Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.031
Cevap
251
Favori
318.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diselcelik

Nacizane tavsiyem bu kartla uğraşmayın. Teferruatı çok ve lehinize değil. Ha ben para atarım kampanyaların bonuslarını alırım sonra paramdaki liraları azar azar zamana yayar harcarım derseniz eyvallah. bu paramı görünce ininal şükür ettirdi.
    Ininalde kullanmadigin paranin erimesi kotu birsey, bu kartta aylik hizmet ucreti ve para yukleme ucreti olmadigi icin tercih ettm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Paranın bloke olmasi, hareket ettirmem için yüksek komisyonlar bana göre dezavantaj. Ben parayi her an kullanmaliyim. Param beklesin diyen için iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    400den fazla yüklerken kesiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Bkm destekli baska banka kartin varsa bkm express uzerinden para yollarsan kesmez.

• Arkadaslar param karti fiziki olarak alabilecegimiz bir yer var mi. Yani en hizli nasil alabiliriz. Netten basvuruda 6 TL kargo ucreti var. ayrica kac gunde gelecegi de belli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaslar param karti fiziki olarak alabilecegimiz bir yer var mi. Yani en hizli nasil alabiliriz. Netten basvuruda 6 TL kargo ucreti var. ayrica kac gunde gelecegi de belli degil.
    Fiziki kart basvurusu yap. Sanal kart ile hemen kullanmaya baslayabiliyorsun. Fiziki kart gelince onu da kullanirsin

• bu kart gibi kullanım/yükleme ücreti olmayan bi kart arıyorum ama aliexpress ve yurtdışında geçmeli
    paycell- geçiyor ama yükleme kullanım ücreti var
    ininal - hepsi var üstüne komisyon var
    bunlar dışında arıyorum
  • Papara var MasterCard logosunu kullanıyor. Hesap için ücret almıyor ama kart için ücret alıyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: YSNYNR

Papara var MasterCard logosunu kullanıyor. Hesap için ücret almıyor ama kart için ücret alıyor mu bilmiyorum.
    Papara Card ücretli midir?

Papara Card başvuru ücreti 9.90 TL, aylık kart ücreti 1 TL'dir.

Aylık kart ücreti yalnızca kartınızı kullandığınız aylarda alınır. Kartınızı kullanmadığınız aylar için hiçbir zaman ücret alınmaz. Her ay yaptığınız ilk işlem ile birlikte kart ücreti Papara hesabınıza yansıtılacaktır.

ATM'den bakiye sorgulama işlemlerinde 0,25 TL hesabınıza yansıtılır.

Yurt içi çekim işlemlerinde %1,15 + 1 TL hesabınıza yansıtılır.

Yurt dışı 500 TL'ye kadar olan çekim işlemlerinde 5,00 TL hesabınıza yansıtılır.

Yurt dışı 500 TL üzerindeki işlemlerinde %1 TL hesabınıza yansıtılır.

Param karta rakip yok suan icin

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Aylık kart ücreti yalnızca kartınızı kullandığınız aylarda alınır. Kartınızı kullanmadığınız aylar için hiçbir zaman ücret alınmaz. Her ay yaptığınız ilk işlem ile birlikte kart ücreti Papara hesabınıza yansıtılacaktır.

Yurt dışı 500 TL'ye kadar olan çekim işlemlerinde 5,00 TL hesabınıza yansıtılır.

Alıntıları Göster
    param kart yurt dışında steam dışında geçmiyor
    papara paycell karttan daha iyi sanırım. yükleme ücreti yok sadece 1tl kart ücreti aylık

• Kredi/banka kartı ile yükleme gelmedikçe Papara Kart benim için yok hükmünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Alıntıları Göster
    çiftlikbank uygulaması değil miydi bu? burdan para atıyordu millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

çiftlikbank uygulaması değil miydi bu? burdan para atıyordu millet

Alıntıları Göster
    Evet. Param kart ise guvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 30 Mayıs 2018; 21:44:31 >
  • Acaba puanları nasıl yüklüyoruz yardımcı olabilecek var mı ? Sanki sadece normal yükleme yapıyor

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çiftlik bank bu firmayla anlaşmıştı ama çiftlik bank ile alakası yok ve BDDK onaylı normal bir banka gibi düşünebilirsiniz.

• Ya bu kartla steam den oyun alabilen var mı sürekli teknik sorunlardan ötürü satımalım yapılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı çıldırıcam. Paralar boşa gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfonso..

Acaba puanları nasıl yüklüyoruz yardımcı olabilecek var mı ? Sanki sadece normal yükleme yapıyor
    Tarayıcınızda reklam koruyucu varsa devre dışı bırakmanızzı tavsiye ederim Ayrıca önce kredi kartı bilgilerini girerseniz daha sonra param kart numarası girerseniz puan kullanma işlemini yapabilirsiniz

• Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaş altı ön ödemeli kart arıyorum ya da banka hesabı
    arkadaşlar var mı böyle kart?
    işlem ücreti vs olmamalı. yurtdışı alışveriş çoğunlukta kullanacağım.
    papara kart baktım. ücret aylık 1tl sadece ama kötü yorumlar okudum ve bankamatikten para yükleme yok saçma bi sistemleri var.
    paycell - aylık ücretleri var ve yüklemede ücret alıyor
    param kart- steam dışında yurtdışına açık değil
    ininal - yurtdışında ve her alışverişte inanılmaz derecede komisyon kesiyor.
    yok mu bi hesap 18 yaş altına.
    yaşım 17 olacak temmuzda bu arada. 16 yaş üstü falan belki vardır banka hesabı veli izni vs.
    komisyonsuz, (aylık 1tl kart ücreti olsa çok sıkıntı değil) sıkıntısız bi kart arıyorum
  • Banka denilemeyecek kadar acemi ve tuhaf firma.

Param kart elime ulaşmadı başkasına teslim etmişler. Bizene kargoyla görüşün dediler, yahu kart başkasında kapatın diyorum önce kime teslim edildiğini öğrenelim sonra diyorlar :).

Neyse bikaç aramadan sonra ancak bloke koydular.

Sonra kartınızı kapatıyoruz yeniden başvurun kargo parasını da tekrardan gönderin havaleyle dediler .

Söyleyecek bişey yok. Daha bulaşmam bunlara...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.