Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun sure.kalıcı hoş bir erkek kokusu arıyorum uygur bütçeler için ne önerirsiniz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadas one million benzeri parfum hala bulamadim,yokmu onerisi olan? Odunsu bir koku oldugu icin mi pek alternatifi yok acaba.

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Burberry classic denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Burberry classic denediniz mi?

Evet hocam kullaniyorum onu da ama cok farkli kokular gibi geldi bana,yanlismiyim? Burberry asiri klasik,kaliteli kolonya kivamindayken,one million asiri sekerli daha modern bir koku gibi geliyor bana. 212 vip demis bazilari benzerlik acisindan ama ne dersiniz?

Vip olanı bana kadınsı gelmişti, one million daki ağırlık sanki yoktu :/ valla ben kendim turunçgil yeşil elma içerikli ürünler kullanıyorum o yüzden nefret ettiğim iki kokudan birini size önerdim :) ikisi bana benzer geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vip olanı bana kadınsı gelmişti, one million daki ağırlık sanki yoktu :/ valla ben kendim turunçgil yeşil elma içerikli ürünler kullanıyorum o yüzden nefret ettiğim iki kokudan birini size önerdim :) ikisi bana benzer geliyor :)

nefret oneri iyiymis hocam

Turuncgil dediniz o zaman size hermes konusunda danisayim hocam. Terre dhermesi begenmistim ama yanlislikla eau de fraiche versiyonunu aldim. Hem kaliciligi az hemde hermesin basktaki aci portakal kokusundan sonra pek bir sey vermiyor gibi. Normal terre de boylemidir,sadece magazada denemistim orjinalini o yuzden merak ettim.

Bilmem kullanmadım onu, ben fazla koku değiştiren birisi değilim, son beş yılda lacoste red, gio,invictus, bvlgari aqva marine, 212 men, boss ve rochas harici parfüm kullanmadım ve denemedim :)
    One million ile burbery yi kullanan arkadaşım vardı oradan hatırlıyorum :)
  • quote:

Bilmem kullanmadım onu, ben fazla koku değiştiren birisi değilim, son beş yılda lacoste red, gio,invictus, bvlgari aqva marine, 212 men, boss ve rochas harici parfüm kullanmadım ve denemedim :)
    One million ile burbery yi kullanan arkadaşım vardı oradan hatırlıyorum :)

Hangisini onerirsin bunlardan hocam?
    Birde aqva marine korkunc bir koku ya acayip keskin nefret ettirdi,o yuzden aqva edt aldim ama o da cok ozel bir koku degil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Turuncgil dediniz o zaman size hermes konusunda danisayim hocam. Terre dhermesi begenmistim ama yanlislikla eau de fraiche versiyonunu aldim. Hem kaliciligi az hemde hermesin basktaki aci portakal kokusundan sonra pek bir sey vermiyor gibi. Normal terre de boylemidir,sadece magazada denemistim orjinalini o yuzden merak ettim.

ben hermes d terre kullanıyorum bir saat sonra turunçgiller den farklı bir kokuya bürünüyor benim çok sevdiğim bir parfüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: betim

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

ben hermes d terre kullanıyorum bir saat sonra turunçgiller den farklı bir kokuya bürünüyor benim çok sevdiğim bir parfüm.

Cevap icin tesekkurler hocam. Bende denedigimde edt versiyonunu begenmistim ama daha hafif versiyonunu almisim. Bu daha hafif ve az kalici bir koku sizinkine gore

Lacoste Red genç işi ve çok güzel bana göre, iki yıl sıkılmadan kullandım...
    Invictus ve 212 men kışın çok güzel oluyor ama çok fazla kullananı var...
    Bvlgari yi ise şuan kullanıyorum ve gayette memnunum, deterjan gibi geliyor ilk sıkınca sonra hafifliyor bence :)
    Issey miyake l'eau d'issey de çam kokusu ve bunu spor yaparken kullanıyorum kalıcı olduğu için :)
  • quote:

Lacoste Red genç işi ve çok güzel bana göre, iki yıl sıkılmadan kullandım...
    Invictus ve 212 men kışın çok güzel oluyor ama çok fazla kullananı var...
    Bvlgari yi ise şuan kullanıyorum ve gayette memnunum, deterjan gibi geliyor ilk sıkınca sonra hafifliyor bence :)
    Issey miyake l'eau d'issey de çam kokusu ve bunu spor yaparken kullanıyorum kalıcı olduğu için :)

