Şimdi Ara

Paris ve ilk yurt dışı çıkışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şubat ayı itibariyle yeşil pasaport alıcam ilk defa yurtdışında bir kaç günlüğüne de olsa eşimle gitmek istiyorum tur fiyatlarına baktım tek kişi 2 gece için 3000 tl dolaylarında kendimi anlatacak aç kalmayacak şekilde ingilizceyle airbnb ile kalsam zorluk yaşarmıyım? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. (bu konu ile ilgili kaynak biliyorsanız paylaşırsanız benim için iyi olur)

Şimdiden teşekkürederim

• Paris'in en büyük sıkıntısı konaklamadır. Avrupa'nın konaklama açısından en pahalı gecelemesine sahip şehridir.

Oteller eski, odalar küçük, buna rağmen fiyatlar yüksektir. Bu doğrultuda konaklamaya alternatif olarak sunulan airbnb de fiyatlar oteller kadar olmasa da yüksek seyrediyor ki, bu doğrultuda otel fiyatı ile uygulama daki bir tesis arasında çok 50 € ve üzeri bir avantaj yakalayamadığınız takdirde.

İlk yurt dışı seyahatinizde yabancı bir evde kalmak yerine, baş başa ve daha güvenilir bir tesis olan oteli tercih etmenizi şahsen öneririrm
  • Tur fiyatının detayları neler bilmiyorum ama, tek kişi için 2 gecelik 3000 tl çok fazla. Son italya gezimi tek başıma yapmıştım . Toplamda 9 gün kalmıştım . Vize , uçak dahil tüm masrafım 4000 tl olmuştu .(O zaman ki kur 3,92). Bütün otellerde 2 kişilik odada tek kalmıştım . Buradan kıyaslama yaparsan , fiyat farkını anlayacaksın . İngilizce konuşma açısında çekinme olmazsa kendiniz giderseniz daha güzel olur. Hem daha ucuz , hemde bağımsız .

Seyahat öncesi kullandığım siteler
    Havayolu : Pegasus
    Konaklama : Booking
    Konaklama yorum resim vs. : Tripadvisor
    Gezilecek yerlerin haritası : Gezipgordum.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.