncak bi durum para veriyorsunuz diye övünüyorsunuz.
  • 21 milyon türk bu oynu oynuyor yeter artık adamlar şimdiye +70 kasmışlardır bile
    adamlar koxp moxp demiş bu adamlar çinlileri neden görmüor sinirlendir şimdi ..für edicem ama yeter L.n artık yetti bune ya
  • Türkler olsun fakat yaş sınırı olsun +18 olsun server 12 yaşında bebeler dolmasın...

X : sa aga party pls koxp var
    Y : ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptochid -- 8 Mart 2008; 22:06:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

21 milyon türk bu oynu oynuyor yeter artık adamlar şimdiye +70 kasmışlardır bile
    adamlar koxp moxp demiş bu adamlar çinlileri neden görmüor sinirlendir şimdi ..für edicem ama yeter L.n artık yetti bune ya

haklısın kardes butun para kasılan yerlerde çinliler koxp kurmus.Bizden buluolar adımız cıkmıs 9 a inmez olmus 8 e.
  • sabahlara kadar anket yapsak gece gündüz NO desek ne olucak.. bu anketle bi yere varılmayacagı için gereksiz buluyorum..
    en güzel yolu türkiyede herkez sözleşip oyunu bırakma oyuna girmeme kararı alırlarsa ancak o zaman varlıgımızı düşüncelerimizi hissettirebiliriz.. yoksa gerisi fasa fiso oy kullanmadım kullanmamda gereksiz buluyorum bi yere varamadıktan sonra oy kullanmışım ne kullanmamışım ne dimi ama..?
  • yaa son günlerde bende görüyorum çok iyi organize olmuş bi party ve iyi bir ex veren yerde koxp kuruyorlar ben buna dün geçe şahit oldum birazda adamları kıskandım desem dogrudur
    o kadar iyi organize olmuşlarki bizim Türklerde böyle bişeyi 1 kez bile görmedim
  • Aslında suç tamamen bizim deil.Ha kullanan yok mu ? Malesef var.Sizce Knight online gibi dev bir şirket Koxp vb. olayları engelleyemezmi ? Forumda yazan eleştirilere fln bakmayın.Bu Oyunda bi yerlere gelmiş Büyük yabancı oyuncular türkleri bilir.Örneğin Hitmachine,F9DeviL.F9DeviL Charını satarken bile Türk Forumlarına girdi Msn sini bıraktı ve uzun bir veda yazısı yazdı Türk oyuncularını sevdıklerını Hep yanlış anlaşıldıklarını fln fln.Bilen biliyor.Belkide oyunda onlardan fzla olmamız ve bu yüzden üstün oldumuz için bu yorumlar vardır.Koxpun Temeli Çinlilerdir saten.
  • quote:

21 milyon türk bu oynu oynuyor yeter artık adamlar şimdiye +70 kasmışlardır bile

yavaş oynasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

ya anlamıyorum sizi Biz olmazsak k2 olmaz bizim paralarımız sayesinde bu oyun kalkınıyor diye övünüyorsunuz..

acıncak bi durum para veriyorsunuz diye övünüyorsunuz.

Sorma ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

yavaş oynasınlar.

Harbiden arkadaş uçmuş biraz
  • Öncelikle şunu belirteyim cinliler koxp kullanıyor zart zurt diyorsunuz burda. Çinliler ortaya ne zmn çıktı sanki ama türkler oyunun başından beri içine ediyorlar resmen. Kimse burda türkleri savunmasın. Her türlü oyunun açığını değerlendirenler koxp kullananlar türklerde war. şuna eminim ki şuan koxp kullanan çinli sayısı kadar türk koxp kullanıyor belki de daha fazla. Her yerde speed hack var nerdeyse.Bence adamlar türkleri istememekle haklılar ama oyunun çoğunluğunu türkler oluşturduğu için yapacakları birşey yok.

2.si burda bos konusan bir kaç arkadaş war onlara birşeyler söylemek istiyorum." İstenmediğimiz yerde duruyoruz. Millet 70 oldu Paragonda " gibisinden konusanlar çok bos konuşuyorlar ayrıca eminim ki oyundan anlamayanlar bunlar. BU serverı beta olarak açtılar. Yani süresi dolunca silinecek herşey. Adam 70 olsa ne olacak ki sanki server alfa olarak açıldığı zaman millet kendi lvlinden devam edeceK. Bunu belirttikten sonra k2 neden türklere açmadı bu serverı ? Beta yani test amaçlı açtılar bu serverı. Eğer türkler girebilse servera lagdan geçilmez yani test serverı olmasının bir anlamı olmaz. Açıklar kolayca tespit edilmez. Normal serverlarda bile lagdan geçilmzken herkes bu servera yüklenir. Ama bizim birşeyden anlamayan arkadaşlarımz bizi istemiyorlar gibisinden yorumlar yapıyorlar. Lütfen boş konuşmasınlar. K2 nin türkleri istememesi gibi bir durum sözkonusu olamaz çünkü türkler olmasa adamlar para kazanamayacak. Böyle düşünürsek adamlar neden sizce türkleri istemesin ki. Aksine birçok yenilik yaparak ( PUS ta genellikle ) daha çok türkü oyunu bağlamayı düşünüyorlar..

• istenilmiyosak niye girelim server'a yahu
  • beyler uçmadım gecen bi yazı okumuştum orda 21 milyon türk bu oynu oynuyor die yer gözüme çarptı eger o metni bulursam kesin koyucam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.