Şimdi Ara

param olduğu için suçlanıyorum, yani kusura bakmayın zenginsem özür dilerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse helal yoldan para kazananın zenginliğini yargılayamaz.
    Ha ama bu zamanda da helal yoldan zengin olacak kadar para zor kazanılır.
    Madem helal para kazanmakla övünüyorsun inşallah zekatını da kuruşu kuruşuna veriyorsundur.

Al-sat ve döviz ile...
  • şöyle bir hesabının yada hesaplarının görüntüsünü atta bakalım ne kadarın varmış veya arabacıklarınla beraber nickinin yazdığı fotoları at madem, bizde çenemizi yoralım o zaman ...
  • bzene bundan sokuk.Cok paran varsa katla biyerine sok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal yoldan zengin olmak çok zor ve kısa vadede işe yaramaz, zaten yazdığın mesajlara göre edepsizlik değil dalga geçmek bu
    Güzel Csb, konu kilit, üye ban.

Az da olsa gerçek olma ihtimali var ve şu an konudaki herkes senin ne iş yaptığını merak ediyor, aydınlatır mısın bizi hocam
  • Yav tamam alın teriyle kazandıysan helali hoş olsunda "hor göreceğim fakirleri" demek nedir? Kendi ağzınla söylüyosun bende fakirdim diye dünyanın en zengin adamıda olsan nerden geldiğini asla unutma tabi troll değilsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 11 Haziran 2020; 2:26:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okul yapacak kadar vergi. Vergi tahakkukundan bir ss rica..

• mal varlığımın senden fazla olduğuna o kadar eminim ki

• baymühendis kullanıcısına yanıt
    Ziyaaaaa

• Allah akıl fikir versin bırak zenginliği boş yapıyorsun çok.

• Zengin olmanız birilerini rahatsız mi ediyormuş söyleyin rahatsız olacaklarsa onlarda çalışıp Zengin olsunlar takmayın öyle milletin dediklerini Allah daha çok versin inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

arabalarım ve evlerim için ödediğim yıllık vergiyle bir okul yaparsın o kadar söyleyeyim.

şimdi bunu böyle söyledim diye de siniri bozulanlar kızanlar çıkacaktır.

adam sordu ben de söyledim. SUSSA MIYDIM?

yahu cevap da mı vermeyeceğim?

param var diye konuşma hürriyetim, olmasın mı yani?

Alıntıları Göster
    Hocam iyi de adam tam olarak kazancınızı sormuş, siz vergimle okul yapılır demişsiniz.
    Yani aslında adam sordu ben de söyledim cümlesi pek uymuyor çünkü soruya tam doğru cevap vermemişsiniz.

Bunun dışında, eğer gerçekten çok para kazandıysanız tebrik ederim güle güle harcayın.

• Bu forum neler gördü. Pilotum diyip kokpit fotoları paylaşan bile oldu. Zengin olmadığın konuşmadan belli zaten. Fazla kapılıp kendine yalan dünya kurma pişman olursun. 5yılda probisten, milyonluk vergilere yersen

Konuyu açan arkadaş senelerdir trollük yapıyor arkadaşlar itibar etmeyin. Profilini gizleyince eski mesajlara ulaşılamaz sanıyor herhalde

https://forum.donanimhaber.com/ailem-escinsel-oldugumu-saniyor--104893516#104893516

https://forum.donanimhaber.com/probis-bitti-muzlu-rondodan-yaziyorum--104345318#104345318

Bu da baymühendisin tipim nasıl ss'li konusu.
    https://forum.donanimhaber.com/baymuhendis-tipim-nasil-ss-li--114234570#114234570

Hadi şimdi yallah kendini geliştir. 5senedir tek amacın trollük ama onu bile beceremiyorsun. Yazık senin haline. Bi psikoloğa falan git, yalan dünyada yaşamak zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 11 Haziran 2020; 8:24:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama artık yeter arkadaşlar baymuhendis ülkenin en zengin adamlarından birisidir bir gün sokakta açlıktan bayılacağım zaman yanıma geldi aç mısın çocuğum gel yemek ısmarlayayım dedi o günden sonra o büyüttü beni ve bu adama yaptığınız iğrençliklere göz yumamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll Alert 😉

• Ağanın eli tutulmaz. Sayende ayaktayız ağam

• baymühendis kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah rica ederim, keşke para, daha yararlı kişilerin elinde olsaydı.

• seri 50 euro fişekle şahsımın iban hesabına

Fakir soysuz aileden mühendislerin okadar zengin olacağına pek inanmıyorum fikrimi değiştir.
    [Pakaji hariç o adamın dehşet parası var ama moku çıkasaya kadar çalışıyor yani]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Haziran 2020; 10:59:26 >
  • Allah daha cok versin de kimene senin zengin olmandan kardesim.

Gorgusuzlugunuze bahane bulup yok su yuzden su konu yuzunden su mesaj yuzunden konu actim vs demeyin. Bitane daha senden daha buyuk gorgusuz var forumda banka hesaplarini atiyor yok nasil zenginim vs diye konu aciyor gunde 20 kere. Bana gelip gelip ozelden kac para maas aliyon diyor soyleyince aa yazik azmis fln diyor.

Abi dunya da ne zenginler var anasini satiym siz kimsiniz ya? Milletin zenginligini takacak olsak geceleri kimse uyuyamazdi. Komiksiniz valla. Millet tanidiklariniz fln sizi insan yerine bile koymuyordur.
  • 100 dolarlik steam kodu at inanayim

• Yillar once tipini! gormustuk (:
    https://forum.donanimhaber.com/baymuhendis-tipim-nasil-ss-li--114234570
    Tip/kazanc orani tam bir fiyat performans mucizesi olmus.
    Helal olsun sana (:
    Simdi bu fakir ama borclu kardesin iban atsa, 5 haneli bir rakam eft yapsan.Sonra beraber hor gorsek bu fakirleri. 😄 Cocugumun bi ipad pro ihtiyaci var. 😄😄😄

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.