Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prydzsnare

One million a cok benzemek kaydiyla hangi parfumleri onerirsiniz? Odunsu koku diye geciyor ama dogrumudur?

http://www.fragrantica.com/perfume/Antonio-Banderas/The-Golden-Secret-13549.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acn10

Arkadaşlar kesinleştirmek için soruyorum.Şimdi Amazon'dan sipariş verdim.Parfüm 30 dolar kargo dahil 71 dolar tuttu.Türk Lirası 220 lira.Bu parfüm geçecek mi geçmeyecek mi gümrükten? 75 Euro sınırı konusu var birde.Kimisi geçti diyor kimisi takıldı diyor şans işi mi bu ? Ben satıcıyla konuştum geçer dedi.Geçmezse iade ettiririm.İkincisi fragrancex.com'dan getirirsek ne olur bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.

Kozmetik her turlu girisi yasak. 75 Euroyu gecse de gecmese de. Ama sansa gecebilir tabi. 75 euro kargo haric fiyattan hesaplanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dolarlık bir parfüm geldi arkadaşlar.Garantisi yok ama parfüm gelebiliyor Türkiye'ye.
  • Dostlar Hepsiburada ortalamaya gore ucte biri fiyatina urunler satiyor,mizu vs de oyle. Nedir bunlarin olayi? Sahtemidir orjinalmidir emin olamiyorum?

Birde hepsiburadanin icinde baska saticilar var onlar daha da ucuza satiyor,Cosmoland,parfummoda gibi. 360 lira olan parfum bu iki satici da 99 tl sizce varmidir bir ihtimal orjinal olma durumu?

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da n11 falan gibi başka satıcılara dükkan açtırmaya başladı. Önceden böyle değildi. Tüm ürünleri kendi satardı, güvenerek alırdık. O da düzene yenik düştü. n11' de çakma ürün satan çok, Hepsiburda bu satıcıların ürünlerini orjinal mi diye kontrol ediyor mu? Sanmam açıkcası.
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    Sagolun aciklama icin hocam. Peki saticinin hepsiburada olduklarina hala guvenebilirmiyiz? Daha once satici hb idi bir parfum almistim orjinalligi uretimi kontrol edilen kagit cikmamisti.

• Orjinalliğinden şüphe edeceğiniz hangi ürün olursa olsun n11den almayın alayı çakma çin malı
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada bildiğinizi gibi Aydın Doğan' a ait Doğan Holding' in şirketi. Türkiye' nin sayılı zenginlerinden. Ticari itibarını 100-200 liralık parfüm için riske atmaz diye düşünüyorum. Zaten öyle bişey olsaydı malum medya " Aydın Doğan sahteciliğe başladı, taklit parfüm satıyor " diye 1 hafta yayın yapardı.
  • Eskiden kullandığım Tiara's parfümlerin üreticisi olan Cecile Kozmetik'in yeni sayfasında fiyatlar epey uygun. Geçen hafta Tiaras Him ve Tiaras Quantum 100ml parfümü 26 TL ye aldım. Kokular çok güzel ve kalıcı. Tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • Dostlar parfumania.com sitesi hakkında görüşü alışverişi memnuniyeti şikayeti olan varmı. Tester lar ve diğerleri uygun gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada,
    kendi sattigi urunlerin sahte olamayacagi kanaatindeyim. cunku daha once farkli zamanlarda 2 parfum aldik ikiside gayet iyiydi.

ama ama
    icerideki saticilar ne derece güvenilir tartışılır. ben olsam almam.

daha önce bi trendyol maceram oldu. ykm den aldigim.koku ile trendyoldan aldigim arasinda bariz fark vardi.
    ben trendyoldan almam bir daha.

• 1 hafta önce hepsiburada.com'dan (satıcılardan değil, kendisinden aldım) Calvin Klein One 200 ML'i 90 TL, Antonio Banderas Blue Seduction'u da 55 TL'ye aldım. İkisi de sahte çıktı. CK One jelatinsiz olduğu için geri aldılar. Banderas olanı jelatinini açıp denemişim diye geri almadılar.

