Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcı hepsıburadanın kendısı nasıl fıyat arkadaslar 129 tl 500 un uzerınde satıs yapmıs bu urunden ve ayrıca yanında alttakı urunde hediye

Calvin Klein Euphoria Edp 100 Ml Kadın Parfümü
    www.hepsiburada.com
    Calvin Klein Euphoria EDP 100 ml Kadın Parfüm Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/calvin-klein-euphoria-edp-100-ml-kadin-parfumu-p-SGCK056023040

Nyc East Village Rock Tattoo Edition No 673 For Her Edt 100Ml Kadın Parfümü

www.hepsiburada.com
    Nyc East Village Rock Tattoo Edition No 673 For Her Edt Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nyc-east-village-rock-tattoo-edition-no-673-for-her-edt-100ml-kadin-parfumu-p-SGGUNER06734

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvakkit -- 6 Mayıs 2016; 0:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

satıcı hepsıburadanın kendısı nasıl fıyat arkadaslar 129 tl 500 un uzerınde satıs yapmıs bu urunden ve ayrıca yanında alttakı urunde hediye

Calvin Klein Euphoria Edp 100 Ml Kadın Parfümü
    http://www.hepsiburada.com/calvin-klein-euphoria-edp-100-ml-kadin-parfumu-p-SGCK056023040

Nyc East Village Rock Tattoo Edition No 673 For Her Edt 100Ml Kadın Parfümü

http://www.hepsiburada.com/nyc-east-village-rock-tattoo-edition-no-673-for-her-edt-100ml-kadin-parfumu-p-SGGUNER06734

Fiyat bu aralıkta Hocam ,ben geçen yıl 139 TL ye almıştım CK bayanı gayette güzel koku bayanlar çok kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Hocam arastirinca böyle yerleri buluyorsun. Bak su an sana yazarken ustumde ordan aldigim beyaz lacoste pafum olarakta hermes terre var :) bende hersey seffaf gel günesli 212 avm nin oraya götureyim seni lacoste satan yere. Yanimda da gelirken merak ettigin parfum varsa onu da getriyim :)

Sen orjinal parfüm kullanmaya devam et ama lütfen şu forumda 300-400 TL lik parfümleri kutusu yok gümrük malı teşhir malı stok fazlası adı altında 100 TL den satmaya kalkma

• orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    parfümania diye bı yer 89 tl demıs guvenılır mıdır
    https://www.parfümania.com/urun/calvin-klein-euphoria-edp-100-ml-tester?gclid=CNS54KnPxMwCFQaNGwodjF4MAA

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    %1 ihtimalle güvenilirdir, %99 değil.
  • Merhaba arkadaşlar

BLEU DE CHANEL PARIS EDT 150 ml 379 tl aldım 350 tl satıyorum 3 fıs sıktım sadece kutusunda duruyor ilgilenen arkadaşlar
    Pm atsın anında dönüş saglarım kalitesini merak edenler için yorumları mutlaka okuyun.
    Ben versace eros kullanıyorum takas da yapabilirim duruma göre üste para verilir veya alırım bilginize takasa baglı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer affan -- 6 Mayıs 2016; 12:49:58 >
  • khanil kullanıcısına yanıt
    eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Merhabalar,

Yazınızın sonunda geçen birkaç internet sitesini de yazabilir misiniz?

Hocam kliksa hizlial mizu bana gore saglam

• Bahsedilen bir çok site bayat parfüm satıyor üretim tarihleri eski olabiliyor

İstanbulda olan arkadaslar uzay parfümeriye baksinlar dogubankta pazarlık da yaparsınız ne ararsan var

Yaz için chanel blue edp nasıldır ya da varmı tavsiyesi olacak edp şartıyla
    Niş kokular bütcemk astigi icin designer ama kaliteli bisey arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, eski tarih konusunda haklısınız, kontrol etmekte her zaman fayda var.

