Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.031
Cevap
251
Favori
318.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param kart en iysi

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    İyi de ben neden alamıyorum? kartta yeterli para da mevcut.

• Her seferinde böyle ya. Sizin yapacağınız işi... Birde size güvenip ininalden aktarım yaptım boşa gitti.
    EDİT: Meğersem şifre alıp kartı aktif hale getirmek lazımmış. SMS ile şifre aldıktan sonra hemen ödeme onaylanıyor. Bilmeyenlere duyurulur. Adamlara da o kadar sövdük :D Çok hızlı gerçekleşti işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 2 Haziran 2018; 16:7:5 >
  • hayır anlamıyorum param kart çalışanı falan mısınız? yoksa ceo'su falan mı? diyorum ki "YURT DIŞI ALIŞVEİRŞİNDE KULLANACAĞIM PARAM KART STEAM DIŞINDA YURT DIŞINDA GEÇMİYOR" ama hala ısrarla en iyisi param diyorsunuz... umarım okuduğunuzu anlama yetinizi ilkokul seviyesindeyken iyice oturtmuşsunuzdur da benimle dalga geçiyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

Her seferinde böyle ya. Sizin yapacağınız işi... Birde size güvenip ininalden aktarım yaptım boşa gitti.
    EDİT: Meğersem şifre alıp kartı aktif hale getirmek lazımmış. SMS ile şifre aldıktan sonra hemen ödeme onaylanıyor. Bilmeyenlere duyurulur. Adamlara da o kadar sövdük :D Çok hızlı gerçekleşti işlem.
    Gule gule kullan dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

hayır anlamıyorum param kart çalışanı falan mısınız? yoksa ceo'su falan mı? diyorum ki "YURT DIŞI ALIŞVEİRŞİNDE KULLANACAĞIM PARAM KART STEAM DIŞINDA YURT DIŞINDA GEÇMİYOR" ama hala ısrarla en iyisi param diyorsunuz... umarım okuduğunuzu anlama yetinizi ilkokul seviyesindeyken iyice oturtmuşsunuzdur da benimle dalga geçiyorsunuzdur.
    yukardaki arkadaşın mesajına bakarsan steamde geçtiğini görürsün hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

yukardaki arkadaşın mesajına bakarsan steamde geçtiğini görürsün hocam

Alıntıları Göster
    gerçekten okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. "steam dışında yurtdışı alışverişinde geçmiyor" yazmışım. bana cevap olarak steam'de geçiyor diyorsunuz. tebrik ederim sizi.
  • Diğer banka kartlarının harcama sözü ve puan çevrimi için kullanacaksanız faydalı bir sistem. fiziki param kartının ekstra bir artısı yok. şayet passolig banka kartınız varsa param hesabındaki bakiyenizi passolig kartınıza yükleterek sorunsuzca yurt içi ve yurt dışı her yerde alışveriş yapabilirsiniz. Param müşteri hizmetleri diğer bankaların yanında mahallenin bakkalı konumunda. Bir çok kez kredi kartıyla tl yüklemede sorun yaşadım. genelde 2-3 gün içerisinde hallediyorlar. Bundan dolayı acilliyet söz konusu olan işlemlerinizde dımdızlak ortada kalmamanız adına bir kaç kez düşünmeniz gerekiyor.
  • Bugün can sıkıcı bir durumla karşılaştım param karta kredi kartından bir miktar para yüklemesi yaptım Ancak hesapta 0 TL gözüküyordu canlı yardımdan konuyu bildirdim son zamanlarda ortaya çıkan olumsuz sebepler nedeniyle kartın ön tarafının fotoğrafını istediler birkaç güvenlik araştırmasından sonra Yarın mesai içerisinde hesabı geçeceğini söylediler önceden böyle değildi işe yarayan bir şey oluyor kısa zamanda işe yaramaz hale geliyor ya da şartları zorlaşıyor

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Yüklediğiniz tutar 250 TL veya üzerinde bir tutar mıydı? Bu tutarların altında hemen hesaba geçiyor .

• 150tl 150 tl atiyorum bende, bi problem yasamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: istceko

Yüklediğiniz tutar 250 TL veya üzerinde bir tutar mıydı? Bu tutarların altında hemen hesaba geçiyor .
    250 tl idi bilsem 249.99 yükleme yapardım

• Bu karta komisyonsuz para yatırılıyor mu yoksa her ATM'de %1,14 + 1 ₺ kesiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Bu karta komisyonsuz para yatırılıyor mu yoksa her ATM'de %1,14 + 1 ₺ kesiyor mu?
    EFT/havale ile ücretsiz.
  • bu kartı malesef bankalar para transferi olarak görüyor artık ,ne finansbanktan yaptığım harcamaya puan verdi ne axesse:( ( kişiye özel harcamaya puan vardı )
  • merhaba bu karta başvurursam paracard bonusları aktarabilir miyim ? birde sanal kart olanı var mı ? yoksa adrese illa geliyor mu ? deneyimli arkadaşlar yazabilir mi ?
  • TROY logolu olduğu için YD alışverişlerde kullanılamaması gayet normal.
  • Arkadaşlar sanal kart olarak hesap açtım. Buraya yatırılan para 45 gün sonra kullanılabiliyor sanırım. Peki alışveriş yapmak için de 45 gün mü beklemek gerekiyor yoksa bu limit sadece para aktarmak için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Arkadaşlar sanal kart olarak hesap açtım. Buraya yatırılan para 45 gün sonra kullanılabiliyor sanırım. Peki alışveriş yapmak için de 45 gün mü beklemek gerekiyor yoksa bu limit sadece para aktarmak için mi?
    Alışveriş için 45 gün beklemek gerekmiyor. Saniyesinde harcayabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.