CK One 200 M.: Boyner, YKM, Sevil parfümeri ve Tekin Acar da 200-250 TL arasında değişiyor.

Banderas 100 ML: Boyner, YKM 125 TL

Bundan sonra Boyner, YKM, Sevil parfümeri ve Tekin Acar haricinde biyerden parfüm almam.

Dikkat: Hepsiburada.com sahte parfümü bile bile satmıyor, muhtemelen aldığı ithalatçı hepsiburada.com'a sahte ürün satıyor. Ancak yine de sorumlu hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbit_34 -- 26 Nisan 2016; 22:52:52 >
  • Arkadaşlar boşuna gidipte 300 - 400 TL parfümlere vermeyin. Benim outlet parfüm aldığım yer var. Çevremde en az 200 kişiyede aldırmışımdır herkes çok memnun orjinal zaten sadece kutusuz ürünler. Fiyatlarıda ortalama 100 TL civarı. Hemde 1 hafta iade ve memnuniyet garantili. İstanbul avrupa yakası gidip eldende teslim alabilirsiniz. PM den parfüm listesini ve fiyatlarını sizede iletebilirim.

Not: Şimdi burda 1 ton birileri birşeyler yazacak. Yazanın kendi düşüncesidir saygı duyarım ama denemeden görmeden ön yargılı olanlardı laf olsun diye konuşanlarıda anlamıyorum. Ben alıyorum kardeşim aldıklarımıda kozmetik dükkanlarına götürüyorum hepsi orjinal diyor kokularda da sıkıntı yok oh mis :)
  • orbit_34 kullanıcısına yanıt
    Ck one'ın sahte olduğunu Nasıl anladınız hocam

• Orjinal'inden çok Tester adı altında Satılan ŞİŞESİ BİREBİRİNE YAKIN Yapılmış , Dubai veya İStanbulun belli kesimlerinde yapılan merdiven altı Taklit parfümler satılıyor Esans olarak birkısmı yakın Orjinalini kullanan adam zaten almaz ama ucuz olarak Açık parfüm kullanan arkadaşlar Tercih edebilir Gidip saçma sapan parfümlere 20 30 lira verceğine 40 50 TL'ye bu tip parfüm alıp mutlu olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Bu kadar saçma bi parfüm yok hocam zaten satış fiyatına bakarsanız nasil bi talihsizliktir ki 200 ML gibi bi parfüm hepsiburada'da bile 80 TL den satılıyor 30 dk sonra yok parfüm üstünüzde bundan dolayı bi kanı oluşmuş olabilir Sahte değildir ama kalıcılığı Sıfır..
  • quote:

Koku ilk sıktığımda orjinali gibi kokuyor. 10 dakika sonra kokladığımda koku belli belirsiz, 30 dakika sonra ise kokuya almak için burnumu dayamam gerekti. Akşam Sevil Parfümeriye giderek ürünü koku kağıtlarına sıktırdım. Kokusu daha belirgin ve güzeldi. O kağıt parçasında koku 3-4 saat gayet güzel koktu.

Kokular ilk başta aynı gibiydi ama birisi en fazla 30 dakika kendini belli ederken, Sevilde ki tester bile 3 saatin üzerinde koktu.

Bu arada testi askıdaki pamuklu temiz gömleğe sıkıp öyle yaptım. Yani sürekli kokuyu hissedip burnumun alışmasına izin vermedim.

Arkadaş zaten fiyatına aldanıp aldım, parfümün kendi resmi satış sitesinde bile 50 Sterlin yani 200 TL. 90 TL olan ürünün orjinal olması mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: orbit_34

1 hafta önce hepsiburada.com'dan (satıcılardan değil, kendisinden aldım) Calvin Klein One 200 ML'i 90 TL, Antonio Banderas Blue Seduction'u da 55 TL'ye aldım. İkisi de sahte çıktı. CK One jelatinsiz olduğu için geri aldılar. Banderas olanı jelatinini açıp denemişim diye geri almadılar.

