Şimdi Ara

pardus ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Epicus Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bilgisayarıma yeni pardus 2007.3 yükledim tek sorunum var sistemden ses çıkmıyor (ses kartım CREATIVE audioPCI (ES 1371,ES 1373)(WDM) ) örnegin mp3 çalıyor gibi gösteriyor ama ses yok. ayrıca pardus konusunda hiç bilgim yok tamamen yabancıyım program yüklerken filan nasıl yapıyoruz birkaç deneme yaptım ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim..

• Saatin yanındaki ses ayar düğmesine sağ tıkla çıkan seçenekleri biraz karıştır
  • yani çok yardımcı oldun arkadaşım ne diyim daha. o kadarını bizde biliyoruz
  • Peki arkadaşım ses simgesinin üzerinde çarpı veya ona benzer bir şekil varmı
  • Yok malesef bir çarpı yok desktop da cd den çalışanı denedim onda da ses sorunu oldu.
    Aynı şekilde arkadaşta denedik cd den çalışanı seste bir sorun olmadı.
    Bu ses olayı canımı sıktı..
  • Bir resim ekliyorum burada bir sorun varmı?
    http://img240.imageshack.us/my.php?image=grntyakalayc3mj6.jpg
  • Arkadaşlar,

Pardus altındayken görev çubuğunun sağ alt köşesindeki hoparlör simgesine çift tıklayıp çıkan ayarlar kutucuğundaki mavi ses dalgası resminin altındaki çubuğun seviyesini yükseltin. Ses gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dalganın düzeyini de arttırdım
    Ama hala ses gelmiyor..
  • gecenlerde benim de ses birden bire gitti...

kmix penceresinde anahtarlar bolumu var ya, orada external amplifier (turkcesi dis amfi olsa gerek) var. external amplifieri kapatinca duzelmisti.
  • Alsa ses sürücüleri kaldır yeniden yükle pc yi işlemleri tamamlayınca yeniden aç kapa
    Ardından konsole ekranından alsacnfg komutu ile yeniden yapılandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 24 Mayıs 2008; 0:45:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.