j4`jill sander sun men almayı planlıyorum.Ama daha da güzel kokular varsa önerirseniz güzel olur.One million varsa onuda deneyeceğim.Lütfen rochas'ı önermeyin.
qhünceLL yhaaa.
Ben de Aromel Privacy Love Edition ' Dp'de var mı diye soracaktım aslında. Kodunu bilen varsa.
Herkesin teni bir değil kardeşimgit dene öyle al.Zaten yardımcı olurlar.
quote:
Orijinalden alıntı: SercaN__
Herkesin teni bir değil kardeşimgit dene öyle al.Zaten yardımcı olurlar.
Ya ben kendimi çok kasıyorum öyle tek tek denerken Utanmıyorum ama ne bileyim hemen alıp gitmek istiyorum Zaten gittiğim yerdeki adam da saolsun ne zaman gitsem başından savarmış gibi Burberry öneriyor.
j4 ün orjinali hiç kalıcı değil dp versiyonunu bilemeyeceğim tabi. biraz bayan kokusu gibi geldi bana ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
j4 ün orjinali hiç kalıcı değil dp versiyonunu bilemeyeceğim tabi. biraz bayan kokusu gibi geldi bana ayrıca
Şimdi arkadaşım benim parfüm rochas gayetde güzel.Ama arkadaşa sıktım onda pek iyi durmadı yani sonuçta denemen lazım dp anakonu vardı araştır istersen ordali yorumlardan yaz 5-6 tane dene kendine uygun olanı seç
Lacoste Red
quote:
Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2
Lacoste Red
Onuda denedim gitmedi hoşuma
quote:
Şimdi arkadaşım benim parfüm rochas gayetde güzel.Ama arkadaşa sıktım onda pek iyi durmadı yani sonuçta denemen lazım dp anakonu vardı araştır istersen ordali yorumlardan yaz 5-6 tane dene kendine uygun olanı seç
Bakacağım,saol.
quote:
Orijinalden alıntı: rokobatu
Ben de Aromel Privacy Love Edition ' Dp'de var mı diye soracaktım aslında. Kodunu bilen varsa.
Aromel zaten öyle çok pahalı bir marka değil.. dp ye hiç girmedim bilmem ama olacağını hiç sanmıyorum..
p9-polo blue b4-hugo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme