Şimdi Ara

Paramla rezil olmak istiyorum ne önerirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

Doğru, ne diyeyim Az önce bir konuda gördüm HDD'nin kapasitesine bakarak bilgisayar alıyorlarmış

o konuda hak veriyorum. Bana da hala kasa mı gördüklerinde bunun şeyi kaç cigabayt diye soran var.

Yani hdd bile değil sormak istediği direk bilgisayarın gücü için bir terim düşünmüşler sanırım onuda gigabyte ile ilişkilendirmişler.

Bir gün korkuyorum Teraflop demeyi öğrenecekler ve direk bilgisayar gücünü öğrenmek için onu sormaya başlayacaklar..

" Bu bu saniyede kac teraflop işlem yapabiliyooo" gibisinden

Geçen adamın teki Galaxy S3'ü görüp Tab10 değilmi bu diyordu

• Casper al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Doğru, ne diyeyim Az önce bir konuda gördüm HDD'nin kapasitesine bakarak bilgisayar alıyorlarmış

o konuda hak veriyorum. Bana da hala kasa mı gördüklerinde bunun şeyi kaç cigabayt diye soran var.

Yani hdd bile değil sormak istediği direk bilgisayarın gücü için bir terim düşünmüşler sanırım onuda gigabyte ile ilişkilendirmişler.

Bir gün korkuyorum Teraflop demeyi öğrenecekler ve direk bilgisayar gücünü öğrenmek için onu sormaya başlayacaklar..

Herkesin bilgili olmadığının bende farkındayım. ama işte eski bir donanımcı olarak 1300 1600 lira arası fiyatı olması gereken bir alete 3000 küsür lira vermek bir türlü içime sinmiyor.

F/P donanımcılar için önemli bilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkesin bilgili olmadığının bende farkındayım. ama işte eski bir donanımcı olarak 1300 1600 lira arası fiyatı olması gereken bir alete 3000 küsür lira vermek bir türlü içime sinmiyor.

F/P donanımcılar için önemli bilirsin.

Kesinlikle benimde. İyice ucuzlasın öyle indirimli anca

• Mc Donald's varken Burger King 'ten ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F10 -- 23 Ekim 2012; 14:46:08 >
  • Gold dan iphone 5 al

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

Galaxy S3 al

/>

• Bana ver paranla zeril ol.
  • Polodan kırmızı ceket al.Kız reyonundan pembe pantolon al. Bir de küpe tak. O ye!
  • S3 al, milletin içinde yuvarlak telefonunla hava at.

• quote:

Orijinalden alıntı: metoking

iPhone 5 al, uçak modunu aç pencereden fırlat, sonra gel burda "3000 tl ye aldığım iphone 5 sahte çıktı!" diye konu aç.

haha ince çok ince :D
  • Volkswagen
    The bomb has been planted
  • samsung galaxy note al insan içinde telefon görüşmesi yap
  • Dh ömürboyu premium üyelik al
  • iphone 5 al. ya da kasa kasa efes. ya da capser dan bilgisayar. kanım dondu şerefsizim.
  • Up diyelim bayramlık fikirleri update edelim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.