Şimdi Ara

parfümden anlayanlar bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ykm'den burberry klasik for men aldım.160 tl normalde ama dün 90tlydi. ilk kez ykm'den aldım.Yıllardır hep bunu kullanıyorum.Bu Ykm'den aldığım parfüm 10-15 saniye sonra yok oluyor.Ortada ne koku var ne bi iz.(Burnun vücutta en çabuk yorulan organ olduğunu falan söylemeye kalkmayın :) yıllardır kullanıyorum ve başkalarına da koklatıyorum ortada koku falan yok) Ykm de sahte ürün satılacağını düşünmek istemiyorm ama eminim ki sahte.Eskiden kıyafetlerimden çıkmazdı kokusu günlerce.şimdi 15saniye sonra koku falan yok.Doldurma parfümler bile 1-2 saat götürüyor ya bu nasıl iş anlamıyorum.Sahte olduğunu nasıl kanıtlayabilirim arkadaşlar.kod numarası falan var.Inter parfums yazıyor altında.ki inter parfums un burberry ürünü yok.lisansını kaybetmiş geçen sene.o yüzden kod numarasını nerde aratcam nasıl ne yapıcam bilemiyorm. yardım edebilecek var mı.Sahte olduğunu kanıtlarsam dava da açıcam.

• Burnun vücutta en çabuk yorulan organDIR.
  • Sahte oldugunu dusunuyorsan gotur iade et ve biraz kız. orjinal getirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ykm,Boyner,Trendyol,Morhipo Boyner grup şirketleri ve satış kanallarıdır.Fiyatlar hepsinde ortaktır.
    Parfümün kendi sitesindeki etiket fiyatı 185 try ise ve Boyner grup aynı parfümü 99 tl ye satıyorsa ve de ben piyasada 150 tlden daha aşağı fiyata bulamıyorsam satılan parfüm en iyi ihtimalle Hong Kong çıkışlı dubai duty free toptancılarından alınmış SAHTE üründür.
    Ben şahsen Boyner grup mağazalarına gidip parfümleri test etmiş değilim ama birkaç gün içinde uğrayıp durumla ilgili bilgi verebilirim.

Bahsettiğim ürün linki :
    http://tr.burberry.com/store/beauty-fragrance/womens-fragrance/classics/prod-34428621-burberry-the-beat-eau-de-parfum-75ml/

• Başka bir parfümle kıyaslayarak halledebilirsin. Ben deodorantını kullanıyorum onun parfümden farkı yok çokta güzel.
  • 5 Tllilik parfümün markasını soran daha çok oluyor nedense :)
  • Sahte dedim orjinalmiş :)
    Fiyatı düşürmek için yoğunluğu azaltılıyor sanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Ykm,Boyner,Trendyol,Morhipo Boyner grup şirketleri ve satış kanallarıdır.Fiyatlar hepsinde ortaktır.
    Parfümün kendi sitesindeki etiket fiyatı 185 try ise ve Boyner grup aynı parfümü 99 tl ye satıyorsa ve de ben piyasada 150 tlden daha aşağı fiyata bulamıyorsam satılan parfüm en iyi ihtimalle Hong Kong çıkışlı dubai duty free toptancılarından alınmış SAHTE üründür.
    Ben şahsen Boyner grup mağazalarına gidip parfümleri test etmiş değilim ama birkaç gün içinde uğrayıp durumla ilgili bilgi verebilirim.

Bahsettiğim ürün linki :
    http://tr.burberry.com/store/beauty-fragrance/womens-fragrance/classics/prod-34428621-burberry-the-beat-eau-de-parfum-75ml/

Hocam senin bu konu hakkında bilgin var gibi Mizu vb. internet siteleri için ne diyorsun onlarda bu fiyatlara satıyorlar her zaman ve bende aldığım parfümden memnun kalmadım mağazadaki gibi değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Ykm,Boyner,Trendyol,Morhipo Boyner grup şirketleri ve satış kanallarıdır.Fiyatlar hepsinde ortaktır.

Bahsettiğim ürün linki :

Hocam senin bu konu hakkında bilgin var gibi Mizu vb. internet siteleri için ne diyorsun onlarda bu fiyatlara satıyorlar her zaman ve bende aldığım parfümden memnun kalmadım mağazadaki gibi değildi.

Eskiden yaptığım işlerden biriydi,elimde kalan parfümlerden elbiseyi bırak ellerimden 1 hafta çıkmayan parfümler olurdu.Şimdi öylesine denk gelmek mümkün değil.
    Mizu veya diğerleri freeshop veya dutyfree denilen ürünleri satar yani sahte ürünler.Veya boş şişe gelir burada doldurulur,kutulanır satılır :)
    Ama şu da var markalarda maliyeti düşürmek için edp adıyla edt veya cologne satabilir.
    Aldığınız ürünlerde en garantisi toptancı etiketi arayın.Tekinacar,sevil,te-ha vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.