O yüzden sordum hocam cuma günü her zamanki yerden alış veriş yaptım iade gelmedi.Pos aynı halbuki... |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (145. sayfa)
-
-
Hocam param bazen ödül yatirmada sistemleri aksıyor muhtemelen ondandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet halen iade gelmemiş, mecburen kayıt oluşturacağız. Kampanyalar kısmında da görünmüyor belki de sonlandırdılar.
-
Şu an gözüküyor hocam yeni eklemişler herhalde, dediğim gibi bazı aylar ilk hafta vermiyorlar kampanya devreye girmediği için herhalde. Kayıt açıp alınabilir ama muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ParamKart ile eczane harcamalarında %10 nakit iade fırsatı seni bekliyor.
Temel Bilgi
- Kampanya 31.07.2024 tarihi saat 23:59’a kadar geçerlidir.
- Kampanyadan kazanılacak maksimum nakit iade tutarı 75 TL’dir.
Genel Bilgi
- Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde yalnızca Param MC, Param Visa kartlarında geçerlidir.
- Kampanyadan yalnızca kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. ParamKart’ının kişiselleştirme işlemlerini Param uygulamasından yapabilirsin.
- Nakit iade, mevcut indirimlere ek olarak uygulanacaktır.
- Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
- Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart'ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
- TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
-
ParamKart ile Sinoz Kozmetik’te %20 nakit iade fırsatı seni bekliyor.
Temel Bilgi
- Kampanya 12.07.2024-12.08.2024 tarihleri arasında saat 23:59'a kadar geçerlidir.
- Avantaj sadece Sinoz web sitesinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
Genel Bilgi
- Nakit iade, firmanın mevcut indirimlerine ek olarak uygulanacaktır.
- Avantaj kapsamındaki nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılacak.
- Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekmektedir.
- TURK Elektronik Para A.Ş. ve Sinoz Kozmetik kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/iade vb.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
-
çöp hocam sinoz minoz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maksat konu aktif kalsın. 👌quote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
çöp hocam sinoz minoz
Arkadaşlar merhaba.
Paramkart kullanmak istiyorum. (Temmuz 2024 itibariyle)
Artı ve eksileri nelerdir?
Teşekkür ederim.
-
neden kullanmak istiyorsunuz? sizin için artısı ne ki istiyorsunuz yani?
hemen cevaplayayım.
Pepsi kampanyasından 1000 TL paramkart puan kazandım.
Bu yüzden app olarak indirdim. Sadece telefon ve isim bilgileri ile "kısıtlı" hesap açtım.
Eğer avantajları varsa, hesap yükseltip kullanmaya devam etmelimiyim diye soruyorum.
Teşekkürler.
-
hesap yükseltmesi bana çok zor geldi. iki defa dilekçe yazdım, birincide dilekçede bir cümle eksik dediler (çok üstünde durmadım ama bence eksik bir şey yoktu) ikinciyi de birkaç defa sormama rağmen inceleniyor dedler. aylar geçti, onaylanmadı ben de uğraşamadım. kampanya olarak da çok cazip bir şey hatırlamıyorum
Ben de hesabı yükseltemedim bir türlü, sildim gitti sonra. Çok zor bir şey değil bence banka transferi ile veya NFC+canlılık testi ile hesap yükseltme getirmek. El yazısı istiyor bir de gelmiş bana.
-
öyleyse puanları ben sanal kart gibi kullanıp hesabı sileyim en mantıklısı
-
Arkadaşlar, Troy özellikli Yapı Kredi kredi kartından puan yükleyen oldu mu?
Kartta world puan var ama yükleme yapmaya çalışırken puan bulunamadı diyor 🤔
Kimseye TAVSİYE ETMİYORUM!
Adamlar yükleme yapamaya gelince anında çekiyor ama harcamaya gelince hesap doğrulayın diyor. Şikayetlere bakınca çoğu kişinin hesabını doğrulamadığı için dolaylı yoldan parasını puanlarını gaspetmiş oluyorlar. ASLA KULLANMAYIN!!!
Benim gibi puanlarımı buraya çekip harcayayım diyenleri UYARIYORUM!
Allah'tan kredi kartından yüklettimde harcama itirazı ile paramı puanlarımı kurtardım. SAKIN HAVALE/EFT YAPMAYIN!
Bunun yerine İYZİCO kullanabilirsiniz. Hesap doğrulamadan sanal kart oluşturup harcama yapabilirsiniz dedi Müşteri Hizmetleri. İlk baştan sordum bu olaylarını. İnşallah yamuk yapmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an ön ödemelilerin çoğunda kampanyalardan faydalanabilmek için hesap yükseltmek gerekiyor.
Param'da hesap yükseltmek çok basit.
Ben iki tane param hesabı ve iki oldubil hesabını kolayca onaylattım.
Gereken evrakları sisteme yükseltip destek kısmına e-posta atınca aynı gün hesabı yükseltiyorlar.
-
kart puanlarını yükleme komisyonu %5 e çıkmış..
-
Bu belgeleri nereye yükleyeceğiz ve hangi belgeler acaba. Sözleşmeler kısmında bir belge görünüyor imzalayıp gönderdim ama uzun zamandır ne arayan var ne soran.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yükleyemiyoruz ki. ykb'den yüklenmiyor aylardır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X