Merhabalar yakın zamanda bellamola'dan parfüm almayı düşünüyorum. Parfümler hakkında çok bilgi sahibi değilimdir. Daha önce Clinique Happy kullandım. Gayet hafif bir koku. Şimdi ise Zara man Silver kullanıyorum koku olarak fena değil ama pek kalıcılık yok. Fazlasıyla parfüm deneyenler var ve kokuları maşallah ezbere biliyor çoğu arkadaş :) Farklı bir parfüm anlayışım var sanırım. Herkesin beğendiği One million parfüm bana pek çekici gelmedi. Sizlerden ricam Hangi parfümü önerirsiniz? Kalıcığı ve farkedilebilirliği iyi olan. kör alışı yapmayacağım Önerileriniz doğrultusunda gidip testerlarını deneyeceğim. Herkese Teşekkürler.
NOT : Donna Karan DKNY be delicius bayan parfümü burnumun kokladığı en güzel koku. Bu tarzda kokan erkek parfümü varmı acep?
xATSIZx
kullanıcısına yanıt
Kalıcılığı ve farkedilirliği yüksek parfümler =ysl kouros klasik. Tom Ford Sahara. Tom Ford black Orchid. Kenzo jungle. Amouage gold man. Thierry mugler alien. Bu parfümler son derece kalıcı bay bayan karışık kullanılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme