Şimdi Ara

“ Oparaya şu var! Tenekeye o para verilir mi?” Ne alacağız peki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

120-130 civarı ilanlardaki araçlara bakıyorum.

2016 - 2017 - 2018 model Megane 4 ler var. Bindim test ettim gidişi güzel konforu da fena değil. Çevreden gelen yorumlar “Renoya o para verilir mi?”

2016-2017-2018 model Astra K lar var. Bindim test ettim çekişi gidişi performansı çok iyi. Genişlik ve konfor tercih meselesi ama kötü değil. Çevreden gelen yorumlar “Opel Almanyanın üvey çocuğu, Opel çok arıza çıkarır bulaşma. O paraya Opel mi alacan?”

2016-2017 Insignia. D sınıfında passat dışındaki araçlar aynı tadı vermez. Satarken üzülürsün, opele bulaşma?

508 ? Pejoya bulaşma.

Reis biz ne alıcaz? 2012-2013 model mercedes bmw mi? O zaman mı gerçekten araba almış olacağız? Harbiden soruyorum yani bizde mi yanlışlık var bu adamlar doğru söylüyor? Yoksa boş konuşuyorlar biz doğru düşüncede miyiz bu araçlara bakarak?

Saygılar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eleştirilerin çoğu boş yorumdan öteye gidemez, çünkü o yorumları yapanlar sizin durumunuzda olsa muhtemelen söylediklerini yapmazlar. Yorumunuza bakılırsa araçlardan da anlayan birisisiniz. Arabayı başkaları için değil kendiniz için alın, en beğendiğiniz içinize sinen hangisi ise alın geçin. İyi akşamlar.
    daha önce birisinin dediği gibi en sonunda porsche panamera bakmaya başlayacağız şaka bir yana bir de akıl veren ilkel yaşam formlarının bir miktar da araba ile ilgili bilgisi olsa içim gam yemeyecek. şu model nasıl? satamazsın. sana ne lan satarım satmam. şu model nasıl? ikinci eli kötü. kullanıcısı mısın? teknik bilgin var mı? yok ama ikinci eli kötü. şu foruma cevap yazanlar arasında zeka testi zorunluluğu olsa forum rahatlardı biraz. adam captiva soruyor benim cahilim qq öneriyor. gel de kızma.
  • :) bunun sonu gelmez. Ama tabi ki ikinci eli daha iyi olan araç almakta fayda var. Tavsiyem civic elegance yada Corolla Dream. İkisi de dünya genelinde iyi satan araçlar

• O lafı edenin arabasını alacaksın. Herkes için en iyi araba kendisininkidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kriterlerini belirleyip bütçene uygun aracı alacaksın. Yakıt,bagaj hacmi,otomatik-manuel, iç hacim vs. Burdakilerin lafına bakarsan düz ovada yolunu şaşırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 22 Eylül 2019; 19:25:45 >
  • daha önce birisinin dediği gibi en sonunda porsche panamera bakmaya başlayacağız şaka bir yana bir de akıl veren ilkel yaşam formlarının bir miktar da araba ile ilgili bilgisi olsa içim gam yemeyecek. şu model nasıl? satamazsın. sana ne lan satarım satmam. şu model nasıl? ikinci eli kötü. kullanıcısı mısın? teknik bilgin var mı? yok ama ikinci eli kötü. şu foruma cevap yazanlar arasında zeka testi zorunluluğu olsa forum rahatlardı biraz. adam captiva soruyor benim cahilim qq öneriyor. gel de kızma.
  • megane o para verilmez 85 liraya benzinlisini alırım
    90-95e corolla 1.6 benzinli alırım
    toyata avensis dizel yada 20 koyup volvo v40 alırım
    buda bonus
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/737414461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 22 Eylül 2019; 19:30:23 >

• Hocam tabiri caizse ağzı olan konuşuyor. Fazla sallamayın. Beğendiğiniz aracı alın geçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.900lira borç verecek var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eleştirilerin hepsi haklı.Araç fiyatları pahalı .Araç almak gerçekten çok zor.

• Eleştirilerin çoğu boş yorumdan öteye gidemez, çünkü o yorumları yapanlar sizin durumunuzda olsa muhtemelen söylediklerini yapmazlar. Yorumunuza bakılırsa araçlardan da anlayan birisisiniz. Arabayı başkaları için değil kendiniz için alın, en beğendiğiniz içinize sinen hangisi ise alın geçin. İyi akşamlar.

• Bu milletin bilmediği yok.
    Aldıkları araba en iyisidir. Ondan daha iyisi yoktur.
    Telefon alır, o da en iyisidir. Ondan daha iyisi de yoktur.
    Millet kendi malını, cinganin şeyini övdüğu gibi över.
    Her konuda da bilgiler vardır.

Kafam rahat olsun diyorsan, bildiğini yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 22 Eylül 2019; 20:27:45 >
  • araba alırken hiç kimseyi dinlemeyeceksin kafan rahat olur ben de hiç kimseyi dinlemedim. rengine bile karışan oluyordu. sanane benim seçtiğim renkten kardeşim?
  • A3 al

• octavia 2018 model full dizel al gec manuel vites ama😀

• 110k civari 2019 sifir Corolla.

Tabi en cok begini Alan yorum bence dogri demis.

Ihtiyacina uygun araci al tabiki.

• İlk önce kendim de dahil olmak üzere şu “elalem ne der” tabusunu yıkmamız lazım. Günümüzde artık otomobiller belli bir standartta üretiliyor. Yeni bir şey alınca bizim millet “hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin” demek yerine ona o kadar vereceğime şuna şu kadar veririm muhabbetine giriyor. Zaten çoğunun otomobil bilgisi efsane kasa Corolla ile sınırlıdır.

• quote:

2016-2017-2018 model Astra K lar var. Bindim test ettim çekişi gidişi performansı çok iyi. Genişlik ve konfor tercih meselesi ama kötü değil. Çevreden gelen yorumlar “Opel Almanyanın üvey çocuğu, Opel çok arıza çıkarır bulaşma. O paraya Opel mi alacan?”

2016-2017 Insignia. D sınıfında passat dışındaki araçlar aynı tadı vermez. Satarken üzülürsün, opele bulaşma?

508 ? Pejoya bulaşma.

Şu üç aracı birden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Şu 508 benim, 13-14.000 KM'dir sorunsuz kullanıyorum.

Edit: Ön tarafının resmini "sorunsuz" forum sayesinde atamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 22 Eylül 2019; 22:53:56 >

• tahsin hasoğluyoutube
    Araba Alırken Tavsiyede Bulunan Gereksiz Arkadaş
    https://www.youtube.com/watch?v=jnbWdU91LgU
  • Polo al hocam kahvede severler alaman tankı Vosvogen'i

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Ohoooo sizin arabanın içi bej rengiymiş birde valla çok iyi duruyor. Makas daraldı zaten ben aslında bildiğini okuyan fikir alıp en sonunda kendi fikrini uygulayan biriyimdir. Biraz da sitem amaçlı açmak istedim konuyu aslında.. :) Ama bu gidişle 508 alıcaz bir tane bizde 😂

• Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    İnsignia'da 508'de alınır.
    İkisini birden test edin, beğendiğinizi alın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.