Şimdi Ara

Pardus Kurulum Hakkında Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben laptopum bozulduğu için diskini söküp bir harici diske çevirdim.Fakat şimdi laptopu tamir ettim ve diski tekrar takmam gerekiyor.Ama ben işletim sistemini komple sildim yalnızca dosyalar kaldı.Şimdi ben bu diske başka bir bilgisayardan harici diske Pardus kurmak istiyorum.

Belgelerim silinirmi onu merak ediyorum
    Eğer silinmeme yolu varsa anlatırsanız sevinirim.

Birde ben bu pardusu ilk defa kullanacağım.Windows xp kurmak istiyorum ama dosyaları silmeden kurulabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXCiNaYeTXx -- 2 Mart 2013; 12:12:08 >

• Pardus 2013 Çıkana Kadar Pardus Kurmanı Tavsiye Etmem.
    Mint Fedora Ubuntu Yazılımlarını Deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Pardus 2013 Çıkana Kadar Pardus Kurmanı Tavsiye Etmem.
    Mint Fedora Ubuntu Yazılımlarını Deneyebilirsin.

Peki win xp kurmamın bir yolu yokmu
  • Önce XP'yi kurun, ardından burada anlatıldığı biçimde XP'nin yanına Linux Mint'i kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 2 Mart 2013; 15:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Önce XP'yi kurun, ardından burada anlatıldığı biçimde XP'nin yanına Linux Mint'i kurabilirsiniz.

Kardeş anlamadın her halde ben zaten xp yi kuramıyorum harici hdd ye onu yapsam sonrasında linüx kurarım
  • Flood İçin Özürdilerim

Upppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXCiNaYeTXx

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben laptopum bozulduğu için diskini söküp bir harici diske çevirdim.Fakat şimdi laptopu tamir ettim ve diski tekrar takmam gerekiyor.Ama ben işletim sistemini komple sildim yalnızca dosyalar kaldı.Şimdi ben bu diske başka bir bilgisayardan harici diske Pardus kurmak istiyorum.

Birde ben bu pardusu ilk defa kullanacağım.Windows xp kurmak istiyorum ama dosyaları silmeden kurulabilir miyim

Arkadaşım eğer diskiniz tek bölümse ve xp ye ait belgeler de o bölümdeyse Pardus kurduğunuzda tüm veriler silinecektir. Bu yüzden kurulumdan önce mümkünse yedek alınız. Pardusa gelince yakında 2013 sürümü çıkacak. Ancak o zamana kadar kullanmak istersin 2011.2 Pardus'un en kararlı sürümüdür. Onu gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Sana indirmen için link veriyorum.

indirme linki: ftp://ftp.linux.org.tr/pardus/Kurulan/2011.2/

kurulum linki: http://www.linuxdunyam.com/2011/09/pardus-20112-cervus-elaphus-resimli.html

Bir sorun çıkarsa bana ulaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sata modu ahci/ide değişebiliyor boot menüde. ahci>win 7 win vista vs. ide> xp için. buna dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXCiNaYeTXx

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben laptopum bozulduğu için diskini söküp bir harici diske çevirdim.Fakat şimdi laptopu tamir ettim ve diski tekrar takmam gerekiyor.Ama ben işletim sistemini komple sildim yalnızca dosyalar kaldı.Şimdi ben bu diske başka bir bilgisayardan harici diske Pardus kurmak istiyorum.

Harici diske standart yollarla windows kurulması mümkün değildir. Bu xp den 8 e kadar aynıdır. Doğal olarak harıcı diskte windows çalıştıramazsınız

Harici diskinizde dosyalarınızın bulunduğu disk bölümüne Pardus u kurmazsan dosyalarına hiçbirşey olmaz. pardusu harici diske kurarken mutlaka ve mutlaka dosyaların olduğu bölüme kurmamalısın kurarsan tüm belgelerin silinir. Pardus disk bölümlendirme için pardus linux forumlarına yadawww.parduscu.com a bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.