Bildirim
Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (480. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dunyanin Turkleri nasil gordugu ortada zaten, neden sevmediklerine sasmamak lazim. Yalan dolan, yolsuzluk, usulsuzluk hepsi bizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bana sahte gibi geldi ama bir de diger arkadaslar baksin
Açık parfüm almak daha iyi sanırım :) en azından doldurma olduğundan emin oluyoruz :)
www.hurriyet.com.trTürkiye sahte ürün yapımında dünya ikincisihttp://www.hurriyet.com.tr/turkiye-sahte-urun-yapiminda-dunya-ikincisi-40095262
-
Arkadaşlar, eğer parfüm fiyatlarını ve piyasasını biraz takip ediyorsanız parfümlerin %100 kaçak olduğu mantığına ulaşacaksınız. Elbette hepimiz uygun fiyata almak istiyoruz ama birbirinden alakasız iki parfüm aynı fiyata satılıyorsa burada şüpheye düşmek lazım. Satıcının açıklaması tamamen yanlış değil, hepsi aynı fiyattan geliyor demiş, ama o aynı fiyat en fazla 25-30 TL'dir. İllaki bu şekilde parfüm alacaksanız bari en ucuzunu arayın derim :) -
Bu sektorde indirim falan hikaye, bu fiyata orijinal olmasi bana pek mantikli gelmiyor. Milleti kandirmaktan baska birsey degil
@Acemi85 senin şişe sahte. -
-
Bilgilendirme icin tesekkurler :) o zaman adamlarin hakkini vermek lazim gercekten cok iyo replika koku yapiyorlar. Tom ford 4-5 gün kaliyor ustumde orjinali kac gun kalir kim bilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: Acemi85
Bilgilendirme icin tesekkurler :) o zaman adamlarin hakkini vermek lazim gercekten cok iyo replika koku yapiyorlar. Tom ford 4-5 gün kaliyor ustumde orjinali kac gun kalir kim bilir :)
Sahte parfüme 100 lira vermek, sonrasında şişenin sahte olduğu belli olunca üzülmemek çok ilginç hocam. Keşke ben de sizin gibi olsam valla
Hocam bu memnuniyetle ilgili diyelim. Parfum ayni kokuyosa mekana girdiginde herkes fark ediyorsa(tom ford genelde böyle bir havasi var) kaliciligida 3 4 günse daha ne isteyelim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Acemi85
Arkadaşlar boşuna gidipte 300 - 400 TL parfümlere vermeyin. Benim outlet parfüm aldığım yer var. Çevremde en az 200 kişiyede aldırmışımdır herkes çok memnun orjinal zaten sadece kutusuz ürünler. Fiyatlarıda ortalama 100 TL civarı. Hemde 1 hafta iade ve memnuniyet garantili. İstanbul avrupa yakası gidip eldende teslim alabilirsiniz. PM den parfüm listesini ve fiyatlarını sizede iletebilirim.
Not: Şimdi burda 1 ton birileri birşeyler yazacak. Yazanın kendi düşüncesidir saygı duyarım ama denemeden görmeden ön yargılı olanlardı laf olsun diye konuşanlarıda anlamıyorum. Ben alıyorum kardeşim aldıklarımıda kozmetik dükkanlarına götürüyorum hepsi orjinal diyor kokularda da sıkıntı yok oh mis :)
Hocam seninde ne hikmetse hep ORJİNAL ürün satan bir arkadaşın bir depon bir ahbabın var.
2 sene öncede Lacoste nin Polo yaka tişörtünü satmaya kalkmıştın,hatta etiketlerinden orjinal olmadığı anlaşılınca Distiribitör firmasının elinde kalan fazla mallar olduğunu yurtdışında satışında sorun çıkmaması için orjinal etiketlerinin çıkarılıp yerine herkesin sahte dediği etiketlerin yapıldığını dahi söyledin
Şimdide orjinal parfümlerin kutularının olmadığını söylüyorsun.
