Şimdi Ara

param olduğu için suçlanıyorum, yani kusura bakmayın zenginsem özür dilerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış boşverin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane zenginin sosyal mecradan sadece söz ile ben buyum dediğini göremezsiniz, Hocam, arabalarınız ile by yazıp drone ile çekerseniz herkesi susturursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

arabalarım ve evlerim için ödediğim yıllık vergiyle bir okul yaparsın o kadar söyleyeyim.

şimdi bunu böyle söyledim diye de siniri bozulanlar kızanlar çıkacaktır.

adam sordu ben de söyledim. SUSSA MIYDIM?

yahu cevap da mı vermeyeceğim?

param var diye konuşma hürriyetim, olmasın mı yani?

Alıntıları Göster
    Salla kazan 5 GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bu kadar zengin birini görüyorum, buzlu badem olayı doğru mu hocam?
  • Ne kadar nahif bir mesaj. Siz beni güldürdünüz, rabbim de sizi güldürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

Helal yoldan zengin olmak çok zor ve kısa vadede işe yaramaz, zaten yazdığın mesajlara göre edepsizlik değil dalga geçmek bu
    Güzel Csb, konu kilit, üye ban.

Az da olsa gerçek olma ihtimali var ve şu an konudaki herkes senin ne iş yaptığını merak ediyor, aydınlatır mısın bizi hocam
    Poliüretan odaklı malzeme ihracatçısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy2828

Zengin olmanız birilerini rahatsız mi ediyormuş söyleyin rahatsız olacaklarsa onlarda çalışıp Zengin olsunlar takmayın öyle milletin dediklerini Allah daha çok versin inşallah
    +1

Yakınmayı bırakıp risk alıp çalışmaya odaklanmaları lazım. Sağ olasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Bu forum neler gördü. Pilotum diyip kokpit fotoları paylaşan bile oldu. Zengin olmadığın konuşmadan belli zaten. Fazla kapılıp kendine yalan dünya kurma pişman olursun. 5yılda probisten, milyonluk vergilere yersen

Konuyu açan arkadaş senelerdir trollük yapıyor arkadaşlar itibar etmeyin. Profilini gizleyince eski mesajlara ulaşılamaz sanıyor herhalde

https://forum.donanimhaber.com/ailem-escinsel-oldugumu-saniyor--104893516#104893516

https://forum.donanimhaber.com/probis-bitti-muzlu-rondodan-yaziyorum--104345318#104345318

Bu da baymühendisin tipim nasıl ss'li konusu.
    https://forum.donanimhaber.com/baymuhendis-tipim-nasil-ss-li--114234570#114234570

Hadi şimdi yallah kendini geliştir. 5senedir tek amacın trollük ama onu bile beceremiyorsun. Yazık senin haline. Bi psikoloğa falan git, yalan dünyada yaşamak zor olur.
    16 yaşımdan beri bu platformdayım. Siz o yaşlarınızda roket bilimi ile uğraşıyordunuz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama artık yeter arkadaşlar baymuhendis ülkenin en zengin adamlarından birisidir bir gün sokakta açlıktan bayılacağım zaman yanıma geldi aç mısın çocuğum gel yemek ısmarlayayım dedi o günden sonra o büyüttü beni ve bu adama yaptığınız iğrençliklere göz yumamadım
    Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler sevgili dostum.

Bazı ünlü isimler gibi şatafatın değil de, bir akşam yemeği parasına denk düşen yardımların gösterişini yapsaydım milyonlar arkamda olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Allah daha cok versin de kimene senin zengin olmandan kardesim.

Gorgusuzlugunuze bahane bulup yok su yuzden su konu yuzunden su mesaj yuzunden konu actim vs demeyin. Bitane daha senden daha buyuk gorgusuz var forumda banka hesaplarini atiyor yok nasil zenginim vs diye konu aciyor gunde 20 kere. Bana gelip gelip ozelden kac para maas aliyon diyor soyleyince aa yazik azmis fln diyor.

Abi dunya da ne zenginler var anasini satiym siz kimsiniz ya? Milletin zenginligini takacak olsak geceleri kimse uyuyamazdi. Komiksiniz valla. Millet tanidiklariniz fln sizi insan yerine bile koymuyordur.
    İşsizlik yüzde 30'a dayanmışken, bu zor günlerde ben çalışmayan personelimin bile maaşını takır takır ödedim.

Banka hesabı atmanın ayıp olduğunu düşünüyorum ama her işvereni her zengini namussuzlukla suçlayanlara bir şey söylemenin vakti geldi de geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERYX

Yillar once tipini! gormustuk (:
    https://forum.donanimhaber.com/baymuhendis-tipim-nasil-ss-li--114234570
    Tip/kazanc orani tam bir fiyat performans mucizesi olmus.
    Helal olsun sana (:
    Simdi bu fakir ama borclu kardesin iban atsa, 5 haneli bir rakam eft yapsan.Sonra beraber hor gorsek bu fakirleri. 😄 Cocugumun bi ipad pro ihtiyaci var. 😄😄😄
    Dört sene önceki başlıklarıma dadanmaya başladığınıza göre zenginliğim sizi de çok rahatsız etmiş.

Özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış boşverin :)
    Hakikaten öyle.
  • Alla alla bu yaptığın işlerle nasıl zengin oldun anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

İşsizlik yüzde 30'a dayanmışken, bu zor günlerde ben çalışmayan personelimin bile maaşını takır takır ödedim.

Banka hesabı atmanın ayıp olduğunu düşünüyorum ama her işvereni her zengini namussuzlukla suçlayanlara bir şey söylemenin vakti geldi de geçiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam o konuda bende her zengin ahlaksiz degildir illa tarzi bi mesajim onu gec yine de actigin konu yanlis bence. Selametle.
  • yanlış anlama ama, yani demek istediğimi resmen hırsızlık ile itham etmek gibi algılama

çalmadan zengin nasıl olursun,, bu dünyada böyle bir şey yok,,

• nasıl çalınır, nasıl prim yapılır başkasının alın teri ile,, nasıl başkasını engelleyip o kazanca kendin konarsin,,, sonrada nasip seni bulmaz peşine düşüp bileğinin hakkı ile aldım olursun

örnekler var bende ama uzun yazmak gerek bi sürü vakit kaybı

• baymühendis kullanıcısına yanıt
    Bırak bu işleri 5senedir normal açtığın konu yok. 5 sene sınava girmişsin, üniv biter bitmez (ki o da meçhul) zengin olmuşsunda bilmem ne. Git bi' psikoloğa, ciddiyim. Halin iyi değil. +blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 11 Haziran 2020; 16:5:34 >
  • Bloklanınca ben...

• Arkadaşı ben zengin ettim

• Şu moktan konuya bir sürü kişi yorum yazmış.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.