Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Egeli3543 , icecoffee Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.004
Cevap
245
Favori
315.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşin tuhaf yanı iadeyi de 175te bırakmışlar, %20 olmuyor ki bu şekilde
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Ayıp etmişler. Neyseki erken davrandım.

Daha kötüsü Parolapara da başıma gelmişti. Kasiyer yanlışlıkla kartımdan 1₺ fazla para çekiyor. Sonra o 1₺ yi iade ediyor. Parolapara kazandığım 250₺ liranın tamamına el koydu.

Alışveriş yaptığım gün kampanya koşullarını güncellemişler. “Kısmi iadeler de cashback geri alınır” diye madde koymuşlar. Hakbuki 1 gün önce ölyle bir madde yoktu kampanya ekran görüntüsünden kontrol etmiştim.
  • muskes1903 M kullanıcısına yanıt
    Ellerine yüzlerine bulaştırmışlar
  • Anlık 750 ve üzeri gözüküyor uygulamada
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Evet düzelmiş
  • Maşallah dediğimiz 3 saat dayanıyor
  • Opt kullanıcısına yanıt

Özel mesajla sorup cevaplamak yerine her yere kabak gibi bimpara oluyor diye yazarsanız sonuç bu oluyor.

Zamanında paycell bimpara'yı market iadesinden çıkarmıştı.

Burayı kim okur yahu diye atar gider yapanlar o zaman da patlamıştı.

Doğru söze ne hacet

Anlayana…
  • LCW diğer geciyor denemeyin arkadaşlar
  • 366.gün kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kasıtlı olarak işyerini giyim sektöründen çıkardılar. Kampanya koşullarında da üye işyerlerini kampanya kapsamından çıkarabiliriz yazıyor. Buraya yazınca tek tek kampanyadan çıkarıyorlar. Her konu başlığında aynı olay 🤦🏻‍♂️
  • icecoffee İ kullanıcısına yanıt
    Alsın başlarına çalsınlar geçerli mağazaları yazsınlar o zaman direkt ordan yapsın insanlar madem vermeyeceksende yapma kampanya
    Hocam siz bunu denediniz mi olmadı kampanyada 750 tl yazıyor hala dediğiniz gibiyse attığım parayı çekeceğim
    Katılıyorun fakat kampanyanın amacı tam kampanya tutarında gift kart alsınlar çekilsinler değil. Bununda önlemini böyle alıyorlar işte. Mağaza adı versen hangi birimi verceksin? Başka bankadan alınan pos hizmetinin mcc kodunu işlem yapmadan ön ödemeli hizmet sağlayıcısı bile bilemez
  • icecoffee İ kullanıcısına yanıt
    Gift kart alsam dahi o mağazada harcayacağım başka türlü de yolu yokki hocam angarya isler
    Hocam sitemim size değil ama onların yerinde sizde olsanız aynısını yapardınız. Ön ödemeli kuruluştan zaten banka performansı bekleyemeyiz. Gelir kalemleri bile çok farklı biri ferrari birisi şahin. Zaten bu forumda dolanan kişi az önce hangi işyerinin sanal pos cihazlarının hangi sektörde geçtiğini biliyor. Daha kurcalamanın anlamı nedir onu söylüyorum. Hadi diyelim geçti çalıştı öyleyse neden yüzyılın buluşunu yapmış gibi sürekli yazıp paylaşıyor? Hiç mi kimse şans eseri gift card alacağı yerden bir anda fiziki mağazasına girip alışveriş yapmıyor? Olmadıysa kampanya koşulunda değilse de harcarsın olur biter sanki görende 50000₺ tutarında harca 20000₺ ödül verelim gibi bir kampanya yapıyor. Zaten az kaldı her ön ödemeli işleyişi bizim afişcilerden öğreniyor o sektörü devre dışı bırakıyor. Yakında bankalarda bitirir ondan sonra hep birlikte kına yakarız.

Yanlış anlamayın tekrar söylüyorum yazdıklarım size değil genel nitelikte.

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

1250'ye çıkarmışlardı tekrar 750'ye düşürmüşler.

Ne yaptıkları belli değil.

Ben Parolapara kullandım LCW hediye kartı için. İade gelmedi.

Kayıt açınca yatırdılar. Demek ki sıkıntı var MCC kodunda.

• Migros 1000 harcadım vermedi iade
  • gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Bir ara harcama alt sınırı 750'de 1250'ye çıkmıştı. O ara harcama oldu ise vermemiştir. Kayıt açın.

• Kampanya ayın 21inde sisteme düştüğünde başlamıs gibi gozukuyordu sadece üst kısmı almısım ekran goruntusu orda kalan gün 12 yazıyor bunların tarihinin dısında 22 sinde harcamam oldu kampanya başlamadı dediler o tarih olan ekran goruntusu olan varmı acaba

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 24 Aralık 2024; 23:48:6 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.