Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
242
Favori
312.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorun troyda değil hocam. mc world de aynı aylardır, iyzico'ya da yükleyemiyoruz. ykb kapattırmış olabilir buralara yüklemeyi. puan harca isimli appte kullanabiliyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: hhmercan

Bu belgeleri nereye yükleyeceğiz ve hangi belgeler acaba. Sözleşmeler kısmında bir belge görünüyor imzalayıp gönderdim ama uzun zamandır ne arayan var ne soran.

Müşteri hizmetlerini ara ya da destek kısmına yaz. Belgelerim bekliyor onaylayın diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hesabım patladı galiba.içeride 53 bin para kaldı.müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

Merkez bankasına mi şikayet etmemiz gerekiyor?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Bugün belgeleri tekrar maille gönderdim halloldu. Fakat birşey fark ettim. Kartı nakite çevirmek, ciddi anlamda masraflı. Yüklerken 3.9 çekerken 5 küsür; toplamda %9 civarında bir komisyon alıyor. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sistem mi bu şekilde. Deneme amaçlı düşük tutarlarda işlem yaptım bu oranlar çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli bir kartta 53 bin lira olması da biraz ilginç olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhmercan

Bugün belgeleri tekrar maille gönderdim halloldu. Fakat birşey fark ettim. Kartı nakite çevirmek, ciddi anlamda masraflı. Yüklerken 3.9 çekerken 5 küsür; toplamda %9 civarında bir komisyon alıyor. Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa sistem mi bu şekilde. Deneme amaçlı düşük tutarlarda işlem yaptım bu oranlar çıkıyor.

Faiz yıllık 24 iken 35'e mi ne çıktı geçenlerde. YouTube'da her çeşit vidosu çekilen bir şeyin ilgili yerlerin illaki dikkatini çekmesi sürpriz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0644

Hesabım patladı galiba.içeride 53 bin para kaldı.müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

Merkez bankasına mi şikayet etmemiz gerekiyor?
    Ne diye şikayet edeceksiniz? Nakite dönme amaçlı yapıyordum bir şeyler ters gitti mi? İlgilenen yer TÖDEB. MERKEZ BANKASI bu işlere engel olunmasını isteyen yer zaten.

Yeni düzen bu. Çok yorum yapamıyorum.

Benim için önemli kısım; yani hata bende değil. Sistem, daha doğrusu oranlar bu şekilde.

Allah kimseyi düşürmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yıllık 35 değil. yıllık faizi %74 lere denk geliyor.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Evet bileşik faiz hesabı yapınca korkunç bir yerlere geldi faiz de millet hala çok avantajlı imiş sağda solda paylaşmaya devam edince böyle oldu.

• Arkadaşlar param uygulamasında kartı internet alışverişlerine açmak için kısıtlar kısmına tıkladığımda herhangi bir hata uyarı vermeden uygulamadan atıyor sizde de öyle mi deneyebilir misiniz?

• Parama 21500 yükledim , hesabı anonime çekti , parayı kurtarma sansı var mıdır? İade talebi formu mu mantıklı?

• hocam bunlarla uğraşılmaz,canınızdan bezersiniz.İade edin rahat edin derim

• akbank chip para ve iş bankası puanları kullanılabiliyor mu acaba?

• nier kullanıcısına yanıt

kk için evet

• Konuyu burada dillendirmeden kk ile yükleme yapıp sorunsuz çekme konusunda bilen birileri detayları pm atabilir mi?

• dragon-34 D kullanıcısına yanıt
    böyle birşey yok direk ban yeme sebebidir.Param yönetimi çok sıkıdır bu konuda,çok diretilirse konu avukatlığa kadar taşınan arkadaşlar uyarı için arananlar oldu bilginize.

• bunların Kurush diye ayrı bir uygulaması daha var, kullanan oldu mu ?

• Param pasif hesaptan 9.95 tl ücret alıyormuş.. sadece son ayı mı alıyor geriye dönük? Bide hesaptan fatura vs..öderken komisyon alıyor mu? Bu arada standart hesap içn soruyorum onaylı değil

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bunu iyiki gördüm yoksa hesap yükseltmeyle uğraşacaktık

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.