Şimdi Ara

PARALEL LG G2 Yi ELDEN SATIŞLA ALABİLİR MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2 almaya karar verdim istanbulda oturuyorum.İstanbulbilişimde 1370 e buldum 32 lık modelını ıstanbul bılısımde elden alım var mı beyler adamların dukkanı falan vardı veya oranın dısında paralel ama elden alabılecegım bıryer bılıyor musunuz aldıgım gıbı sehır dısına cıkıcam eger bı sorun olursa verme sansım falan olmıcak bi süre o yüzden elden almak ıstıyorum.Yardımlarınızı beklıyorum dostlar

• bende aynı durumdayım hocam bulursanız banada söyleyin
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbulbılısımde elden alım varmıs 1370 tl 32 lık model eger Istanbuldaysan ordan alabılırsın. 100 daha fazla verırım elden alırım daha iyi bence 1250 ye falan bulunuyoda ondan dedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

Hocam istanbulbılısımde elden alım varmıs 1370 tl 32 lık model eger Istanbuldaysan ordan alabılırsın. 100 daha fazla verırım elden alırım daha iyi bence 1250 ye falan bulunuyoda ondan dedım

1370 verme sakın başka yerlerde var hocam. bizdeuygun,websibir,ucuzbudur buralardan elden alabilirsin 1200 küsürlü fiyatlara
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    Pekı elden alım varmı ki
  • Bizdeuygun.com adresini bulup elden alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Cok sagol usta ılac oldu hem gayet ucuz tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Ensar iletişim var. Gittigidiyor daki Idealseçim. 1235 lira. Elden alırsanız. 120 lira ucuza verebilir bence. Faturaya baktım Bağcılar'da yeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam numarasını pm den atabılır mısın
  • Bizdeuygunda 1229 TL Delta garantili şekilde alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.