Tesekkurler detayli degerlendirme icin hocam. Bosslarda birbirine benziyor gibi biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: khanil

Eğer biri size herhangi bir şeyi satıyorsa emin olun onun adı tester olamaz. Tester'lar zaten çok az sayıda ve ücretsiz gelir. Hiçbir aklı başında parfüm dağıtıcısı-satıcısı gereğinden fazla tester dağıtmaz. Biri size gerçekten de mağazaya gelmiş bir tester'ı satıyorsa, en kibar tabiri ile hırsızdır. İşini kötüye kullanıyordur. Yani hiç bir şekilde tutar yanı yok tester satışının.

Yok efendim olur mu öyle şey diyecek arkadaşlar da ya fazla "saf"tır yada kendisi bizatihi çakma tester satışı işindedir.

Bu aralar takip eden "saf" bir trol veya çakmacı tacir var ise muhtemelen bu mesaja cevap yazacaktır :)

Hocsm konuya daha once yazmistim. Orjinal siseleri copten toplatip icine acik parfum enjekte ediyorlar. O yuzden kutu da yok. Tester denilen hadise budur

• Bir sorum olucak.parfüm bakıyorum.istediğim parfüm en uygun hepsiburda sitesinde var.
    Ama tekin acar ve sevil'e göre ucuz kafama takıldı.Hepsiburada sahte ürün olmaz belki ama hani diyorum tarihi v.s. biraz geçmiş olabilir mi?
    tekin acarda ve sevilde 270 tl hepsiburdada 205 tl.
  • Yves saint laurent l'homme edt 100ml

Mizu da 220tl en ucuz orada gördüm alınır mı acaba

• Calvin Klein Euphoria İntense Edt 100 Ml 99,00 TL
    Hugo Boss Men Edt 200 Ml 169,90 TL

Hepsiburada' dan sipariş ettim. Satıcı kendisi. İnternette daha uygun fiyat görmedim. Babalar günü nedeniyle tüm parfümlerde baya indirim var. Alacaklar değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

Yves saint laurent l'homme edt 100ml

Mizu da 220tl en ucuz orada gördüm alınır mı acaba

Koku guzel,kalicilik cok cok iyi degil ama siradan bir koku degil,cok hafif invictusada benziyor. Mizu konusunda cok sikayetler de var karar sizin. Boynerde 60 ligi 250 tl imis,acikcasi mizunun indirim seviyesine gore az kalmis teklif. Bence riske girmeyip daha az miktar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 17 Haziran 2016; 2:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

Calvin Klein Euphoria İntense Edt 100 Ml 99,00 TL
    Hugo Boss Men Edt 200 Ml 169,90 TL

Hepsiburada' dan sipariş ettim. Satıcı kendisi. İnternette daha uygun fiyat görmedim. Babalar günü nedeniyle tüm parfümlerde baya indirim var. Alacaklar değerlendirebilir.

Hocam ikiside merak ettigim kokulardan denerseniz editlermisiniz?
    Ozellikle ck da inanilmaz indirim var,orjinalligiyle ilgili sizin supheniz varmi. Cknin kokusunu tanimlayabilirmisiniz

• Merhaba;
    Boyner'de kozmetikte "Babalar Günü" kampanyası mevcut,2. ürüne %40 indirim var.Tom Ford Noir Extreme 100 ml. EDP ve Guerlain Ideal 100 ml. EDP aldım.İkisi 850 TL tutuyordu,otomatik %10 indirim, 2. ürüne %40 indirim kampanyasıyla ve %5 Boyner kodu ile 575 TL'ye geldi.Bu fiyata 2 adet EDP güzel oldu.

Kullanınca yorum yaparım. İntense olmayanını kullanmıştım önceden bunu bilmiyorum ama yorumlar hep iyi yönde. Satıcı hepsiburada'nın kendisi olunca aldım. Doğan Holding 100-200 ₺'lik ürün için ticari itibarını riske atmaz diye düşünüyorum. N11 usulü satış yapan diğerlerine güvenmiyorum açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.