Şimdi Ara

Paribu Cineverse Yeni Yıla Sinemayla Başla Kampanyası 150TL CGV PARA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
13
Favori
20.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kodu 1 ocak günü almıştım bugün girmeyi deneyeyim dedim başkası 1 ocak'ta bana sms gelmeden kodu kullanmış :) Bana kodu Paribu 15:17'de gönderiyor, Cineverse diyor ki Vadi İstanbul'da kodu 12:21'de başkaları kullanmış bile. Ne kodu kimseye verdim ne ben kullandım zaten İstanbul'da bile değilim. Paribu'ya durumu söylüyorum bana Cineverse ile görüş diyor, Cineverse'e söylüyorum Paribu ile görüş diyor. MH'yi arıyorum destek talebi oluşturun siteden diyor oluşturuyorum cevap geliyor biz sadece Paribu ile alakalı şeylere bakarız diye. Kendi aptallıklarını da bu şekilde örtmeye çalışıyor Paribu :)

Yediler 150 TL'lik sinema kodunu.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Sistemsel bir hata olabilir veya birisi deneyerek doğru bilmiş kodu.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Hocam deneme olarak çok zor ihtimal de direkt aynı kodu o kişiye göndermişler bence. Sonuçta Cineverse'in yalan söyleyecek hali yok. Böyle bir saçmalık oldu paylaşayım dedim. Paribu yardımcı olmuyor, aynı sorunu yaşayan olursa bilgisi olsun.

• Arkadaşlar trendyol dan aldığımız kod vardı orada mısır kodu da vardı, mısır kodunu bulamıyorum nereden bulabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu girdikten sonra ne zamana kadar geçerliliği var para puanın?

• dj halid D kullanıcısına yanıt
    6 ay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satan arkadaşlar Kod veriyor ve bu kodu kendi hesabmızda mı kullanıyoruz? Yoksa hesap olarak mı veriyorlar?

• ersyno kullanıcısına yanıt

kendi hesabınıza ekliyorsunuz

• Bilgi için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.