CK One 200 M.: Boyner, YKM, Sevil parfümeri ve Tekin Acar da 200-250 TL arasında değişiyor.

Banderas 100 ML: Boyner, YKM 125 TL

Bundan sonra Boyner, YKM, Sevil parfümeri ve Tekin Acar haricinde biyerden parfüm almam.

Dikkat: Hepsiburada.com sahte parfümü bile bile satmıyor, muhtemelen aldığı ithalatçı hepsiburada.com'a sahte ürün satıyor. Ancak yine de sorumlu hepsiburada.com

aynen katılıyorum.Yok tester ,yok outlet palavra.

• PM den gelen talepler nedeniyle bazı parfüm fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum. Bu arada bu işten benim bir çıkarım yok arkadaşlar ben insanlar fazla para vermesin diye bilgi amaçlı yazıyorum. Arkadaş parfümleri isterseniz elden teslim isterseniz kargoyla yapabiliyor. Kargoyu önce size gönderiyor siz ok dedikten sonra havale yapabiliyorsunuz zaten işinde güven veren tarafı bu. :)

Bvlgari Man In Black Edp 100 110 TL
    Hermes Terre D Hermes EDT 100ml 110 TL
    Chanel Bleu De Chanel Edt 100 Ml 110 TL
    Jil Sander Sun 125 ml EDT 110 TL
    Paco Rabanne Invictus Edt 100 ml 110 TL
    Carolina Herrera 212 VIP Edt 100 Ml 110 TL
    CAROLINA HERRERA 212 MEN EDT 100ML 110 TL
    Chanel Allure Homme Sport 150ml 120 TL
    Armani Code EDT 125 ml (75 ml) 110 TL (75 TL)
    Yves Saint Laurent le parfum 100 110 TL
    Paco Rabanne 1 Million Intense 110 TL
    Armani Acqua Di Gio EDT 100 ml 110 TL
    Lacoste Red EDT 125ml 110 TL
    Victor Rolf Spicebomb EDT Erkek Parfum 90 ml 110 TL
    Versace Eros EDT 100 ml 110 TL
    Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme EDP 100 110 TL
    Hugo Boss Hugo EDT 150 ml 120 TL
    Hugo Boss Hugo Night 100 ml 110 TL
    Dolce Gabbana The One Edt 100 110 TL
    Tom Ford Black Orchid 100 ml (50ML) 110 TL (75 TL)
    Zegna Intenso Edt 100 ml 110 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: orbit_34

quote:

Koku ilk sıktığımda orjinali gibi kokuyor. 10 dakika sonra kokladığımda koku belli belirsiz, 30 dakika sonra ise kokuya almak için burnumu dayamam gerekti. Akşam Sevil Parfümeriye giderek ürünü koku kağıtlarına sıktırdım. Kokusu daha belirgin ve güzeldi. O kağıt parçasında koku 3-4 saat gayet güzel koktu.

Kokular ilk başta aynı gibiydi ama birisi en fazla 30 dakika kendini belli ederken, Sevilde ki tester bile 3 saatin üzerinde koktu.

Bu arada testi askıdaki pamuklu temiz gömleğe sıkıp öyle yaptım. Yani sürekli kokuyu hissedip burnumun alışmasına izin vermedim.

Arkadaş zaten fiyatına aldanıp aldım, parfümün kendi resmi satış sitesinde bile 50 Sterlin yani 200 TL. 90 TL olan ürünün orjinal olması mümkün değil.

Bu parfum sık sık bu fiyatlara satiliyor zaten. Gratiste watsonsda da benzer fiyata bulunabilir. Gratis te sahte satacak hali yok

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.