Şimdi Ara

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
14.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir de benim gördüğüm sonra görme ayılar var, Passat CC'sini yol kenarına içte kalan arka tekeri kaldırımda kalacak şekilde parkeden ayılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

A = Ben
    Kapısını açmayı bilmeyip ön kapılarımı göçük içinde bırakan öküz oğlu öküzler olduğu sürece de böyle parketmeye devam edeceğim.

onların kapı açmayı bilmediği bahanesiyle siz bu şekilde parkediyorsunuz.

sizin park etmeyi bilmediğiniz bahanesiyle de gelir sizin arkanıza bırakırlar arabayı, tekere saplarlar çiviyi, kaputa imza atarlar ... öküzoğlu öküz demeyi de ihmal etmezler tabi.

sorun halloldu

ama esas sorun bu sanırım;
    quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Park yerleri de yamuk... Milletçe hastasıyız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 24 Ağustos 2011; 22:41:32 >

• 2 kişi A'da gösterilen gibi parkettiğini itiraf etti. Başka?
  • +1 .mükemmel olmuşş
  • A gibi park eden arkadaşların canı zamanında yanmış belli ama bir iki öküz yüzünden başkalarının hakkını gasp etmiş oluyorsunuz. Yapmayın milletin ahını almayın.

Benim en sevdiğim tip engelli yerine park eden ÖZÜRLÜ insanlar. Aslında haklılar BEYİN ÖZÜRLÜLÜĞÜ de bir nevi engellilik tipi... Umarım bir gün engelli park yerini hak edecek hale gelirler ve kendileri gibi bir ÖZÜRLÜ park ettiği için otoparkın ters en ucuna aracı bırakmak ve inmek zorunda kalırlar.

Ayrıca kendisi betan direğin olduğu tarafa denk gelmesine rağmen beton direğe boşluğu devasa bırakıp yanındaki aracın dibine yanaşanları da seviyorum. Çok iyi insanlar onlar..
  • Bizim apartumanımızın otoparkında hepsi boll miktarda mevcut...

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK
  • Hatta ve hatta...

FOTO ANALİZ: "OTOPARKTAKİ SAYGISIZ SÜRÜCÜYÜ BULUN"
    http://forum.donanimhaber.com/m_39268885/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bizim apartumanımızın otoparkında hepsi boll miktarda mevcut...

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

bu resim bende olsa ilk başta bu resimle açardım konuyu
    park çizgileri olmasına rağmen yuhhhh diyorum
  • Eski oturduğum binada her şıktan bol bol mevcuttu,çok çektim,çok direndim,çok uyardım.Bunun yüzünden evimi değiştirdim.Ve anladım ki durum heryerde aynı,trafiğin her alanında bu saygısızlık var ne yazık ki.Kırmızıda,ara yoldan caddeye,park halindeyken önünüze atlayan,en ufak kornada elini kaldırarak henüz çözemediğiniz bir dille bağırmaya başlayanların bunlardan ne farkı var.Hiçbirinin insanlara,kurallara saygısı yok..
  • hocam bizim sitede de aynı sorun vardı site içerisinde toplam 24 araç sahibi vardı.
    ama gel gör ki 25 tane araç sığabilecek siteye 20 araç zar zor sığıyordu
    3 hafta önce yöneticiyle konuştum herkesi uyardık ama yok
    dedim yöneticiye bana 10 şişe sprey boya
    50 mt ip ve 10 adet maske bandı al dedim
    site bahçesini 1.5 günde çizdim
    ve şu anda 26 araç sığabilir.
    ama gel gör ki fosforlu yeşil çizgilere rağmen çizgileri mm'lik ortalayan kişiler var
    ama sabır demekten başka yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Eski oturduğum binada her şıktan bol bol mevcuttu,çok çektim,çok direndim,çok uyardım.Bunun yüzünden evimi değiştirdim.Ve anladım ki durum heryerde aynı,trafiğin her alanında bu saygısızlık var ne yazık ki.Kırmızıda,ara yoldan caddeye,park halindeyken önünüze atlayan,en ufak kornada elini kaldırarak henüz çözemediğiniz bir dille bağırmaya başlayanların bunlardan ne farkı var.Hiçbirinin insanlara,kurallara saygısı yok..

hocam cidden sadece otopark sıkıntısı yüzünden mi evi taşıdın?
  • şu alttaki fotoğraf insana kafayı yedirtirdi.

