Şimdi Ara

PARFÜMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşa alınabilecek kokusu çok ağır olmayan kalıcı parfüm önerilerinizi bekliyorum bu arada arkadaşım 18 yaşıda

• gucci rush
  • ralph lauren e bak derım deneyerek al satısdakı bayanlardan da tavsıye alırsın zaten, kendı magazası yoktur heralde ben gormedım hıc mecbur boyner tekın acar tarzı yerlerden bakıcaksın
  • Burberry Brit ,Burberry Weekend ,Hugo Boss Deep Red , Hypnotic Poison DIOR son söylediğim parfüm aşırı derecede kışkırtıcı bir kokuya sahip Amerikada tecavüzlere sebebiyet verdiği ile ilgili yazıları bulabilirsin.Deep red mükemmel bir koku bir kadında öne çıkması gereken her hissi yaşatıryor. Burberryler ise daha gündelik kokular Brit ve weekend arasından Brit tercih ederim.Daha bir çok koku var ama bunları önerebilirim.KIZLAR ÜZERİNDE TEST EDİLDİ ONAYLANDI
  • Lacoste,Burberry vs birisinden al koku pek mühim değil marka olsun yeter kızlar için.
  • Kardeşim parfüm koleksiyonum var ve kadın parfümleri hakkında iyiyimdir.
    Eğer Zenginsen:

Thierry Mugler Alien... Olağan üstü şişesi inanılmaz narin kokusu resmen erkeği büyülüyor.

Burberry London... Çevresinde Burberry kumaşı olan çok şık bir şişesi var. Kusursuz şekerli kokusu insanı başka diyarlara götürüyor

Givenchy Absolutely Irresistible Kırmızı Geometrik şişesi var ayrıca Aşkı Memnu'da behlülün bihtere hediye edip adının bihter parfümüne dönüştürdüğü parfüm. Kokusuna gelince biraz turunçgil biraz çiçek sonuç olarak çok güzel.

Listenin onursal konuğu : Dior J'adore
    En beğendiğim hatta bayıldığım 3 kadın parfümünü EN güzelden çok güzele doğru sıraladım

Bu yukardakiler benim en sevdiğim parfümler bir kaç tane daha yazacağım gözün kapalı alabileceğin...

DKNY Be Delicious-Bvlgari Jasmin Noir-Kenzo Amour-Paco Rabanne Lady Million

BU PARFÜMLERİN(en üsttekilerin) 4'ünüde Kokusuna bakmadan alabilirsin Kesinlikle ve Kesinlikle pişman olmazsın eğer pişman olursan fiyatını ben ödemeye razıyım yani o derece

• Cevaplarıız için teşşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Massimo Dutti Parfümleri
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burberry diyorum ve gidiyorum
  • Naomi campbell
  • Arkadaşlar jasmin noir almaya karar versim genelde kullananlar memnun sizce iyi bir hediye olurmu!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigo9

Naomi campbell

o nasıl bir kokudur ya :D bir fıs sıkayım dedim arkadaştan mecburdum çünkü. 1 hafta sonra hala kokuyordu.
  • lacoste love of pink tavsiye ederim hem cok kalıcı hem cok güzel kokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaros -- 10 Şubat 2012; 21:31:58 >
  • Diesel
  • hocam benim kuzenim yurtdışından dönerken alien diye birparfüm almıştı şahane bişey mutlaka bir dene derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.