Şimdi Ara

Parası Neyse Verip İstediğimiz Aracı Yaptırabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim bir durum var. Örneğin ben Mercedes-Benz firmasına 2017 yılında yıllar önce üretimden kalkmış olan 500 SEL aracını ürettirebilir miyim sadece kendime has bir tane ? Markaların böyle bir sunduğu olanak varmı? Böyle bir imkanımız var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crank06 -- 10 Mart 2017; 17:43:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerikada amerikan klasikleri için böyle üretimler yapan firmalar mevcut diye biliyorum ama, avrupada hiç duymadım. İmkansız değil her şey paraya bakar
  • çok orjinal konularınız var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kalıpları duruyorsa, fabrika kalıpları muhafaza etmişse mümkün ama tabii fabrikaların politikası ne olur o ayrı.

• Neden olmasın. Pilli alma masraflı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araçların uretim bandı artık olmadığı için fabrikalar o işe girmez. Ama araç restorasyonu yapan firmalar var. Onlar eski bir 500 sel i sıfır hale getirip teslim ederler.

• avrupa ve amerikada bu tarz şeyler yapılıyor ama aynı araç birebir yapılmıyor ki doğru olan da aslında o, günümüz şartlarına adapte ederek daha kullanışlı yapıyorlar, aynı zamanda müşterinin isteğine göre eklemeler de olabiliyor, tabi böyle birşeye para harcanacaksa gerçekten klasikleşmiş araçlara yapmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş max 15

• discovery de belgeseli çıkıyor arada siparişe özel gt40 üretiyorlardı
  • paran olduktan sonra bu dünyada her şeyi yaptırabilirsin
  • emisyonları karşılamayacağından firma yapmaz.
  • Yapamazsın. Resmi olarak olmaz. Anca o model 2.el alıp gerekli firmalara vererek restore ettirebilirsiniz . Başka şans olmaz. Emisyondan kalır araçlar.
  • üreticilerin ismini nedense hatırlamıyorum okuyalı 6 7 yıl oldu o makaleyi aklımda tek kalan jaguar ın öyle bir bölümü olduğuydu size özel tasarımlı araba yaptırtabiliyorsunuz yeter ki parayı verin ama dediğiniz olayı yaptıramazsınız üretimden kalkan arabayı üretmezler sadece bazı firmaların özel bölümü ve adı duyulmamış yerler var sıfırdan kişiye özel araba üreten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 10 Mart 2017; 22:00:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Neden olmasın. Pilli alma masraflı olur.

Komik değil ufuk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.