Yorum yapamıyorum gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam arastirinca böyle yerleri buluyorsun. Bak su an sana yazarken ustumde ordan aldigim beyaz lacoste pafum olarakta hermes terre var :) bende hersey seffaf gel günesli 212 avm nin oraya götureyim seni lacoste satan yere. Yanimda da gelirken merak ettigin parfum varsa onu da getriyim :)
Arkadaşlar lütfen tester, kutusuz, ithal fazlası v.s. gibi sözlere kanıp parfüm almayın. 15 yıldır değişik parfümler kullanırım. Parfümleri satın alırken mağaza, internet, yurtdışı, free shop, güya kimsenin bilmediği uygun mağazalar, pazarlar v.s. hepsini kullandım. İnsan bir zaman sonra ister istemez işin ustası oluyor. Sahtecileri de tebrik!! etmek lazım doğrusu, hem ürün benzetme yöntemleri ( bu ciddi maliyet ) hemde satış yöntemleri oldukça ilgi çekici. Tabi bu sahtecilikle ilgili dönen para bu kadar büyük olunca yöntemlerde durmadan gelişiyor. Özetle; yaşadığınız ülkede bir distribütör firma tarafından getirilmeyen, yada free shop ürünü olmayan her ürün sahtedir ve öyle olmaya devam edecektir. Hele hele mağazada 350-400 TL'ye satılan ürünü 100-150 TL'ye satanlar tamamen vicdansız sahtecilerdir. Çünkü o sattıkları ürünün kendilerine maliyeti 10-20 TL'dir. ( Çoğu uzakdoğu kaynaklıdır ) Ayrıca sahte ürünün sağlık problemleri çıkarabileceği de unutulmamalıdır. Şimdi diyeceksiniz uygun ama orjinal parfümü nasıl alıcaz ?? Öncelikle fiyatı uygun orjinal ürünle fiyatı yüksek orjinal ürün arasında aşağı yukarı 100 TL oynar. Alırken hangi kanalı kullanırsanız kullanın bu böyledir. Bunun uzunca sebepleri var ama konuyu uzatmayayım. Önceden strawberry, CheapSmells gibi yerler vardı. Buradan sipariş ettiğinizde göreceli uygun alırdınız. Ancak malum nedenlerden artık ya Turkiyeye göndermiyorlar yada gönderseler bile mağazadaki fiyatla aynı fiyata geliyor. Kargo, gümrük, bekleme süresi gibi riskler de cabası. Şimdi ise birkaç internet sitesi orjinal ürünleri dist. firmadan alıp, dükkan kirası, personel giderleri v.s. olmadığı için daha uygun fiyata satabiliyorlar. Oralardan alabilirsiniz.
-
Çop toplayicilarla anlasiyorlar. Onlar da parfum siselerini toplayip adeti 1 tl den falan bu testercilara getiriyor. Orjinal sisenin icine acik parfum enjekte ediliyor. Bakinca sise orjinal ama ici dolum. Kutusu ve kapagi olmamasinin nedeni copten toplanmis olmasi. İste tester in hikayesi
Tiaras Himi bende kullandım. Güzel parfüm.
Benim parfümler konusundaki en büyük sıkıntım kalıcılık noktasında. Çok popüler 200-300 liralık parfümleride alıyoruz 2 saat sonra havaya karışıyor veyahut 20-30 liralık parfümler alıyoruz 1-2 gün kalıcı kalabiliyor.
Bende ilkesel olarak sahtecilerin sahtesi için uğraşmayacaklarını düşündüğüm 40-50 liralık Adidas, Dupon vb alayım diyorum. Gerçi 200 liralık parfüm ayarında ama 80-100 civarında ve orijinalliğinden şüphe etmeyeceğiniz bir markamız var o da Vakkodur. Mavisi çok güzel ve kalıcı ama kış kokusu yaza ağır kaçıyor. Yaz için çıkardıkları da hoşuma gitmedi. -
Merhabalar,
Yazınızın sonunda geçen birkaç internet sitesini de yazabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalinho
Benim parfümler konusundaki en büyük sıkıntım kalıcılık noktasında. Çok popüler 200-300 liralık parfümleride alıyoruz 2 saat sonra havaya karışıyor veyahut 20-30 liralık parfümler alıyoruz 1-2 gün kalıcı kalabiliyor.
Bende ilkesel olarak sahtecilerin sahtesi için uğraşmayacaklarını düşündüğüm 40-50 liralık Adidas, Dupon vb alayım diyorum. Gerçi 200 liralık parfüm ayarında ama 80-100 civarında ve orijinalliğinden şüphe etmeyeceğiniz bir markamız var o da Vakkodur. Mavisi çok güzel ve kalıcı ama kış kokusu yaza ağır kaçıyor. Yaz için çıkardıkları da hoşuma gitmedi.
Kalıcılık istiyorsanız
Gucci Envy, YSL Kouros veya Dior homme intence tavsiye edebilirim. Yalan olmasın Kouros çevremden duydum ama Envy ve Dior kullandım.
Yanlız dior homme kokusu benim çok sevmeme rağmen sürekli bayan kokusu mu o diye soruyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartalinho
Bende ilkesel olarak sahtecilerin sahtesi için uğraşmayacaklarını düşündüğüm 40-50 liralık Adidas, Dupon vb alayım diyorum. Gerçi 200 liralık parfüm ayarında ama 80-100 civarında ve orijinalliğinden şüphe etmeyeceğiniz bir markamız var o da Vakkodur. Mavisi çok güzel ve kalıcı ama kış kokusu yaza ağır kaçıyor. Yaz için çıkardıkları da hoşuma gitmedi.
Adidas Get Ready i tavsiye ederim tam yaz kokusudur ve muhteşemdir. n11.com da parfüm+duş jeli 25 lira civarında.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X