Şimdi Ara

paranız var ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet şuan elinizde 100 lira var.eğlenmek veya başka birşey için nasıl harcardınız?

• Sakız alırım.
  • şu anda tam 100 liram var :D ne yapıyım
  • 100 liralik bi iddaa kuponu oynarım verdiği oran en az 100'ü 3bintl'ye katlamalı ... Maçlar 3 güne yayılmalı ve maçların hepsini bişekilde izlemelisin eğlence heyecan hepsi doruk noktasına çıkıcaktır 8 maç yaptığın bu kuponun cuma cumartesi maçlarından tutucak ve son maç pazar akşamı olucak maç 1-1 giderken ve sende 0veya1 oynamışken 90+2'de 1-2 maç 2 biticek ve o an yıkıldığın an olucak ...
  • sende gene iyi 100 lira var bende 20 lira var onunla Arifan Dergisi eylül sayısını alıcam 6 Lira ona gidicek kaldımı 14 lira napıcam 14 lirayla Boxer dergisimi alsam diye düşünüyorum
  • 14 liraylada bi whopper yersn 100 liranz olsa naapardnz??
  • Bimden hisse alırdım veya 1.85 m2 arsa alırdım veya bankaya yatırır faiziyle geçinirdim.

Herkesin hislerine tercüman oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    7 ay önce açıldı
    HAKLI İSYAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla gider 3 paket dunhill 2 paket djarum alırdım kapalıçarşının oradan...sonra redbull alırdım 3-4 tane...geçerdim ortaköy sahiline açardım müziğimi...akar

gerisinide biriktiririz...elbet yapılacak bişeyler olur...
  • Quinta Do Portal tatlı şarabı alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Bimden hisse alırdım veya 1.85 m2 arsa alırdım veya bankaya yatırır faiziyle geçinirdim.

faizi olan 4 vea 5 liraylamı geçncen
  • Yani zaten alıcam ama gidip bi yapboz alırım
  • tabumu alsamki elenceli olr en azndan
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzrax

quote:

Bimden hisse alırdım veya 1.85 m2 arsa alırdım veya bankaya yatırır faiziyle geçinirdim.

Yenisin forumda o yüzden olanları bilmiyorsun, adamın biri 50 liram var demişti biride bankaya yaıtr faizliyle geçin demişti o an bittiğimiz, felç olduğumuz andır..

• iskender yer, sigara kullanmamama rağmen üstüne sigara içerdim. peşine de 70 lira ceza öder parayı biritirirdim
  • quote:

quote:

quote:

Yenisin forumda o yüzden olanları bilmiyorsun, adamın biri 50 liram var demişti biride bankaya yaıtr faizliyle geçin demişti o an bittiğimiz, felç olduğumuz andır..

hhahahahah adama kotm ya

• Bi balıkçıya git rakı balık meze felan sölye bir akşamlıkta olsa felekten bir gün araklarsın.
  • quote:

quote:

quote:

senden yaklaşık 2 buçuk ay sonra üye olmuş

• olsun okumamış bilmiyor
  • nokia 6220c alırım 250 ytlmvar biriktirmeye devam
  • 50 euro alırım üstüne 10 lira ekleyip yılbaşına doğru bozdururum 2.20 den 2.40 civarı olur satış

120 tl olur ocak ayındada dolar alırım mayısta bozdururum

anlıcan yaza kadar 100/50 kazanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.