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

bu adam/kadın evine gelmiş, kafası en rahat olması gereken zaman; rahat rahat kendi aracını parkederken birlikte yaşadığı insanlara saygılı olmuyorlarsa trafik neden bu halde hiç sorgulamaya gerek yok.

neyse ki hiçbir oturduğumuz yerde böyle bir şey yaşamadım, arada tek tük çıkar tabi onları saymazsak yine de şanslıyız demek ki ama büyük resim kötü, insanlar insanlıklarını genelde hatırlamıyor

• quote:

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

en güzel ve düzgün park eden sizsiniz taner bey resimdeki passat sizin demi
  • quote:

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

Soldan 2. gri araç sizin mi Birazcık kayma var sizinkinde ama o da kırmızı araca yaklaşmamak içindir eminim

• Malesef her yerde var bu veterinerlikler ...
  • A ile E aynı gibi olmuş ama resim ve açıklamalar ancak bu kadar net ifade edilebilirdi :)
  • her park boşluğunun karşısına kime ait olduğuna dair rakam olmalı. o rakamı geçeni de ev sahibi üzebilmeli bence...

Gelin bizim evin sokağını görün. Dar sokak belli bir sürü araç var. Öyle adam var ki 3 evet 3 araçlık yerin içine ediyor. İmkansızı başarıyor resmen. Ben bina duvarlarına sıfır bırakıyorum ki yoldan kamyon bile geçebilsin. İndikten sonra beğenmezsem binip düzeltiyorum tekrar. Benim yüzümden kimsenin aracı dışarda kalmasın diye. Hatta bir komşuyla yanlış anlama yüzünden tartışmaya indim adam direk ben sizi ve aracınızı tanıyorum şu sokakta adam gibi park eden 3-4 kişiden birisiniz tebrik ederim diyip elime sarıldı. O olayın akşamında da tartışma çıktı yine sokakta park yeri yüzünden. Adam yolun karşısına öyle park ediyor ki bazen sizinle o öküzün aracının arasından fiat bis zor geçer. Öküz işte yaklaş duvara-kaldırıma. Geldiği gibi frene bastığı gibi bırakıyor. Bizim insanımız saygısız, bizim insanımız matematik özürlü. Darvinin İngiliz çıkarları için söylediği bir söz vardır "Türkler evrimini tamamlayamamış yaratıklardır" diye. Sanırım darvine de o dönem bu öküzlerin ataları denk gelmiş. 20 araç varsa sokakta 16-17si park etmenin P sinden anlamıyor. Ben kendime acemi derim onlara ne demeli bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 25 Ağustos 2011; 1:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Arkadaşlar ben A daki gibi park ediyorum eğer iki park yeri boşsa çapraz yapıyorum. Rahat olayım diyorum, niye kasıyım diyorum, koyarım böle isteyen gelsin çektirsin havasında oluyorum, takmıyorum birşeyi. Öle park edenlerede hiç kızmıyorum yer kalmamış dahi olsa süper yapmış diyorum.

Aferim sana iyi b.. yiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedeneğitimci

quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Eski oturduğum binada her şıktan bol bol mevcuttu,çok çektim,çok direndim,çok uyardım.Bunun yüzünden evimi değiştirdim.Ve anladım ki durum heryerde aynı,trafiğin her alanında bu saygısızlık var ne yazık ki.Kırmızıda,ara yoldan caddeye,park halindeyken önünüze atlayan,en ufak kornada elini kaldırarak henüz çözemediğiniz bir dille bağırmaya başlayanların bunlardan ne farkı var.Hiçbirinin insanlara,kurallara saygısı yok..

hocam cidden sadece otopark sıkıntısı yüzünden mi evi taşıdın?

Evet,malesef..Binamızın otoparkı 7 araç alıyordu ama en fazla 4 araç parkediyordu.Evim bir aracın zor geçebileceği dar bir sokakta olduğu için sokağa bırakamıyordum,caddeye bırakıp elimde poşetlerle gece 24:00'da 10 dakika eve yürüyordum.Çok kez tartışma çıktı bu yüzden,ama kimse anlamadı,dinlemedi,tadımız kaçtı.Üstüne çoğu zaman otoparkı olmayan yan binanın araçları işgal ediyordu otoparkı.Bazı geceler kaldırıma parkediyordum,yüküm çok olursa.Bu defa da hanzo damgasını yiyen suçlu ben oldum.Forumda dile getirmiştim pişman oldum.Evimi satılığa çıkardım,ederinden de ucuza verdim taşındım.Şimdi rahatım,kapalı otoparkımız var olmadı cadde müsait yer bol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmayı bilmeyene araba veriyolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.