Şimdi Ara

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
14.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi tane Smart'ınız olsa böyle dertleriniz olmazdı..

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK
  • Bir tanede benden olsun

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK
  • Bu resimden bastirip bolca koyacam arabama ve Antalya`da arabalarin caminda gorunmeye basliyacak.
  • An itibariyle otoparkta sürekli A ( A yi aracının kapılarına zarar gelmesin diye kullanan bencillerde var aracımızda) şeklinde park edip, araca yolcu binerken sağ kısmında bulunan aracımın kapısını haritaya çevirmesi sonucu dayanamayıp astım bu görseli.Bakalım hanım abla nasıl bir çemkirme içerisinde olacak görünce.
  • Çok iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Arkadaşlar ben A daki gibi park ediyorum eğer iki park yeri boşsa çapraz yapıyorum. Rahat olayım diyorum, niye kasıyım diyorum, koyarım böle isteyen gelsin çektirsin havasında oluyorum, takmıyorum birşeyi. Öle park edenlerede hiç kızmıyorum yer kalmamış dahi olsa süper yapmış diyorum.

Gecen avm de park yeri ariyorum. Onumde de bi tane fiesta var o da park yeri ariyor ama hic yer yok. Rahat 10-15 dk dolastik avm icinde. Sonra solumda bi arac gordum. iki kisilik yeri ortalamis. Fiestadaki adam usunmeden dortlulerini yakip indi ve anahtarla arabanin sofor kapisini bastan asagi cizdi. Sonra da hicbir sey olmamis gibi avm nin cikisina dogru ilerdi. Orada kamera vs bulmak imkansiz. Acikcasi gidip de sikayet etmedim adami. Cunku milletin hakkini gasp edenlere acimiyorum. Ben 15 dk park yeri arayacam beyefendi gidip iki kisilik yeri kapatacak. Bence o adama guzel bir ders olmustur.

• Ben heryere geri geri girerim

• Valla ben böyle par edenlerin arabasını anahtarımla çizerim genelde. Bunlar başka türlü laftan anlamazlar.
  • Otoparklarda çizgilere her zaman dikkat ederek park ediyorum.Sitemizde bir bmw x3 var.Hep ortalar yamuk park eder.Bir gün şöför kapısına kadar dayadım aynayı kapatarak.1 saat sonra kapıya geldi arabanızı çok yanaÅŸtırmışsınız arabaya binemiyoruz dedi.Ben dedim onu yamuk park ederken düşünecektiniz.Siz öyle park ediyorsaniz benimde park ediÅŸim bu dedim.Kurallar herkese var,tek kiÅŸiye deÄŸil dedim.Ee nasıl binicez çekin arabanızı dedi.DiÄŸer taraftan binin çekmiyorum aracı,birÅŸey olursada sizden bilirim dedim.Yürüdü gitti.Yanlışa yanlış ile cevap vermem tarzım deÄŸildir ama 1 deÄŸil 3 deÄŸil hep yapıyordu ve böyle bir yol izledim.Dikkat ediyorum artık tam çizgide park ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A tipi park yapanlar, yani iki arabalık yeri ortalayıp park edenler, zamanın da düzgün park ettiği halde kapılarının coğrafi haritaya dönmesinden dolayı, zorla yoldan çıkan insanlardır ! Arabadan nasıl ineceğini bilmiyorsan, düzgün park yapmışsın kaç yazar? Adam iki çizgi arasına park etmenin acısını, kapısını yandaki arabanın kapısına çarparak alıyor resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün gebze center avm nin Kapalı otoparkında vardı 1 numaralı Porsche sahibi. Elbette plakasıni duyuru yaptırdım.

• Benden de bir örnek. Bu Clio ve Corsa sahibi 2 kadın. Kendilerini mahalle sahibi sanan,köyden yeni gelmiş tipler. Yorum serbest.

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 25 Ocak 2016; 17:24:28 >
  • Bu da benim güzel İzmir'im :)

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

• Düğmemize basıyoruz her şey yolunda
  • Dü?memize basyyoruz her ?ey yolunda
  • Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Resimler görünmüyor?

Edit:göründü şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 30 Ocak 2016; 0:36:33 >
  • Bedavaya konuşuyor bazı arkadaşlar! Yok kültürsüzmüşüz yok milletimizde anlayış yokmuş vs. vs... Ya arkadaş kimse de demiyor ki o kadar para sayıp ev alıyorum kapalı otoparkı bile yok. Devletin acilen her yeni yapılan site apartman vs. artık neyse daire başı *2 kapalı otopark zorunluluğu getirmesi lazım. Metrpolde ev alıcam ve kapalı otoparkı olmayacak o evi almam arkadaş ben bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.