Şimdi Ara

Pardus niye çöp edildi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu yazdıklarımızdan bir gram alınıp haklısın diyebilecek mi? tabiki hayır. Yazdıklarımızdan bir gram etkilenip dezenformasyondan yaymaktan vazgeçecekmi yine hayır. Buna fışkıran ego deniyor genelde sevgi eksikliği ile falan bağdaştırılır.
  • Cihaz Ayyıldız C kullanıcısına yanıt
    Valla dayanamayıp seni şikayet ettim hakkını helal et artık

Ban is coming!
  • İşletim sistemi yapmak kolay değilde ondan koskoca microsoft bile her guncellemede hatalarla guvenlik aciklariyla bogusuyo pardus gibi bir isletim sistemi yol gecen hanidir buyuk ihtimalle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Açık her işletim sisteminde var kardeşim ve genelde hepsinde birbirine yakın sayılarda bulunuyor. Ama linuxun güzel yanı her açığı kendin kapatmak zorunda değilsin. Birisi senin yerine yapabiliyor işte.
  • çöp edilmedi, zaten çöp tü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yaşındasın kardeşim?
  • Gentoo 'dan yapılmış bir alt-sürüm, başka ne olabilirdi ki zaten. Kurtlu bulgur acem pirinci diye satılsa kör alıcı bile cıkmazmış onun gibi Office Internet Face Whats dışında birşey kullanmayan, bilmeyen Yerli OS meraklıları dahi kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 21 Ağustos 2020; 13:39:32 >
  • Pişkinlik diye buna diyoruz.
  • Hiç kimsenin kullanmadığı gentoo forumundan alınmıştır... 6214035 mesaj 153858 hesap. Bu adamın attığı her yalanı geldiği gibi iade etmezsem insan değilim.

Our users have posted a total of 6214035 articles
    We have 153858 registered users

In total there are 163 users online :: 2 Registered, 4 Hidden and 157 Guests

Forum o anda aktif 163 kişi var. Bakalım soralım donanım haber gnu forumunda kaç kişi onlinemış.
    2

Hadi pişkin pişkin atıp tutmaya devam et bakalım daha ne kadar yapabileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 21 Ağustos 2020; 15:9:2 >
  • @freenode irc serverından alınmıştır...

Herkesin kullandığı #freebsd-irc kanalı
    0 ops 339 total users.

Hiçkimsenin kullanmadığı #gentoo kanalı
    2 ops 1057 total users.

Hiçkimsenin kullanmadığı gentoo tabanlı #calculate-ru kanalı
    0 ops 691 total users.

At hadi bir uydurma mesaj daha bakalım kaç kişi yiyecek bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 21 Ağustos 2020; 15:4:5 >
  • ahah mesaj sayıları ile bişey ispatlamaya çalışıyor :)

kuluçkaya Gentoo ile yattı, sonra bakın biz Yalı, Çomar, Kaptan, Paket Yöneticisi, Kullanıcı yöneticisi, Güvenlik Duvarı Yöneticisi, açılış yöneticisi,disk yöneticisi, geçmiş yöneticisi, göç aracı, servis yöneticisi, Zemberek Entegrasyonu , Pardusman, Müdür, Lider, ahenk, çomak, Ekran ayarları koyduk biz orjinaliz dediler, bu şeylerle orjinal olunuyormuş gibi : )

Hadi orjinal diyelim, orjinal Pardus 2011'i indirip 768MB RAM'li PC'me kurdum, yok çalışmıyor, tırt, kilit. Orjinal şey nedir? Her koşul altında yağ gibi kayıp akan, çalışan sistemdir ve o zaman "orjinal bu işte" dersin. İsmi orjinal çalışması tırt.

Nitekim, 2011'den sonra Pardus Debian türevi oldu, neden? Cunku orjinal diye satmaya calıştıkları şey tırt, ondan. Birşey orjinal olsa hiç bırakılır mı? Hiç orjinal OS görmesek kandıracaksınız diyeceğim fakat orjinal / sahte'den anlamayan bile kulllanmıyor artık. Budur.

• Tırt olan sensin, bunu da bütün forum görüyor ve görmeye devam edecek. Ben kurdum defalarca kez ve cillop gibi çalıştı kurmayı becerememiş olmayasın? Attığın 3879 yalandan sonra bunun ne kadar inadırıcı geldiğini de kendin tahmin et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 21 Ağustos 2020; 15:7:48 >
  • Orjinallik diye özgünlüğe denir ve bu orjinal parduste yani şu anda pisi olan dağıtımda bolca mevcut. Hayatında bırak yazmayı yanından geçemeyeceğin bir init sistemine kurucuya, göç aletine sistem yöneticisine paket yöneticisine sahip o yüzden kendini yorma herkesi de seo sanma. Konuştuklarımızı okuyan herkes kim olduğunu bal gibi anlayacak, hadi devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 21 Ağustos 2020; 15:11:42 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.