Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
242
Favori
312.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Param mağdurlarından oldum. 1000 lira kaptırdım günlerdir hesap onaylansın diye bekliyorum. Param'a bulaşmayın. Bulaşacaksanız da önce hesabı bir şekilde onaylatın.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani qr ile vs harcanamiyor mu
  • Takip
  • hesap yükseltme cok büyük sorun. bir senedir düzenli aralıklarla evrak yükledim. şikayet yazdim. hesap yükseltmeyince para gonderimi yok. bendeki sorun hesabim diye bi ana hesap olusturulmus bunda kartta yol harcama da yapamıyorum. fiziki param kartima aktar diyorum önce hesabı yükseltin diyorlar. defalarca şikayet yazdim. adamlar onaylarken süre geçiyor evraklarin güncel değil diyor. diyorum ben bunu yüklediğim tarih evrak tarihi ayni siz buna süresi geçtikten sonra baktıysaniz benim ne suçum var.. en son iki hafta önce baya sert bir şikayet yazdim yasal süreci baslatacagimi paramı gaspettiginiz ve iadesi harcamasına engel olduğunuzu belirtcegim dedim ayni gun onaylanmıştır dedi. parayı hemen aktardim bidaha kullanacagimi düşünmüyorum.
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Yani hesaptaki parayı harcarken engel mi koyuyor hesabı yükseltin diye? o zaman hesabını yükseltmek isteyene niye bu kadar rezillik yapıyorlar,gerçi muz cumhuriyetinde bunları denetleyende yok tabi normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Ekim 2024; 9:53:38 >
  • Bu kazandirio param kart çekilişi kazanıp parayı alan var mı
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)

hocam normalde kart bilgileri olmasi gerekiyor bu hesabımda kart yok, kartıma aktar diyorum hesabı yükselt diyor. o şekilde el koydular paraya

İki resim de aynı hesabın mı?

• Opt O kullanıcısına yanıt

evet ayni kişiye ait. tc ile giriş yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: peripellatea

Bu kazandirio param kart çekilişi kazanıp parayı alan var mı

1000 tl cikmisti fakat gelmedi. Bugun aramistim m.h. birseyler zirvaladi uzun lafin kisasi hala yatmadi. Aylar gecti Para da deger bakimindan çöp oldu

892 TL yükleyip sonra gönderdiniz mi? Transfer normal görünüyor, hatta komisyon alıyordu vadesinden önce o da görünmüyor.

• peripellatea P kullanıcısına yanıt
    Dün bildirim geldi idi ekim ayı. İçinde tamamlancak eksik bilgi varsa kontrol edin diye
  • Giriş yapabilen var mı?

Genel bir sorun mu var ?

Giriş yapamıyorum

Bu sefer hesabımı temelli kestiler gibi neyse içeride 1200 küsür vardı

Büyük miktar olmaması iyi oldu.Ugraş dur bunlarla işin yoksa.

Bloke atacaksan işlem yapılan yere atsana bu kadar mı zor ?

Yapmadığınız bir şey değil zaten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 7 Ekim 2024; 23:1:22 >
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Telefon numarası yazıp girmeyi denediniz mi
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam.

Şifremi unuttum diyerek işlem yapmaya çalıştığımda hesap bulunamadı diyor.

Normalde mail atınca kaydınız alınmıştır diye mesaj geliyordu oda gelmedi.

Edit:Temsilciye bağlandım şirket risk politikaları gereği hesabım tamamen kapatılmış ve tekrar açılmayacakmış.

Aç gözlüler ;yüklenen bakiye den haraç alamadığı için kapattı!

Yüksek tutarlarda işlem yapmaktan kaçınmanız faydanıza olacaktır.

Ayrıca Oldubil de banlanmış süresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 8 Ekim 2024; 10:56:1 >
  • NFC ile hesap yükseltme gelmiş
    Dün para yüklenmiş bana fakat bir türlü harcamayı başaramadım. Cepte şoka yükleme yapmaya çalışıyorum hata veriyor.
  • Param kartimdaki bakiyeden esimin param kartina gonderim yapiyordum onceden simdi ise olmuyor,kaldirdilar mi?
  • Kobra18 kullanıcısına yanıt
    Bizden hesap numarası fln istemedi ben param açamıyorum hata veriyor SMS fln da gelemdi
    Hesap açılışı için link geliyor. Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)
    Gelen mesaj bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobra18 -- 12 Ekim 2024; 13:21:57 >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.