Evet onu ben de farkettim sinema salonları hayalet şehir gibi olmuş eskiden girişte kontrol ederlerdi yakında bunu çok suistimal ederler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA (10. sayfa)
-
-
Gişeden olur da mobilden olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dun baktilar ucuncu gidisim bu ilk ikisinde bakmadilar simdi ekran goruntusune bile onay vermediler maili sms i sordular.
Bir de bu 150 tl ile büfe alışverişi yapabiliyor muyuz arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitesine göre evet kullanılabiliyor, ancak şikayetvar'da bazı büfelerde kullandırılmadığı yönünde şikayetler var. Gittiğiniz yere bağlı.
-
Yapılabiliyor hocam. Gişeye gittiğinizde CGV Para kullanmak istiyorum derseniz telefon numaranız ile ödemeyi alıyorlar. En azından Ankara Atlantis AVM'deki Paribu Cineverse'de durum böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Yalpağan @MrSatiated Çok teşekkürler deneyeceğim.
-
Hocam film başlarken görevli içeriye girip sayım yapıyor.
Tek biletle birkaç kişi girmeye çalışılırsa görevli hemen fark edip salondan çıkartıyor.
Geçenlerde arkamızda oturanlar bilet sayısından fazla kişi ile girmeye çalışmışlar sanırım, görevli fazla olan kişileri dışarı çıkartmıştı.
-
Bunu bilmiyordum. Sistem bir nebze iyiymiş o zaman
-
https://forum.donanimhaber.com/paribu-cineverse-sinema-biletlerinde-20--154896192
Bu cgv paralar ne zamana kadar geçerli
Site güvenilir mi hocam?
-
Bu siteden alışveriş yaparken kod vardı 20₺ daha düşüyordu bilen var mı acaba
Kod geliyor onda sıkıntı yok ilk defa kullandım ben de en kötü sanal kart kullanırsınız.
FRSME20
Ucuz olan 140₺ paket için kod var mı hocam
sıcak fırsatçılar olarak şanımıza yakışır şekilde, evdeki leğenleri toplayıp gitmek lazım
-
AVANTAJX7 gibi bir kod olması lazım hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egrino -- 17 Ocak 2023; 15:52:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X