Şimdi Ara

Pardus Diski Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pardus 2011.1 64 bit'i yüklemek istiyordum diskimin 30Gb bi kısmını Pardus kısmı yapmak için ayırdım fakat yüklerken o diski görmedi ben de sildim ve birleştirdim bu sefer ikisini de görmedi sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl düzeltebilirim (Not: Bilgisayarımda C de Win7 yüklü D'ye yüklemeye çalışıyorum)

• Bölümlendirme ekranından bir fotoğraf çekmeniz mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 24 Ağustos 2011; 18:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Bölümlendirme ekranından bir fotoğraf çekmeniz mümkün mü?

Bu konuyu açtıktan sonra tüm bölümleri sildim Sadece C kaldı ama yine de hata veriyor . Ayrıca diski hiç görmez oldu sadece kurtarma bölümü olan 15 GB lık yeri görüyor (Disk 500GB) Yardımcı olursanız sevinirim.
     Pardus Diski Görmüyor

Pardus Diski Görmüyor

• Hatayı bildirmen iyi olur. Pardus 2012'de sorununu çözmüş olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Hatayı bildirmen iyi olur. Pardus 2012'de sorununu çözmüş olacaklardır.

Hata bildirilir de ben Pardus 2011 i nasıl yükleyeceğim
  • dostum pardusu kuracağın bölümü sil formatlamadan tekrar kuruluma geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

dostum pardusu kuracağın bölümü sil formatlamadan tekrar kuruluma geç

Bi deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios hdd görmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmuyorda olmuyor ya 32 bit 64 bit hepsini denedim olmuyor Mağdurum da mağdurum
  • Öncelikle GParted Live ISO'sunu indir veya elinde başka Live (çalışan) dağıtım varsa onu aç (Hangi dağıtım olursa olsun içinde Gparted veya başka bir disk yöneticisi vardır mutlaka)

GParted programı ile diskini kontrol et eğer o görüyorsa sıkıntı yok demektir ama yapman gerekenler var, Pardus yüklemek istediğin kısmı sil öyle bırak. Sonra tekrar dene Pardus 2011 kurmayı. Sildiğin kısmı boş alan olarak görmesi lazım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 31 Ağustos 2011; 4:12:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.