Şimdi Ara

Paragon ve item booslatmak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok geride kaldığımı farkettim ücret ile paragon veya item bostlayabilicek varsa pm atabilirmi

• Bütçe nedir? Bütün classlarla multibox yapıp millete full item diziyorum sezon yada non season fark etmez
  • Böyle oyunun ne keyfi kalırki onu anlayamıyorum. Zaten sezon 2 başlayalı çok fazla olmadı yada sezon 3 ü bekleyebilirsiniz bence
  • Sadece paragon ve item ise tamam. Bülent Abi bu işe sıcak bakacaktır. Yalnız kendisi "Bugünün yarını da var :(" seasonal achievement'e sahip olduğu için, kastığı hesabınızda hiçbir gold olmaz, var olan da sıfırlanır.

Bunları göze alıyorsanız, işe yarayan ya da yaramayan tüm item'lar ile inventory'nin dolmasını da üzerine kabul ediyorsanız sizce benim on yıl sonraki yaşım kaçtır?
  • NİKOLAİİ HEİLLLL ! HA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak vericeksin kısıtlı vaktimle giriyorum t1 yapıyorum kaç saat olmus artik t6 istiyorum 3 günde 14aaat bounty yaptım rorg cikaramadim destek için yoksa haklisin fark kapansin diye 1-2 gün bilen adam boostlasa yeter :) mobillden atiyorum yazım ve imla hataları mevcuttur illaki özür dilerim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Sadece paragon ve item ise tamam. Bülent Abi bu işe sıcak bakacaktır. Yalnız kendisi "Bugünün yarını da var :(" seasonal achievement'e sahip olduğu için, kastığı hesabınızda hiçbir gold olmaz, var olan da sıfırlanır.

Bunları göze alıyorsanız, işe yarayan ya da yaramayan tüm item'lar ile inventory'nin dolmasını da üzerine kabul ediyorsanız sizce benim on yıl sonraki yaşım kaçtır?

buyrun benim

• Bizim doğalgazı öde ben kasarım :D Öğrencilik işte açız.
  • sayaca bal dökün işi bilmiyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koffing

sayaca bal dökün işi bilmiyosunuz

yuh. ilk defa duydum bunu da :D
  • Koffing kullanıcısına yanıt
    Hocam bal kaç para haberin var mı 5 kilosu bile 100 lira
  • Enjoktorle igneyle sikican 2damla komsudan istemistik hahahahane gunlerdi fatura kac geliyor sizin elektrigide fazla topragin yerini degistirmistik kutudan. Su satini ters cevirenlerde varmis biz yapmadik gercide kullandikca fatura azaliyomis sayac ters donuyor galiba yine ibretlik imlamla sizi basbasa birakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Koffing

Enjoktorle igneyle sikican 2damla komsudan istemistik hahahahane gunlerdi fatura kac geliyor sizin elektrigide fazla topragin yerini degistirmistik kutudan. Su satini ters cevirenlerde varmis biz yapmadik gercide kullandikca fatura azaliyomis sayac ters donuyor galiba yine ibretlik imlamla sizi basbasa birakiyorum

Normalde olsa beleşe yaptırırdım boostunu arkadaşa fakat son yorumlarından sonra asla.Ulan sizin kullandıklarınızı biz ödüyoruz.
  • Yok hocam cok pisman oldum sonra biryerden ciktigini dusunuyorum ogrencilik hocam ogrenci evi hahaklisin ama

• Şimdi burada haklı, öğrencilikte her şey mübahtır Ama biz sayaçla oynama riskini göze alamadık. Şırıngayla balı çekip sayaça yalatınca tabi tatlandı fatura düştü demi ... ya da sen bizim ağzımıza 2 parmak bal çalıyon.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen gerçektir hocam Türkiye'de hakkı olmadığı halde bu benim hakkım değil diyecek insan yok denilecek kadar az , tirajı komik ama öyle maalesef. Kimse benim olmayana benim değil demez ama kendisinin olmayana benim deyip kişiliğinden taviz verir, bu öğrencilikle de alakalı değil kişilik büyütülme tarzı ile alakalı. bu gün bunu yapan insana yarın ücreti neyse verip istediğini de yaptırırsın bence. :) herkese iyi oyunlar dilerim.

• KekiR kullanıcısına yanıt
    Haklısın farkındayımdahttps://www.youtube.com/watch?v=ZF9UA1NkB8E
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam katılmamak elde değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.