Şimdi Ara

Paragraf Kitapları Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Bu başlığı açmamda iki sebep var arkadaşlar. Birincisi kendi çözdüğüm paragraf kitaplarını oylayarak sizlere kitap alırken almayı düşündüğünüz kitaplar hakkında fikir sunmak, ikincisi sizden fikir almak. Paragraf kitabı öneriniz varsa (veya deneme de olur) paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
    1) Fides yayınları
    Fidesin paragrafını çözüp de pişman olan birini görmedim. Kesinlikle alınabilir kelime haznenizi geliştirebilecek bir kitap.
    2) Paragrafik
    Ben memnunum bu kitaptan sorular uzun gibi görünse de bana göre yazı tipi buyuk oldugu için öyle gözüküyor. Kaliteli soruları var
    3) Rüştü hoca TECRUBE paragraf kitabı
    Hayatımda gördüğüm en ama en poktan paragraf kitabı. Çözdükten sonra netlerim azaldı.
    4) Hız ve renk Hız soruları (komisyon kitabı değil)
    Güzel kitap. Biraz sinir bozucu ama geliştiriyor insanı.
    5) Paragrafın şifresi Modüler soru bankası
    Bu kitap kadar sinirimi bozan kitap olmadı daha 90. Sayfadaydım ama az önce bu kitabı bırakma kararı aldım her testte en az bir soru inanılamayacak kadar berbat (belirledigim insanı sinir küpüne çeviren soruları alta ekleyecegim birazdan).

Ekim 2019 dan beri bu kitapları bitirdim. Bunlar hakkında bir düşünceniz veya öneriniz varsa duymayı çok isterim. Elimde endemik deneme ve ParagrafikS kitabı var. Sizce kalan 4 ayda hangi bankalar/denemeler alınabilir? (Not: dilbilgim 0 süre az oldugu için yazım ve noktalamaya çalışıp bir tek onları yapmayı düşünüyorum dil b olarak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dil Bilgisi 2-3 haftada konu anlatımı tamamlayıp denemelerde en azından 5 net filan yapabilirsin hocam ben öyle yapıyorum. Ve çözüm 3d türkçe denemelerini öneririm güzeller. 1-2 haftada dil bilgisi temeli atıp deneme başlamak mantıklı olur
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayi istiyorum da nereden izlenmeli sence kadir gumuse bakiyorum her bir videosu ortalama 35 dk ve 51 adet videosu bulunmakta onunla ugrasacagima geo ile ugrasayim diyorum yetisir diyorsan mutlaka bakarim ama. Tesekkürler kaynak tavsiyen için not aldim bile :)

• TonYKStark kullanıcısına yanıt
    Önce okuyorum testte yanlışım çıkarsa rüştü hocadan izliyorum. Elimde karekök var mesela konunun ilk 2 testini çözünce bilmediğim çok şey çıkarsa videoya dönüyorum. Fiillere kadar böyle yapıp sonrasını düzgünce çalışacağım rüştü hocadan
  • hocam tecrübe kitabını bilmiyorum rüştü hocanın ama fulleten paragraf baya bi zor, bunu bitirip limitin avantaj jet paragraf kitabı var sanırım yeni çıkmış beni çok cezbetti isterseniz düşünebilirsiniz sizde
  • abçodtü kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ekledim listeye. Fulleteni bilmiyorum bile ama tecrube inanilmaz berbat

• Paragraf olarak çözüm videolarida kaliteli bi yayin ariyorum,zorluk olarak Rustu hocanin fulleten kitabi kadar zor olmasin orta zorluktan da kolay olmasin jet patagrafin zorlugu ideal sayilir mesela ama paragrafin ritmi kadar kolay olmasin ondan zor olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf kitabı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.