Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba;
    Boyner'de kozmetikte "Babalar Günü" kampanyası mevcut,2. ürüne %40 indirim var.Tom Ford Noir Extreme 100 ml. EDP ve Guerlain Ideal 100 ml. EDP aldım.İkisi 850 TL tutuyordu,otomatik %10 indirim, 2. ürüne %40 indirim kampanyasıyla ve %5 Boyner kodu ile 575 TL'ye geldi.Bu fiyata 2 adet EDP güzel oldu.

Hocam cok iyimis indirimler. Yuzde onu ve yuzde besi nasil aldiniz kisaca aciklarmisiniz. Birde kampanya oldugu icin fiyatlarda bindirim varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    %10 indirimim üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine özel,Genel Müdürlük tarafından tanımlandı,%5 indirim de tüm ürünlerde geçerli "boyner5" indirim kodu.Normalde kozmetikte indirim olmuyor ama bu kod tüm ürünlerde geçerli olduğu için indirim uygulanıyor.Avantajix'i de unutmamak lazım,525 TL'ye gelmiş oluyor aslında bununla birlikte.

• Çok değerli forum üyeleri size bir sorum olacak,

Yakın bir arkadaşım vasıtası ile orjinal kutu ve şişeli parfüm tedarik edebiliyorum. Parfümler orjinal değil sanıyorum. Orjinal değil derken kokular birebir aynı ama bazı parfümlerdr kalıcılık olsun bazılarında olması gereken farklı notaları bulamıyorsunuz sadece. Sizce bu parfümleri decant haline getirip satabilir miyim ? Yada olduğu gibi satılabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtok

Çok değerli forum üyeleri size bir sorum olacak,

Yakın bir arkadaşım vasıtası ile orjinal kutu ve şişeli parfüm tedarik edebiliyorum. Parfümler orjinal değil sanıyorum. Orjinal değil derken kokular birebir aynı ama bazı parfümlerdr kalıcılık olsun bazılarında olması gereken farklı notaları bulamıyorsunuz sadece. Sizce bu parfümleri decant haline getirip satabilir miyim ? Yada olduğu gibi satılabilir mi ?

Orijinal değilse sahte parfümdür ya da doldurma tarzı vs. Dekant ya da baska türlü satmanız etik olmayacaktıe hocam. Zaten bu durumu bilenler almaya da yanaşmayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal şişe ve kutu ile taklit edilen ürünleri satmanız kanunen suçtur. Sağlık Bakanlığı onaylı açık parfümleri satabilirsiniz. D&P vb gibi.
  • Cevabınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtok -- 1 Temmuz 2016; 23:38:44 >
  • Selamlar romeo gigli man veya paul smith-story satın alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz?
  • Selamlar Arkadaşlar DAha önce , Aymis.com.tr den alan oldu mu? Orginal midir? Birde Dior Dune Erkek arıyorum yardımcı olacak var mı?
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Trendyol, morhipo gibi yerlerden alın denk getirip, diğer yerlerde imitasyon çıkma ihtimali çok yüksek. Bir de fiyatlar yuvarlanmış olunca ben de sahte izlenimi uyandırıyor bu tür daha önce adını duymadığım siteler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tom Ford Black Orchid sahte mi arkadaşlar. Normal güvenilir dedikleri bir parfümcüden 320 Liraya aldım. ilk sıkışımda çok yoğundu 2 gün üstümden gitmedi sokağa yayıldı koku resmen ama sonra sanki kalıcılığı azaldı mı burnum mu alıştı karar veremedim .Sizce sahte mi?
  • Uzun zamandir fragrancex de kargo 350 $ cikiyor uzun kargolu hangi siteyi kullanabiliriz var mi yakin zamanda tecrubesi olan?

Ucuz kargolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmucu -- 1 Mayıs 2017; 20:57:23 >
  • 212 tavsiye ederim, farklı olun. Herkes gibi ck ya da boss kokmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

212 tavsiye ederim, farklı olun. Herkes gibi ck ya da boss kokmayın

Farklı olun deyip 212 tavsiye etmek...

• sertosman S kullanıcısına yanıt
    en azından ck gibi pazara düşmedi
  • Tartışılır. Dp bargello san siro gibi kolpacıların en çok sattığı 3 erkek parfümü 212, burberry classic, one million

• sertosman S kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar diesel only the brave mi yoksa diesel only the brave HİGH mı

• Markafoniden aldığım fazla parfümleri ilana koydum göz atabilirsiniz

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    only the brave
  • ZAWestern Z kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında nasıl bir fark var

• 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.