Pardus'un yayınladığı eğitim sürümünü indirip yüklemek istedim ama en son "GRUB önyükleyicisi tam yüklenemedi. Elle yüklemeniz gerekiyor." diye bir mesaj çıktı. Yüklemek istedim ama sistemi kurmamış bile. Daha sonra DD yansısı olarak yazdırdım, ISO yansısı olarak yazdırdım, Rufus'u denedim, Pardus'un uygulamasını denedim ama hepsinde en sonunda aynı hatayı verdi. Pardus Live yerine diğer seçenekleri kullanayım dedim ama onlarda da hata verdi. Daha sonra en baştan yükleyeyim diye USB'yi sıfırladım. Sonra Pardus'un sitesinden ya aynı ISO'yu ya da 23.1 sürümünü indirmek istedim. Ama artık bu defa da Pardus'un ne forum sitesi ne resmi sitesi yüklenmedi o da hata verip durdu. Şimdi gelelim benim yardım isteğime. Birisi eğitim sürümünü (21.4) buraya ISO olarak yüklesin ve bu sorunu nasıl çözebileceğimi anlatsın. (Anlatamasa bile ISO dosyasını yüklese iyi olur.) Bir de 23.1 dosyasını yüklerseniz çok çok iyi olur. İki dosyayı birden yüklerseniz çok çok çok çok iyi olur. Son olarak isolar GNOME olursa daha çok işime gelir. Saygılarımla/Çaresizliklerimle... |
Bildirim