Şimdi Ara

parayı ödedik item ortada yok ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece saat 12 20 civarı ihaleden 47 milyona skorn adlı silahı aldım para gittiği halde item ortada gözükmüyor belki gecikir diye düşündüm ama abah 7 olmasına karşın item ortada yok ne yapmaloyım yardımcı olurmusunuz?

• Logout yapıp oyuna tekrar girmeyi denediniz mi?
    benim de dün akşam benzer birşey başıma geldi. Logout yapıp oyuna tekrar girdiğimde stash'te görünüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gnlerde benimde başıma geliyor ama rahat ol item gelecektir.
    En son bir ring satın aldım log out yaptım çıktım girdim olmadı 2 saat sonra geldi :)
  • Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn . Bazen 4-5 mal almam gerekebiliyor bu şekilde ama kesin çözüm bu.
  • quote:

Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn

evet bu yöntemle geldi teşekkür ediyorum
  • bende yaşıyorum bu ara sık sık bu durumu
    item alma olayını da denedim olmadı
    artık bekliyorum ss alıp
    gelmezse blizz e sevgi dolu mesajlar atmak için :D
  • Dün akşam bana da oldu aynı şey. Az evvel düzeltebildim. Sorun "completed" sekmesinin yenilenme sıklığında sanırım. Completed sekmesini tamamen boşaltmama rağmen hala bir (1) item var görünüyor; fakat sekme boş. Ah penceresini birkaç kez kapatıp açtım, item geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

bende yaşıyorum bu ara sık sık bu durumu
    item alma olayını da denedim olmadı
    artık bekliyorum ss alıp
    gelmezse blizz e sevgi dolu mesajlar atmak için :D

Bazı itemlerde 2-3 mal alsanda gelmeme oluyor. 8-9 tane alıpta gelmeyeni görmedim daha. 100 goldluk 10 item alsan 1000 gold yapar oda kimseyi yormaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn . Bazen 4-5 mal almam gerekebiliyor bu şekilde ama kesin çözüm bu.

Aynen bu şekilde geliyor.
  • ya benim anlamadığım 100 golda item satanlar var abi bu nedir ya?
    Stash israfı resmen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.