Şimdi Ara

Parasını Düşünmeden Cep Telefonu Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe sorunu olmadan, "fiyatı ne olursa olsun" desem hangi telefonu önerirsiniz? Ben note 3 kullanıyorum. Note 5 i beklemiştim ama hafıza genişletmeme sorunundan dolayı almadım. Şimdi telefon arıyorum.

Telefonun internetini de kamerasını da haritalarını da aktif kullanıyorum. Özel ve iş maillerime cepten bakıyorum. İnternette bilgi arıyorum. Oyun da oynuyorum. Yani kamerası da iyi olmalı, hızlı olmalı ve hafızası iyi olmalı.

Note 5 mi? İphone mu? Sony mi? HTC mi? Piyasadaki mevcut telefonları ve gelecek modelleri biliyorsanız onları da düşünerek paranın alabileceği en iyi telefonu tavsiyelerinizi rica ediyorum.

2000 TL olmuş 4000 TL olmuş önemi yok. Hızı kalitesi önemli..

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei Mate 8
  • Tamam arkadaş anladık paran çok para problemin çokta yüzümüze vurmana gerek yok yani :)

Bu arada benim tavsiyem Samsung S6 Edge Plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GecePrensi34

Tamam arkadaş anladık paran çok para problemin çokta yüzümüze vurmana gerek yok yani :)

Bu arada benim tavsiyem Samsung S6 Edge Plus

Asla kardeşim, asla öyle birşey yapmam :) Sadece bu piyasada iyi bir telefonun senelerce gittiğini iyi biliyorum. Note 3 telefonum bile hala iyi bir şekilde iş görüyor.. İşlevinde sorun yok, kenarları çok eskidiği için artık bunu 2. telefon yapıp yeni birşey alacam..

Bugün bazı teknoloji mağazalarını gezdim, tüm çalışanlar sözleşmiş gibi İPHONE 6 PLUS önerdi.. Ben de senelerdir, nokia telefonlarımı saymazsak hep android'e alışmış birisiyim. İOS nasıldır, kullanabilir miyim, bilemedim açıkçası..
  • 2500 verip android alsanız iyi bir iş yapmış olmazsınız. Elinizde zaten note 3 varmış güncel androidleri bile aratmaz. Bütçede sorun da yokmuş ios deneyin bir de. Ancak bu şekilde 2.telefon olarak kullanırsınız. Yoksa android alırsanız note3 rafa kalkar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6S Plus
  • Scandinavia kullanıcısına yanıt
    Ben android kullanıcısıyım, muhtemelen de öyle kalacağım ama madem bütçe sorun değil bekleyip Iphone 7 alın derim. Note3 sizi ekim ayına kadar rahat idare eder.

Ama illaki alayım diyorsanız androidlerden meizu pro5'i tavsiye ediyorum, 4 gm ram olan versiyonu evladiyelik.
  • bugun ıcın z5premıum,ama bır ay sonra gelmıs olursa g5 ide bır gorup karar vermek lazım dıye dusunuyorum.
  • GuVeN_HeRSeYDiR G kullanıcısına yanıt
    var mı hocam bir gelişme. Aynı düşüncelerle bende tel arıyorum. apple teller çok geride kağıt üstünde fiyatı desen zaten abartı. sony z5 premium diyolar ama sony ye karşı güvenim kalmadı. çok ciddi paraya sony vaio pc aldım adam iki gün sonra pc üretimini kapattı ve geçmişte satılanlar pc desteğinide dandik bir firmaya verdi dolayısıyla güvenemiyorum.
  • GuVeN_HeRSeYDiR G kullanıcısına yanıt
    Teknoloji mağazalarındaki çalışanların bilgi seviyesi 2/10. Vodafone'a gidip sorsanız Smart 6, Turkcell'e gitseniz T60 en iyisi diye inandırmaya çalışan tipler. Diğerleri de en pahalıyı satmaya çalışıyor zaten.
  • 6s alın.

• 6s plus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s alın. Plus gereksiz maliyetli, performans düşüklüğü de cabası :)

Ancak batarya ömrü benim için önemli derseniz, s6 edge derim.

• iPhone 6S Plus 128GB. Aslında şu an için S7 serisi daha iyi duruyor ancak iPhone 6S daha uzun ömürlü olacaktır. 6S'deki yenilikleri yetersiz bulsam da en iyisi o. Eğer beklerim diyorsan iPhone 7'yi bekle ama daha 8 ay gibi uzun bir süre var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.