Ben de Param mağdurlarından oldum. 1000 lira kaptırdım günlerdir hesap onaylansın diye bekliyorum. Param'a bulaşmayın. Bulaşacaksanız da önce hesabı bir şekilde onaylatın. |
Bildirim
Ben de Param mağdurlarından oldum. 1000 lira kaptırdım günlerdir hesap onaylansın diye bekliyorum. Param'a bulaşmayın. Bulaşacaksanız da önce hesabı bir şekilde onaylatın. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Ekim 2024; 9:53:38 > |
|
hocam normalde kart bilgileri olmasi gerekiyor bu hesabımda kart yok, kartıma aktar diyorum hesabı yükselt diyor. o şekilde el koydular paraya |
İki resim de aynı hesabın mı? |
evet ayni kişiye ait. tc ile giriş yapıyorum. |
1000 tl cikmisti fakat gelmedi. Bugun aramistim m.h. birseyler zirvaladi uzun lafin kisasi hala yatmadi. Aylar gecti Para da deger bakimindan çöp oldu |
892 TL yükleyip sonra gönderdiniz mi? Transfer normal görünüyor, hatta komisyon alıyordu vadesinden önce o da görünmüyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 7 Ekim 2024; 23:1:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 8 Ekim 2024; 10:56:1 > |
|
|
|
|