Şimdi Ara

### Paragon Girebilmek İçin Oylamaya Katılın ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar knight online official sitesinde yapılan paragon oylamasında oy kullanıp " NO " yu işaretleyerek türklerin ve diğer avrupalı oyuncuların bu serverin dısında bırakılmasına tepkimizi gösterelim. 2 dakikamızı bile almicak bi işlem. herkezi oy kullanarak tepkimizi göstermeye davet ediyorum

http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=162493

• gzl anket ;)
    attım oy
    upup
  • quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

gzl anket ;)
    attım oy
    upup
    attım,bizsiz ko mu olurmus hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

gzl anket ;)
    attım oy
    upup
    bende oy attım upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper08

bende oy attım upp

Alıntıları Göster
    ߀n atmadım Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

߀n atmadım Up

Alıntıları Göster
    No, the turks are way to determined to hack any server that they want. It's really become annoying I saw about 100+ turks koxping worms.

işte beyler Şanlı, Gururlu, Onurlu Türklerin adını böyle kirletioruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViraVira

No, the turks are way to determined to hack any server that they want. It's really become annoying I saw about 100+ turks koxping worms.

Alıntıları Göster
    bende attım biz de girebilmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.E

bende attım biz de girebilmeliyiz

Alıntıları Göster
    anlamıyorum sizi ben.. adamlar istemiyosa bizi girmeyelim ne bu inat yeni server a girsen ne olacak zaten veletlerın yuzunden oyunda duştugmuz hale bakın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

anlamıyorum sizi ben.. adamlar istemiyosa bizi girmeyelim ne bu inat yeni server a girsen ne olacak zaten veletlerın yuzunden oyunda duştugmuz hale bakın....

Alıntıları Göster
    tepki nasıl gösterilir biliyor musunuz? hiç bir serverda hiçbir Türk oyuncu girmeyerek!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezbebek

tepki nasıl gösterilir biliyor musunuz? hiç bir serverda hiçbir Türk oyuncu girmeyerek!!

Alıntıları Göster
    nie herkes no dio ben onu çözemedim ....

girmek istemiomusunuz siz ???

quote:

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

adamlar koxp istemioruz yeni serverda dio resmen İSTENMİORUZ bize göre istenmeyen yerde durulmaz ama nese ismimizi kirletmeye dewammm

• quote:

Orijinalden alıntı: RomulusRutherford

quote:

adamlar koxp istemioruz yeni serverda dio resmen İSTENMİORUZ bize göre istenmeyen yerde durulmaz ama nese ismimizi kirletmeye dewammm

Alıntıları Göster
    adamlar bizle bildiğin dalqa geçiyor ya elin bebelerinin yaptığı islerden türkiye'nin adı zedeleniyor

bikaçtanesini çeviriim size :

why can't we just make 1 or 2 servers just for turks? >.<(türklere özel 1 2 server yapsalarda bunlar oraya girse demek istio)

i will join but only if it will stay foreign language free or almost or almost turk free, reason why i quited international ko was because of turks <.<(yabancı dil ve TÜRKler olmazsa gelirim dio oyunu bırakma nedeni türklermiş arkadaşınherzmanki gbi)

No, the turks are way to determined to hack any server that they want. It's really become annoying I saw about 100+ turks koxping worms.(adam istemio gelmesini türklerin servera türkler girdiği servera hack koxp türü şeyleride getiriomuş yalan diil hani)

• ne bicim korkutmuşuz adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdaggertr

ne bicim korkutmuşuz adamları
    abi adamlar ürkmüş ya türklerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomulusRutherford

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

quote:

bunların geri olduğu heryerden belli zhong zhung die çinli .. leri görmüyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: SarajevoHatıRasI

quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

quote:

bunların geri olduğu heryerden belli zhong zhung die çinli .. leri görmüyolar

Alıntıları Göster
    adamlara bak bizi istemiyolar bizsiz ko olmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: İ_L_K_3_R

Alıntıları Göster
    Beyler tüm türk oyuncular 2 Ay boyunca oyuna girmese bu şirket 3.ayın başı batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ_L_K_3_R

Alıntıları Göster
    Birde Türklere ırkçı millet diyorlar . Sizi anlamıyorum neden hâla böyle bir oyunu oynuyorsunuz . Göz göre göre adamlar sizi istemediği halde kovamıyor çünkü pre + cash gibi ihtiyaçlardan para veriyorsunuz. Bir düşünün para vermezsek bu oyuna türkler girebilir mi ? Yazık gerçekten . Ne demiş atalarımız
    Ayıdan post , Gavurdan Dost olmazmış ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Horozistan20

Birde Türklere ırkçı millet diyorlar . Sizi anlamıyorum neden hâla böyle bir oyunu oynuyorsunuz . Göz göre göre adamlar sizi istemediği halde kovamıyor çünkü pre + cash gibi ihtiyaçlardan para veriyorsunuz. Bir düşünün para vermezsek bu oyuna türkler girebilir mi ? Yazık gerçekten . Ne demiş atalarımız
    Ayıdan post , Gavurdan Dost olmazmış ;)

Alıntıları Göster
    adamlar haklılar kimse gelipte onlar haksız demesin.
    ama alırlar söz konusu para ama adamlarda yüzde yüz haklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 8 Mart 2008; 12:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

Beyler tüm türk oyuncular 2 Ay boyunca oyuna girmese bu şirket 3.ayın başı batar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

sana katılıyorum kardesim hemde kesinlikle...türkoyuncular olmasa o server kalkınamaz çünkü oyunu oynayan 2 milyon türk var...bi ara kapatılma davası vardı ona izin vermediler...neden?
    nedeni basit adamlar neler kaybedeceğini iyi biliyorlardı izin vermediler....
    paragonu şuanda görüyorum yarısı bomboş...muhakkakki züke züke açacaklar o serverı türklere...

• quote:

Orijinalden alıntı: Es®a®εήgizEfeήdy

quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

sana katılıyorum kardesim hemde kesinlikle...türkoyuncular olmasa o server kalkınamaz çünkü oyunu oynayan 2 milyon türk var...bi ara kapatılma davası vardı ona izin vermediler...neden?
    nedeni basit adamlar neler kaybedeceğini iyi biliyorlardı izin vermediler....
    paragonu şuanda görüyorum yarısı bomboş...muhakkakki züke züke açacaklar o serverı türklere...

Alıntıları Göster
    Bence O Paragona Türkler Girmesin Yazanları Teker Teker Haşlamak Lazım Ama Bakma Arada Mesafe Var O Yazıyı Benim Yanımdaykende Yazsalarya Sıkıyorsa Adamın Suyunu Çıkarıyım Bi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.