sorun troyda değil hocam. mc world de aynı aylardır, iyzico'ya da yükleyemiyoruz. ykb kapattırmış olabilir buralara yüklemeyi. puan harca isimli appte kullanabiliyorum sadece |
Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (146. sayfa)
-
-
Müşteri hizmetlerini ara ya da destek kısmına yaz. Belgelerim bekliyor onaylayın diye.quote:
Orijinalden alıntı: hhmercanBu belgeleri nereye yükleyeceğiz ve hangi belgeler acaba. Sözleşmeler kısmında bir belge görünüyor imzalayıp gönderdim ama uzun zamandır ne arayan var ne soran.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesabım patladı galiba.içeride 53 bin para kaldı.müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
Merkez bankasına mi şikayet etmemiz gerekiyor?
Bugün belgeleri tekrar maille gönderdim halloldu. Fakat birşey fark ettim. Kartı nakite çevirmek, ciddi anlamda masraflı. Yüklerken 3.9 çekerken 5 küsür; toplamda %9 civarında bir komisyon alıyor. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sistem mi bu şekilde. Deneme amaçlı düşük tutarlarda işlem yaptım bu oranlar çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön ödemeli bir kartta 53 bin lira olması da biraz ilginç olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faiz yıllık 24 iken 35'e mi ne çıktı geçenlerde. YouTube'da her çeşit vidosu çekilen bir şeyin ilgili yerlerin illaki dikkatini çekmesi sürpriz değil.quote:
Orijinalden alıntı: hhmercanBugün belgeleri tekrar maille gönderdim halloldu. Fakat birşey fark ettim. Kartı nakite çevirmek, ciddi anlamda masraflı. Yüklerken 3.9 çekerken 5 küsür; toplamda %9 civarında bir komisyon alıyor. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sistem mi bu şekilde. Deneme amaçlı düşük tutarlarda işlem yaptım bu oranlar çıkıyor.
Ne diye şikayet edeceksiniz? Nakite dönme amaçlı yapıyordum bir şeyler ters gitti mi? İlgilenen yer TÖDEB. MERKEZ BANKASI bu işlere engel olunmasını isteyen yer zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Erkan0644
Hesabım patladı galiba.içeride 53 bin para kaldı.müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.
Merkez bankasına mi şikayet etmemiz gerekiyor?
Yeni düzen bu. Çok yorum yapamıyorum.
Benim için önemli kısım; yani hata bende değil. Sistem, daha doğrusu oranlar bu şekilde.
Allah kimseyi düşürmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllık 35 değil. yıllık faizi %74 lere denk geliyor.
-
Evet bileşik faiz hesabı yapınca korkunç bir yerlere geldi faiz de millet hala çok avantajlı imiş sağda solda paylaşmaya devam edince böyle oldu.
-
Arkadaşlar param uygulamasında kartı internet alışverişlerine açmak için kısıtlar kısmına tıkladığımda herhangi bir hata uyarı vermeden uygulamadan atıyor sizde de öyle mi deneyebilir misiniz?
Parama 21500 yükledim , hesabı anonime çekti , parayı kurtarma sansı var mıdır? İade talebi formu mu mantıklı?
hocam bunlarla uğraşılmaz,canınızdan bezersiniz.İade edin rahat edin derim
-
akbank chip para ve iş bankası puanları kullanılabiliyor mu acaba?
-
kk için evet
-
Konuyu burada dillendirmeden kk ile yükleme yapıp sorunsuz çekme konusunda bilen birileri detayları pm atabilir mi?
-
böyle birşey yok direk ban yeme sebebidir.Param yönetimi çok sıkıdır bu konuda,çok diretilirse konu avukatlığa kadar taşınan arkadaşlar uyarı için arananlar oldu bilginize.
bunların Kurush diye ayrı bir uygulaması daha var, kullanan oldu mu ?
Param pasif hesaptan 9.95 tl ücret alıyormuş.. sadece son ayı mı alıyor geriye dönük? Bide hesaptan fatura vs..öderken komisyon alıyor mu? Bu arada standart hesap içn soruyorum onaylı değil
Bunu iyiki gördüm yoksa hesap yükseltmeyle uğraşacaktık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X