Fakat parfümde şöyle bir durum var bahsetmeden geçemedim; parfüm uygun şartlarda saklanırsa raf ömrü bir hayli uzun olabiliyor. Yani üzerinde yazan tarih geçse de gayet verimli kullanılabiliyor.

Doğu bank konusunda çok katılmıyorum, orada çok fazla sahte ürün gördüm, gerçeğini bulabiliyorsanız elbette gayet güzel.

Niş parfüm oldukça pahalı, forumlarda numune olarak satanlardan küçük miktarlarda almak bir opsiyon olabilir.

Açık parfüme olumsuz bakmıyorsanız benim de kullandığım ve bazı niş parfümlerin açık versiyonunu satan bir arkadaş var. Tutaste diye aratırsanız forumda bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba, bugün bi arkadaşımdan çok uyguna fiyata orjinal (ya da orjinal görünümlü) bir parfüm aldım. Kapalı, ambalajlı kutu ama orjinal mi değil mi nasıl kontrol edebilirim, nasıl anlayabilirim? Kendisi de bu işe yeni başladı, o da emin değil. Deneme amaçlı bir adet alayım dedim. Kutudaki barkod numarasını araştırdım, parfümün marka bilgileri çıkıyor. Parfüm şişesi de orjinal gibi duruyor ama emin değilim. Aynısından bir adet daha vardı, karşılaştırıyım dedim. Sıkalı 15-20 dk olmasına rağmen (sıkma yoğunluğuna göre de değişebilir bilmiyorum) eskisinden daha yoğun bir koku almama rağmen, yenisinden bi tık daha az alıyorum sanki... Şüphelendiğim için psikolojik de olabilir :) yok mudur bunun garanti bir yolu? Sahteyse illa ki bir yerde falso vermişlerdir diye düşünüyorum.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Parfum sisesindeki ve kutusundeki etiket kismini resmini cekip foruma eklerseniz fikir yurutebiliriz. Herhangi bir resim olmadan yorum yapmak, mantikli olmaz.

Bahsettigim etiketler, bu konude benim bir kac mesaj geride paylastigim etiketler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Parfum sisesindeki ve kutusundeki etiket kismini resmini cekip foruma eklerseniz fikir yurutebiliriz. Herhangi bir resim olmadan yorum yapmak, mantikli olmaz.

Bahsettigim etiketler, bu konude benim bir kac mesaj geride paylastigim etiketler.

Gerek kalmadı hocam, sahtenin önde gideniymiş Bugün 8 fıs sıkmama rağmen 1-2 saat sonra koku uçtu gitti... Kutusu orjinal sanırım ya da orjinal barkodtan birebir alıntı. Ama koku kesinlikle sahte ya da üretim hatası :) Benim de kafam attı gittim bugün Sevil'den orjinal aldım. Bundan sonra da paraya kıyarım işim olmaz bir daha ucuz parfümle falan. Yine de teşekkür ederim, sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Kartalinho

Tiaras Himi bende kullandım. Güzel parfüm.

Benim parfümler konusundaki en büyük sıkıntım kalıcılık noktasında. Çok popüler 200-300 liralık parfümleride alıyoruz 2 saat sonra havaya karışıyor veyahut 20-30 liralık parfümler alıyoruz 1-2 gün kalıcı kalabiliyor.

Bende ilkesel olarak sahtecilerin sahtesi için uğraşmayacaklarını düşündüğüm 40-50 liralık Adidas, Dupon vb alayım diyorum. Gerçi 200 liralık parfüm ayarında ama 80-100 civarında ve orijinalliğinden şüphe etmeyeceğiniz bir markamız var o da Vakkodur. Mavisi çok güzel ve kalıcı ama kış kokusu yaza ağır kaçıyor. Yaz için çıkardıkları da hoşuma gitmedi.

Kalıcılık istiyorsanız

Gucci Envy, YSL Kouros veya Dior homme intence tavsiye edebilirim. Yalan olmasın Kouros çevremden duydum ama Envy ve Dior kullandım.

