Şimdi Ara

Paragon MOBA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun sürem 6 günü geçmiş. Klasik 5v5 kulelerin olduğu conquest modu var. Grafikleri çok iyi unreal engine ile yapılıyor, harita baya geniş.

3 haftada bir yeni hero geliyor bu son gelecek hero nun tanıtım videosu.

Oyun 2-3 ay öncesiyle alakası yok. Oyun çok yavaştı bir güncelleme getirdiler, koşma hızları arttı, skill cast timeları kısaldı, skilleri yenilediler kısaca her şey değişti daha güzel oldu. Gittikçe güzelleşiyor.

1 tane friend code mevcut, battle pack veriyormuş ama ne olduğu hakkında fikrim yok, oyunda zaten tüm heroları oynayabiliyorsunuz ama mastery lerini para verip açıyorsunuz. Oynamak isteyen mesaj atsın yollayayım friend code

Oyun nickim WarsForFears

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Ocak 2017; 14:20:2 >

• bende tam inceliyordum code yoallarsaniz sevinirim umarim banada getisi olur kodun
    Acikcasi az kararsizimda tatmin edermi indirdigime degermi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 30 Ocak 2017; 13:19:52 >
  • Betasında oynamıştım bilgisayar kaldırmamıştı (Lenovo z580) . Optimizasyon yapıldı mı acaba?
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Grafikleri baya iyi bir oyun, optimizasyon sorunu varmı bilmiyorum bende sıkıntı çıkarmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.