Şimdi Ara

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
14.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Bursa- İzmir Yolu'ndaki Carrefour'daydım. Aldığım ürünü iade edip çıkacaktım. Yani sadece 10 dakika. İki tur atmama rağmen park yeri bulamayınca giriş kapısına yakın bir yerde F konumunda bıraktım. Geldiğimde sinirli bir sürücü beni bekliyordu. "I'm sorry." dedim.Yabancı olduğunu sanıp eliyle 'Önemli değil.' anlamında hareket yaptı ve olay çıkmadı. Deneyebilirsiniz. (:
  • Tahminimce arkasında daha önce, öne bırakılmış araç vardı ve mecburen öyle bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClavicuLa NoX -- 3 Ekim 2011; 20:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Tahminimce arkasında daha önce, öne bırakılmış araç vardı ve mecburen öyle bıraktı.

Olabilir , ama bence yanaşınca kapısı açılmadı,ileriye alıp o şekilde bıraktı... 5 dakikacık gidip geleyim dedi...
  • en iyisi Kanada'da Apartmanda otopark yeride satın alıyorsun. Bir yer alırsan bir araç sokabiliyosun içeriye. Alıp kiraya verenlerde varmış. Ordan gelen eniştem söyledi. Bu sayede kimse diğerinin tapulu yerine giremez cezası varmış.
  • takip
  • Park etme ve parkta kapı açarken dikkat etme konusu bence kişinin "adam olup olmadıgının" göstergesidir. "Bana aracını nasıl parketiğini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" derdi atalarımız (tabi ki eski devirlerde bu durumlar olsaydı).
  • Neler var ya
     PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

A = Ben
    Kapısını açmayı bilmeyip ön kapılarımı göçük içinde bırakan öküz oğlu öküzler olduğu sürece de böyle parketmeye devam edeceğim.

onların kapı açmayı bilmediği bahanesiyle siz bu şekilde parkediyorsunuz.

sizin park etmeyi bilmediğiniz bahanesiyle de gelir sizin arkanıza bırakırlar arabayı, tekere saplarlar çiviyi, kaputa imza atarlar ... öküzoğlu öküz demeyi de ihmal etmezler tabi.

sorun halloldu

ama esas sorun bu sanırım;
    quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Park yerleri de yamuk... Milletçe hastasıyız :)

İşte Türk milletinin ve forumun ana sorunu

• Süper konu

• Bu park olayı büyük problem tabloda olmayan bir park şeklide yan yana 2 araç girecek yere dümdüz ama tam ortalanmış şekilde girmek.
  • güzel çalışma olmuş
  • bizim bina 15 daireli 20 araçlık park yeri var ama 33 tanede araba var.Herkes park yerini o kadar ekonomik kullanıorki görseniz şaşarsınız
  • EHLİYET ALMIŞ AMA PARK ETMEYİ BİLMEYEN İNSAN ÇOK.

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK
  • Bununla ilgili konu açmıştım ama bu konu daha güncel olduğu için buraya eklemek ve devam etmek istedim.

FOTO ANALİZ: "OTOPARKTAKİ SAYGISIZ SÜRÜCÜYÜ BULUN"
    http://forum.donanimhaber.com/m_39268885/tm.htm

Aradan 2 yıl geçti, otoparkımız kendine "az da olsa" çeki, düzen verdi. Çok şükür. Mecburlar çünkü kimse aracını caddeye bırakmak istemiyor. Birakanın aracına da 2 ay önce arkadan öyle bir bindirmişler ki araç pert oldu, hem de apartmanının giriş kapısının önünde, ASKA GAZ'ın açtığı çukurdan kaçmak için direksiyonu kırıp kendi aracını ve komşumuzun aracını (CHEVROLET SPARK) haşat eden sersersi bir sürücü nedeni ile.

Fakat...!

Yine de 2 araç var ki BMW 520D ve MB C180K FAKE AMG "büyük" ve "geniş" olduklarını sanıyorlar, mecburen 2 araçlık yere park etmek ZORUNDALAR......!!!!

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bununla ilgili konu açmıştım ama bu konu daha güncel olduğu için buraya eklemek ve devam etmek istedim.

Aradan 2 yıl geçti, otoparkımız kendine "az da olsa" çeki, düzen verdi. Çok şükür. Mecburlar çünkü kimse aracını caddeye bırakmak istemiyor. Birakanın aracına da 2 ay önce arkadan öyle bir bindirmişler ki araç pert oldu, hem de apartmanının giriş kapısının önünde, ASKA GAZ'ın açtığı çukurdan kaçmak için direksiyonu kırıp kendi aracını ve komşumuzun aracını (CHEVROLET SPARK) haşat eden sersersi bir sürücü nedeni ile.

Fakat...!

Yine de 2 araç var ki BMW 520D ve MB C180K FAKE AMG "büyük" ve "geniş" olduklarını sanıyorlar, mecburen 2 araçlık yere park etmek ZORUNDALAR......!!!!

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

Taner Bey, adam 5.20D'ye 250,000tl saymış yani 7-8 tane araba parası bırakında 2 kişilik yer kaplasın

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Bununla ilgili konu açmıştım ama bu konu daha güncel olduğu için buraya eklemek ve devam etmek istedim.

Fakat...!

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

Taner Bey, adam 5.20D'ye 250,000tl saymış yani 7-8 tane araba parası bırakında 2 kişilik yer kaplasın

Ama hala adam olamamis, ya sonradan görmedir ya da "kroyum emme para bende" diyen tiptir.

Taner bey,
    Bu kisiye yapacağınız en güzel iyilik çekilen fotografları aylık ya da haftalık olarak apartmanın en başarılı park eden kisileri olarak bir tablo ya da panoda sergilemek.Denenmis ve başarılı olmuş bir yontemdir.

• quote:

Bizim apartumanımızın otoparkında hepsi boll miktarda mevcut...

PARK ETME ŞEKLİ=KİŞİLİK

Bu alt tarafta soldan 2. gümüş renkli araba hangi model?
  • Bu kadar ufak şeylere kafamı taksam sanırım delirirdim. Yada zaten bana hergün bayram
  • Yarıldım doğrusu. Gerçekten çok güzel tanımlamışsın hatalı park edenleri
  • Güzel konu...Bu saatte güldürdü beni
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.