Şimdi Ara

parfüm seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım. Çocukluğumdan beri burnumun birisi tamamen diğeri yarı tıkalı. Bu yüzden kokular konusunda hassaslaşmış yapım yok ve hiç parfüm kullanmadım. Fakat iş ortamları, ciddi ortamlara gidince biraz daha bakımlı,tarz ve karakterinizi belli eden etmenlere sahip olmak önemli ve koku anladığım kadarıyla bunları oluşturan faktörlerden bir tanesi. Gel gelelim ki dediğim gibi burun ile ilgili rahatsızlığımdan dolayı kullanmamış olmamdan ötürü seçim konusunda çok bilgisizim ve çaresizim. Bir şeyleri denemeye gitmeden önce sizlerden gelebilecek küçük ayrıntı ve fikirlerin yararlı olabileceğini düşündüm. Okuyan arkadaşlara teşekkürler şimdiden. Cevap verenlere ayrıyetten ikinci kez teşekkür ederim.
    İnternetten yaptığım küçük araştırmalar doğrultusunda üst, orta, alt notaların olduğunu, ten rengi ve yağlılık oranının önemli olduğunu, ayrıca bu seçimin yapılırken biraz dış görünüşünüzü de yansıtan karakterde olmasının da bir avantaj olduğunu öğrendim. Esmerim, vücudum beyaz tenli insana göre daha yağlı, esmer bir insan içinse ortalama seviyede sayılır. Uzun boyluyum ve kilolu olmamakla beraber iri yapıdayım. Ter bezlerim biraz fazla çalışıyor bunu da belirtmek isterim. Bu konuda deneyimi olan, bilgisi olan herkesin düşüncesi benim için değerli. Eğer parfümleri, karakterleriyle(odunsu,baharatlı,şekerli vb.) birlikte yazarsanız gerçekten minnettar kalırım. :)
    Etrafımda daha önce kızların konuşmasında duyduğum bir noktada erkekte şekerli parfümü sevmediklerini dillendirmişlerdi. Acaba esmer birisinin baharatlı,odunsu bir esans kullanması doğru mudur?
    Neyse hepinize şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volokine -- 12 Ekim 2015; 18:29:38 >

• Volokine V kullanıcısına yanıt
    Joop home . terre de hermes. Rochas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.