Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar boşuna gidipte 300 - 400 TL parfümlere vermeyin. Benim outlet parfüm aldığım yer var. Çevremde en az 200 kişiyede aldırmışımdır herkes çok memnun orjinal zaten sadece kutusuz ürünler. Fiyatlarıda ortalama 100 TL civarı. Hemde 1 hafta iade ve memnuniyet garantili. İstanbul avrupa yakası gidip eldende teslim alabilirsiniz. PM den parfüm listesini ve fiyatlarını sizede iletebilirim.

Not: Şimdi burda 1 ton birileri birşeyler yazacak. Yazanın kendi düşüncesidir saygı duyarım ama denemeden görmeden ön yargılı olanlardı laf olsun diye konuşanlarıda anlamıyorum. Ben alıyorum kardeşim aldıklarımıda kozmetik dükkanlarına götürüyorum hepsi orjinal diyor kokularda da sıkıntı yok oh mis :)

Madem orjinal neden kutusu yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalıcılık yönünden zaten sıkıntılı bir parfüm CK one, 2 saat sonra kokuyu duymamanız da normal olabilir. ben 3-4 sene önce tekin acarda denemiştim, 1 saat sonra neredeyse kokuyu alamıyordum bileğimde.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi kutusu kaybolan deforme olan şişesi çizilen kapağı kaybolan arada tester olan parfümler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: orbit_34

quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Ck one'ın sahte olduğunu Nasıl anladınız hocam

Koku ilk sıktığımda orjinali gibi kokuyor. 10 dakika sonra kokladığımda koku belli belirsiz, 30 dakika sonra ise kokuya almak için burnumu dayamam gerekti. Akşam Sevil Parfümeriye giderek ürünü koku kağıtlarına sıktırdım. Kokusu daha belirgin ve güzeldi. O kağıt parçasında koku 3-4 saat gayet güzel koktu.

Kokular ilk başta aynı gibiydi ama birisi en fazla 30 dakika kendini belli ederken, Sevilde ki tester bile 3 saatin üzerinde koktu.

Bu arada testi askıdaki pamuklu temiz gömleğe sıkıp öyle yaptım. Yani sürekli kokuyu hissedip burnumun alışmasına izin vermedim.

Arkadaş zaten fiyatına aldanıp aldım, parfümün kendi resmi satış sitesinde bile 50 Sterlin yani 200 TL. 90 TL olan ürünün orjinal olması mümkün değil.

Bu parfum sık sık bu fiyatlara satiliyor zaten. Gratiste watsonsda da benzer fiyata bulunabilir. Gratis te sahte satacak hali yok

Gratis ve Whatsons'un sahte parfüm sattığı yönünde fazlaca mesaj var. Forumda bu konuda baya şikayet var.

• Her malin bir degeri vardir arkadaslar. Parfumu de ucuz almanin tek yolu duty free veya buyuk meshur bir iki parfumeri firmasinin ozel indirimlerine denk gelmek.

Ucuza parfum aliyorsaniz, buyuk ihtimalle sahtesini aliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Her malin bir degeri vardir arkadaslar. Parfumu de ucuz almanin tek yolu duty free veya buyuk meshur bir iki parfumeri firmasinin ozel indirimlerine denk gelmek.

Ucuza parfum aliyorsaniz, buyuk ihtimalle sahtesini aliyorsunuz.

ben freeshoplar dan temin ediyorum kktc giderim ara ara... 2 tane alıyorum 1 yazlık 1 kıslık yetiyor da artıyor.. burda ucuz diye satılanlar hepsi sahte... adam freeshop da bile 50 euro olan parfümü tester vs diyerek 100 tl ye satmaya kalkıyor :)
  • quote:

Söylediğim gibi kutusu kaybolan deforme olan şişesi çizilen kapağı kaybolan arada tester olan parfümler.

O oyle degil hocam. Orjinal siseyi bulup icine acik parfum enjekte edilmis diyelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Ck one'ın sahte olduğunu Nasıl anladınız hocam

Koku ilk sıktığımda orjinali gibi kokuyor. 10 dakika sonra kokladığımda koku belli belirsiz, 30 dakika sonra ise kokuya almak için burnumu dayamam gerekti. Akşam Sevil Parfümeriye giderek ürünü koku kağıtlarına sıktırdım. Kokusu daha belirgin ve güzeldi. O kağıt parçasında koku 3-4 saat gayet güzel koktu.