Yanlız dior homme kokusu benim çok sevmeme rağmen sürekli bayan kokusu mu o diye soruyorlar.

Bende bir parfümsever olarak fikrimi yazayım: her konuyu anladım ama şu parfüm olayındaki fiyat farklarını anlamış değilim bir türlü. İthalatçı firmaların fiyat politikaları ile açıklanamayacak derecede farklar var tekib acar sevil boyner ve sephora genelde yakın fiyat sunarken misspera odovri lidanya trendyol hepsiburada farklı fiyat politikaları izliyor. Bir ara dubai dolumu falan diyorlardı bunu freeshopta çalışan birine sordum teyit etmedi. Sanırım fiyatı yüksek tutan fiziki mağazası olan firmaların maliyetlerinin diğerlerine göre yüksek olması (kira personel reklam). Geçen hafta hb sitesinde satış yapan bir firmadan chanel aldım parfüm bence orjinal ama diğerlerine göre fiyat çok uygundu barkot ve kod sorgulaması yaptığımda sorun çıkmadı ayrıca kutu şişe ambalaj herşey normaldi.

Ayrıca ysl kouros kalıcı olabilir ama ben bu kokuyu hiç beğenmedim bazen kalıcılık yeterli olmayabilir denemeden almayın.

Birçok online siteden alışverişim oldu hiç sahte ile karşılaşmadım ama mesela geçen gün parfumania diye bir site var çok uygun testerlar var ama siteye bir iki soru sordum geri dönüş olmadı bu siteden şüphelendim mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 17 Mayıs 2016; 2:17:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yakın tarihlerde 212 VIP Bayan parfumu alan oldumu? Nereden ve ne kadara aldınız? Ayrıca Paris ya da Istanbul free shop fiyatını öğrenmenin bir yolu yokmudur?
  • Şu tester parfüm olayı gerçek mi yalan mı? Bana pek inandırıcı gelmiyor tester diye satış yapanlar...

• Arkadaşlar tom ford black orchid hakkında fikirleriniz nedir? Kullanan arkadaşlar var mı?
    Ve fiyat olarak nerden almamı tavsiye edersiniz?

• lordalpos kullanıcısına yanıt
    Eğer biri size herhangi bir şeyi satıyorsa emin olun onun adı tester olamaz. Tester'lar zaten çok az sayıda ve ücretsiz gelir. Hiçbir aklı başında parfüm dağıtıcısı-satıcısı gereğinden fazla tester dağıtmaz. Biri size gerçekten de mağazaya gelmiş bir tester'ı satıyorsa, en kibar tabiri ile hırsızdır. İşini kötüye kullanıyordur. Yani hiç bir şekilde tutar yanı yok tester satışının.

Yok efendim olur mu öyle şey diyecek arkadaşlar da ya fazla "saf"tır yada kendisi bizatihi çakma tester satışı işindedir.

Bu aralar takip eden "saf" bir trol veya çakmacı tacir var ise muhtemelen bu mesaja cevap yazacaktır :)
  • Abi tester dediginiz olay magazada müsteriye kokuyu denemek icin saticilarin getirdigi firma tarafindan ucretsiz verilen ürün degil mi

Ama bakiyosun adamlar seri üretime gecmis sanki her parfümden 10 ar tane tester satiyor yersen adama sorarlar sen kimsin de bu kadar tester getirtebiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Orchid kokusu fazlasıyla kalıcı, sabah sıkıyorum akşam bana parfümünüz black orchid mi diyorlar,

Ama nereden alabileceğine dair hiçbir fikrim yok çünkü benim kullandığım orjinal değil di... Black Orchid'in doldurma olanları da orjinalleri kadar kalıcı ama bende uygun orjinal bulursam alırım kaçırmam.

khanil*

Tam düşündüğüm gibi, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.