Şimdi Ara

PARFÜM ALMAYA GİDİYORUM [DP'CİLER Bİ EL ATIN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az sonra DP ye parfüm almaya gidiyorum

Fahrenheit almıştım ama çok keskin beğenmedim.

j4`jill sander sun men almayı planlıyorum.Ama daha da güzel kokular varsa önerirseniz güzel olur.One million varsa onuda deneyeceğim.Lütfen rochas'ı önermeyin.

• qhünceLL yhaaa.
  • Ben de Aromel Privacy Love Edition ' Dp'de var mı diye soracaktım aslında. Kodunu bilen varsa.
  • Herkesin teni bir değil kardeşimgit dene öyle al.Zaten yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Herkesin teni bir değil kardeşimgit dene öyle al.Zaten yardımcı olurlar.

Ya ben kendimi çok kasıyorum öyle tek tek denerken
    Utanmıyorum ama ne bileyim hemen alıp gitmek istiyorum
    Zaten gittiğim yerdeki adam da saolsun ne zaman gitsem başından savarmış gibi Burberry öneriyor.
  • j4 ün orjinali hiç kalıcı değil dp versiyonunu bilemeyeceğim tabi. biraz bayan kokusu gibi geldi bana ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

j4 ün orjinali hiç kalıcı değil dp versiyonunu bilemeyeceğim tabi. biraz bayan kokusu gibi geldi bana ayrıca

Çok hoşuma gidiyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi arkadaşım benim parfüm rochas gayetde güzel.Ama arkadaşa sıktım onda pek iyi durmadı yani sonuçta denemen lazım dp anakonu vardı araştır istersen ordali yorumlardan yaz 5-6 tane dene kendine uygun olanı seç
  • Lacoste Red
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Lacoste Red

Onuda denedim gitmedi hoşuma

quote:

Şimdi arkadaşım benim parfüm rochas gayetde güzel.Ama arkadaşa sıktım onda pek iyi durmadı yani sonuçta denemen lazım dp anakonu vardı araştır istersen ordali yorumlardan yaz 5-6 tane dene kendine uygun olanı seç

Bakacağım,saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Ben de Aromel Privacy Love Edition ' Dp'de var mı diye soracaktım aslında. Kodunu bilen varsa.

Aromel zaten öyle çok pahalı bir marka değil.. dp ye hiç girmedim bilmem ama olacağını hiç sanmıyorum..
  • p9-polo blue
    b4-hugo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.