Kokular ilk başta aynı gibiydi ama birisi en fazla 30 dakika kendini belli ederken, Sevilde ki tester bile 3 saatin üzerinde koktu.

Bu arada testi askıdaki pamuklu temiz gömleğe sıkıp öyle yaptım. Yani sürekli kokuyu hissedip burnumun alışmasına izin vermedim.

Arkadaş zaten fiyatına aldanıp aldım, parfümün kendi resmi satış sitesinde bile 50 Sterlin yani 200 TL. 90 TL olan ürünün orjinal olması mümkün değil.

Bu parfum sık sık bu fiyatlara satiliyor zaten. Gratiste watsonsda da benzer fiyata bulunabilir. Gratis te sahte satacak hali yok

Gratis ve Whatsons'un sahte parfüm sattığı yönünde fazlaca mesaj var. Forumda bu konuda baya şikayet var.

Bunlar dunya capinda kurumsal firmalar. Boyle bir sey yapacaklarini samiyorum

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 cesit parfum var hangisini enjekte edicek. Ayrica her koku icin ayri ayri kimyager mi calistiriyor. Onu gectim magazadan aldigin koku ve kalicilik nasilsa bu da ayni cunku zaten aynisi :) Varsa imkanin denemeni tavsiye ederim.

• Arkadaşlar,
    İst. Avrupa yakasında Tahtakale de bir pasajda tester denilen parfümler satılıyor. Ama orjinalleri ile birebir değil, ortalama 80 TL gibi bir fiyatla satılıyor. Evet doğru üstü çizik, kapağı yok veya kapak kırık vs. ama orjinalleri ile kesinlikle aynı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanyilmaz37 -- 28 Nisan 2016; 14:08:41 >
  • ozanyilmaz37 O kullanıcısına yanıt
    Hocam onları biliyorum hatta beyazıtta da kutulu olanları satılıyor. Aman onlara bulaşmayın. Birde mizu ya kesinlikle bulaşmayın yeri gelmişken söyliyim :) Ben memnunum aldığım yerden çevremdekilerde memnun. Deneyin derim.
  • ucuz alınanların hepsi sahtedir demek yanlış, mağazada satılanların pahalı olması normal, 40 kalem maliyetleri var. online satan sitelerde maliyet çok daha düşük. tabii ki 300 TL'lik parfümü 50 TL'ye aldıysanız sahte almışsınızdır. ama güvenilir sitelerden aldıklarınızda sorun olacağını sanmıyorum. bugüne kadar internetten 50-60 adet parfüm aldım, hiç bir sahtelik sorunu yaşamadım
  • Arkadaşa katılıyorum, bende mizu'dan parfüm aldım, altında bondrolü var vs. var ama hiç memnun kalmadım, gerçeği gibi kokmuyor, şikayet ettiğinde bondrolü vardır, orjinaldir vs. açıklamaları yapıyorlar onlarda dışarıdaki parfümeri dükkanlarından alıyorlar, tabi bu her parfüm markası için geçerli değildir.
  • Gratis, rossman, watsons, mizu kliksa. Buralardan alinir. Hepsi kurumsal firmalar. Ha benim param cok diyen tekin acar vb den alsin. Avm nin metrekaresi 80 dolar kirasi, 15 adet personelin maasi sigortasi vb maliyetlere katkida bulunsun

• quote:

PM den gelen talepler nedeniyle bazı parfüm fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum. Bu arada bu işten benim bir çıkarım yok arkadaşlar ben insanlar fazla para vermesin diye bilgi amaçlı yazıyorum. Arkadaş parfümleri isterseniz elden teslim isterseniz kargoyla yapabiliyor. Kargoyu önce size gönderiyor siz ok dedikten sonra havale yapabiliyorsunuz zaten işinde güven veren tarafı bu. :)

Bvlgari Man In Black Edp 100 110 TL
    Hermes Terre D Hermes EDT 100ml 110 TL
    Chanel Bleu De Chanel Edt 100 Ml 110 TL
    Jil Sander Sun 125 ml EDT 110 TL
    Paco Rabanne Invictus Edt 100 ml 110 TL
    Carolina Herrera 212 VIP Edt 100 Ml 110 TL
    CAROLINA HERRERA 212 MEN EDT 100ML 110 TL
    Chanel Allure Homme Sport 150ml 120 TL
    Armani Code EDT 125 ml (75 ml) 110 TL (75 TL)
    Yves Saint Laurent le parfum 100 110 TL
    Paco Rabanne 1 Million Intense 110 TL
    Armani Acqua Di Gio EDT 100 ml 110 TL
    Lacoste Red EDT 125ml 110 TL
    Victor Rolf Spicebomb EDT Erkek Parfum 90 ml 110 TL
    Versace Eros EDT 100 ml 110 TL
    Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme EDP 100 110 TL
    Hugo Boss Hugo EDT 150 ml 120 TL
    Hugo Boss Hugo Night 100 ml 110 TL
    Dolce Gabbana The One Edt 100 110 TL
    Tom Ford Black Orchid 100 ml (50ML) 110 TL (75 TL)
    Zegna Intenso Edt 100 ml 110 TL

Parfümler orjinal midir ? Sun men kullanıcısıyım da, fiyatı baya uygun geldi .

• Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı ayrı kimyager çalıştırmasına gerek yok çünkü bu yazdıklarınızın hepsini yapabilen fabrikalar var. Hem de kokusu oldukça yakın oluyor orijinaline, aynı şişeye koyup 100 kişiye koklatsan orijinal olmadığını anlayacak 5-10 kişi anca çıkar. Bu tür kaliteli açık parfümler satan arkadaşlar var forumda zaten: Tek farkla, onlar 15-20 tl gibi rakamlara satıyor. Sizin arkadaş 110'a satıyormuş Hem madem orijinal neden hepsi aynı fiyat? Örneğin Jil Sander Sun ile Chanel Bleu De Chanel nasıl aynı fiyat olabiliyor anlamıyorum. Eğer orijinal olduklarını bir şekilde (mantıklı bir evrakla vs) kanıtlayabiliyorsa kanıtlasın biz de alalım.
  • 4.500.000 Şişe, buzdağının görünen yüzü...

İstanbul Sefaköy'de bulunan bir depoya düzenlenen baskında, bugüne kadarki en büyük kaçakçılık şebekesi çökeltildi. Operasyonda ünlü markalara ait yaklaşık 4.5 milyon şişe parfüm ele geçirildi.

Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Fikri, Mülkiyetle Mücadele Şube Müdürlüğü, Sefaköy'de bir depoya baskın düzenledi. Bir süre yapılan fiziki takip sonucu düzenlenen operasyonda, ünlü markaların taklidi dolumu yapılmış yaklaşık 4.5 milyon şişe parfüm, bire bir markalara ait taklit parfüm şişeleri, bandroller, doldurmada kullanılan aletler ele geçirildi.

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar!

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/istanbulda-4-5-milyon-sise-sahte-parfum-ele-gecirildi-40025435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbit_34 -- 28 Nisan 2016; 20:47:28 >

• Evet hocam ayni seyi bende sordum dedim tom ford 400 tl sen satiyosun 110 tl ye aqua gio 200 tl yine 110 tl ye satiyosu diye sordum.Bana söyledigi Ihaleyle aldiklarindan dolayi kac kalem ürün varsa o şekilde fiyatlaniyor. Örnegin 500 ürün 40.000 TL ye satildi. Adam diyoki bana parfumun maliyeti 80 TL ben 110 tl ye satiyorum. Anladigim kadariyla ihale 100 ml ler ayri 50 ml ler ayri sekilde yapiliyor ki kalem bazli fiyat belli olsun. Bu arada parfumden cok iyi anlarim diyen istanbulda olan veya farketmez kargoyla ben denemek istiyorum diyen varsa pm den atiyim arkadasin bilgilerini denesin bizide aydinlatsin. Dedim ya cevremde onlarca kisi aldi 1 kisi en ufacik bir tereddute bulunmadi orjinalligi konusunda ayni sekilde bende.

• ismailvolkan İ kullanıcısına yanıt
    Kardesim aynen bende jil sun kullanicisiyim 75 ml var bende de tam yaz kokusu bitsin alicam tekrar. Hatta gecen parfum almaya gittigimde 125 ml olana da baktim cok iyidi. Fakat ben chanel bleu ve hermes terre pure aldim simdilik. Jil sun satilmadiysa kacirma o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 28 Nisan 2016; 22:07:01 >
  • Hepsiburadadan parfüm alacam. Hepsiburada da 240 tl başka satıcıda 200 tl. Diğer satıcı güvenilir midir acaba ? Bilgisi olan varmı ? Parfüm orjinalmidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.