Bildirim
parayı ödedik item ortada yok ne yapmalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Logout yapıp oyuna tekrar girmeyi denediniz mi?
benim de dün akşam benzer birşey başıma geldi. Logout yapıp oyuna tekrar girdiğimde stash'te görünüyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gnlerde benimde başıma geliyor ama rahat ol item gelecektir.
En son bir ring satın aldım log out yaptım çıktım girdim olmadı 2 saat sonra geldi :) -
Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn . Bazen 4-5 mal almam gerekebiliyor bu şekilde ama kesin çözüm bu. -
quote:
Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn
evet bu yöntemle geldi teşekkür ediyorum -
bende yaşıyorum bu ara sık sık bu durumu
item alma olayını da denedim olmadı
artık bekliyorum ss alıp
gelmezse blizz e sevgi dolu mesajlar atmak için :D -
Dün akşam bana da oldu aynı şey. Az evvel düzeltebildim. Sorun "completed" sekmesinin yenilenme sıklığında sanırım. Completed sekmesini tamamen boşaltmama rağmen hala bir (1) item var görünüyor; fakat sekme boş. Ah penceresini birkaç kez kapatıp açtım, item geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: bulent35220
bende yaşıyorum bu ara sık sık bu durumu
item alma olayını da denedim olmadı
artık bekliyorum ss alıp
gelmezse blizz e sevgi dolu mesajlar atmak için :D
Bazı itemlerde 2-3 mal alsanda gelmeme oluyor. 8-9 tane alıpta gelmeyeni görmedim daha. 100 goldluk 10 item alsan 1000 gold yapar oda kimseyi yormaz sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
Bunun çözümü basit. Banada sık sık oluyor, en ucuz armları arat. 100 goldluk 1-2 malzeme al gelir skorn . Bazen 4-5 mal almam gerekebiliyor bu şekilde ama kesin çözüm bu.
Aynen bu şekilde geliyor. -
ya benim anlamadığım 100 golda item satanlar var abi bu nedir ya?
Stash israfı resmen...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X