Şimdi Ara

param olduğu için suçlanıyorum, yani kusura bakmayın zenginsem özür dilerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin olsaydım altıma pahalı kıyafetler pahalı ayakkabılar çekerdim. Hatta dayanamayıp altın kolye yada altın bileklik yada altın saat alırdım. Hayali bile güzel ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 10 Haziran 2020; 23:27:8 >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O Kadar paran var gelmiş dhye konu açıyorsun yazık
  • Parası olan adam nerede değerlendirelim diye düşünürken parası olmayanda hayal edip forumda da keklik arar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymühendis kullanıcısına yanıt
    Yazık senin de sınavın bu elinden alınınca anlarsın

• Arkadaşım sen parankazanip zengin olacagina biraz insanlık kazansaydin bundan daha çıksa akıl banane bize ne senin zengin olmandan kafasız.git derdini arkadaşlarına anlat ki bence buda yalan içinde ki ezikliği burda böyle yazarak atıyorsun sennkoca bir fakirsin

• Zenginliğin değil görgüsüzlüğün insanları rahatsız ediyordur.

Paranın olduğunu yazman bile bir görgüsüzlüktür ve insanlar tarafından hoş karşılanmaması gayet normal.

İstediğin kadar zengin ol kimsenin umrunda değil ama bununla gösteriş yapman ciddi bir psikolojik sorun bilgin olsun, genelde yokluktan gelen insanlar gösteriş yapmayı severler bu da tamamen psikolojik.

• Dostum keşke şu küçük emrah hikayesini yazmasaydın başa.

Yani senin çocukken bu çektiğini millet 50 yaşına kadar bile çekiyor.

Bazı şeyler de imkan, çevre, doğru yerde doğru zamanda bulunma meselesi.

Ha zenginliğinin sana hayırlı ve sağlıklı şekilde yaramasını dilerim orası ayrı mesele.

Bu anlattığın ufak hikaye bazılarının yaşadığının yanında anca intro kıvamında tatlı bir hikaye olur.
  • Arkadaş o kadar zengin ki foruma kadar düşmüş işde

• Gösterişini dh'de gizli profille yapmaya çalışan "zengin" hıhı tamam.
    Gösterişe gerek yok tevazuyla yaşa istediğini yap. Malım var param var deme. Bir varmış bir yokmuşa dönersin mazallah.

• Kapıyı açan teyze bir de oklavayla vurmuş galiba bunun kafasına..Bekleyin 1 , 2 saat. Ayılır yakında terli sarı atletiyle..

• Ya sen bu devletçi putçu kafadaki köylüleri bırak keyfine bak sen reis
  • Allah daha çok vrsin dostum.
    Yada neye inanıyorsan o daha çok versin.

Ama mütevazilik insanın içnide olan birşey. Sen mahallende aç adam varken, 200 binlik arabana binmeye utanmıyorsan ve yardım etmiyorsan, bunun için de vicdanın sızlamıyorsa diyecek laf zaten yok.

Ha birde "ADAM"lık mevzusu var tabii, oraya girmiyorum. Bu günlerde onuda satın alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Zenginliğin değil görgüsüzlüğün insanları rahatsız ediyordur.

Paranın olduğunu yazman bile bir görgüsüzlüktür ve insanlar tarafından hoş karşılanmaması gayet normal.

İstediğin kadar zengin ol kimsenin umrunda değil ama bununla gösteriş yapman ciddi bir psikolojik sorun bilgin olsun, genelde yokluktan gelen insanlar gösteriş yapmayı severler bu da tamamen psikolojik.
    bu başlığı başka konularda zenginler zengin olabilmek için haram yiyor diyenler için açtım.

kimsenin umrunda olmasaydı ben de dert edinmezdim herhalde.

senden de özür dilerim zengin olduğum için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerenerhan

Gösterişe gerek yok tevazuyla yaşa istediğini yap. Malım var param var deme. Bir varmış bir yokmuşa dönersin mazallah.
    battığım yerden çıkarım, kendime güvenim sonsuz.
    Allah yar ve yardımcınız olsun ozman

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Allah daha çok vrsin dostum.
    Yada neye inanıyorsan o daha çok versin.

Ama mütevazilik insanın içnide olan birşey. Sen mahallende aç adam varken, 200 binlik arabana binmeye utanmıyorsan ve yardım etmiyorsan, bunun için de vicdanın sızlamıyorsa diyecek laf zaten yok.

Ha birde "ADAM"lık mevzusu var tabii, oraya girmiyorum. Bu günlerde onuda satın alıyorlar
    komşusu açken tok yatmamak için zengin mahallesine taşınanlardanım.

eyvallah, kendime imanım sonsuz.
  • Arkadaşın canı ilgi istiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.