Şimdi Ara

Park halinde arkadan gelip çarptılar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arabamin arka tamponuna farkli zamanlarda 3 farkli hasar oluşu ve tamir edildi. Son Tamir edilmesinden artik dalga dalga oldu tampon. Sigorta firmasina yazdim degistirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Ekim 2018; 0:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna aracımızı özel kapalı garajda saklamıyoruz.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    İstersen havasi alınmış kapsülde sakla, kaza bu oluyor ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

İstersen havasi alınmış kapsülde sakla, kaza bu oluyor ne yazık ki.
    Sokakta kalırsa arabam savaştan çıkmış gibi olur hocam. Çok örneğini görüyorum garajda kimse dokunmuyor.

İstanbul'da otoparkı olmayan yerlere aracımla gitmiyorum mümkün mertebe.

Valla kapali garajda yan komşum arabaya sürtup bir kart bile yazmiyor belki de İstanbul'un-Turkiye'nin sayili lüks sitelerinde hem de...

Gittiğimde zaten belli benim olduğum, rahatsiz etmek istemedim diyor. Ayna kapagimin kirilmasindan jant göbeğinin sökülmesine kadar kapali garajda başıma yelmeyen kalmadı.

Haftada 1 çıkardığım arabaya 3000km'de makascinin biri frene basmama ragmen 20cm kadar siyirdi.

Araba = sokak mali çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Ekim 2018; 11:37:46 >
  • Kendi özel garajımda başkası olmadığı için rahatım. Sürmekten bahsetmedim ayrıca park etme hususunda konuşuyorum. Sürmek ayrı bir çile onun çözümü yok. Sokakta park edilen arabaların hazin sonundan bahsediyorum.

araba sokak mali.

• quote:

araba sokak mali.
    Değil kardeşim bırakın şu eski kafayı Avrupa'dan medeniyet mi ithal etmemiz lazım illa

Haydaa :) siz arabayi trafige kapali ortamnda surup garajdan garaja kullaniyorsaniz bilemem.

• Arkadaşlar ben ne konu açmışım konu nerelere gelmiş. Ben süreçle ilgili bilgileri vereyim, sizde bana bilmediğim konularda destek olun, konu da daha sonra bir çok arkadaşa faydalı olur belki.

• Şu araca ağız birliği ile pert diyenler, 1-2 parça boyalı hasar kaydı şişirilmiş araç görünce "yav he he" diyor. şişirilmiş hasar kaydına yalan diyor.

İlginç bir mozaik burası. :)
  • quote:

Haydaa :) siz arabayi trafige kapali ortamnda surup garajdan garaja kullaniyorsaniz bilemem.
    Kardeşim meseleyi değiştirme park ile sürmek aynı şey değil. Ben park etme ile ilgili yaşıyorum sürerken sende kaza yapabilirsin sana çarpabilirlerde bu başka bir olay.

Arabayı park edeceğin zaman olacak kapalı garajın kafan rahat olacak arabanı düşünmeyeceksin. Dolu yağacak hırsız çalacak çocuk vuracak çizecek biri park ederken çarpacak korkusu olmayacak.

Tabi kendi özel kapalı garajın olmadığı için bu dediklerimin nasıl bir şey olduğunu idrak edemiyorsun. Allah nasip ederse kendi kapalı garajın olurda ilerde anlarsın bu dediğimi.

1985'den beridir ailem arabalarını garajda sakladı hiçbir sıkıntı yaşamadık ama etrafımızdaki komşuların başına bir sürü iş geldi bu konuda arabası kurşunlanan çocukların çizmesi hırsızlık bir sürü böyle olaylar yaşandı. Bizi gören hep ne şanslısınız garajınız var diyor. Diyorda garaj şans değildir istersen olur. Evleri müteahhite verip ilk başta garaj yaptıkları yerleri sonradan eve iş yerine çeviriyorlar.

Ben yaklaşık 4 senedir İstanbul'da parkı olmayan yerlere arabamla gitmiyorum. Sokakta bırakınca aklım arabada kalıyor çünkü.

Kendi ozel garajimda oldu da niye bu kadar zorladin anlamadim?

Ayrica kardeşin değilim.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Kendine Özel Kapali Garajın olması çok büyük bir luks değil. Ben araba sürmenin toplam riskine bakıyorum ve arabama sokak mali gozuyle bakiyorum. Allah size de luks araclar nasip etsin.

Tatile de gitmiyoruz, evden eve araba sürüyoruz herhalde bu kadar kendi özel garaj takıntısi olduğuna göre.

Siz arabaya değil araba size hizmet etsin bu kadar kafaniza takmayin. Malinizin kölesi olmayin. Çok üzülürsünuz aksi bir durum olduğunda. Ya da kafaniza takmayacaginiz bir arabayi sahiplenmenizi tavsiye ederim.
    Aksi hâlde bu ulkede araba sahibi olmak tam bir ömür törpüsu.

Konu benim icin kapanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 18 Ekim 2018; 0:59:2 >
  • Kardeş o arabayı perte çıkar. Şahsen binmem o araca birde ailen var. Kim bilir nereler yamulmustur ayar tutmaz sanayi esnafı çekiçler durur yolda giderken zangir zangir seslerle surersiniz. Al paranı bekle hayatı akışına bırak büyük oyna cesareti ol daha iyisini bulursun. Bırakın bu daha iyi araba bulamam sözlerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bu kardeşim sağa sola koştursa sigortadan teklif beklese
    aracın değerini 15-20 gün sonra alsa
    malum sitede günlerce temiz araba kovalasa
    sonra expetiziydi noteriydi vs vs uğraşıp alsa

bu adamın onca uğraşını günlerce arabasız kalmasının tazminatını kim karşılayacak

bu adamın ödülü nerde onca uğraşının

o çarpan kadını bulup darp etse hakkıdır

bu adama masrafları dışında en az 10 bin tl ödenmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gate100

şimdi bu kardeşim sağa sola koştursa sigortadan teklif beklese
    aracın değerini 15-20 gün sonra alsa
    malum sitede günlerce temiz araba kovalasa
    sonra expetiziydi noteriydi vs vs uğraşıp alsa

bu adamın onca uğraşını günlerce arabasız kalmasının tazminatını kim karşılayacak

bu adamın ödülü nerde onca uğraşının

o çarpan kadını bulup darp etse hakkıdır

bu adama masrafları dışında en az 10 bin tl ödenmesi lazım
    Teşekkür ederim. İşin o boyutunu hiç sormayın. Zaten maddi olarak hiç bir kusurumuz yokken bir kaybımız olacak. Onun dışında eşimle çalışmamızdan çocuğu bakıcıya bırakmaktan kaynaklı yaşadığım mağduriyeti zaten hiç anlatamam. Rezilliğimiz yanımıza kâr kalıyor.

• Sanayide çalışan biri olarak o aracı kimse kusursuz toplayamaz.aynı kazanın birebir aynısını yeğenim yaşadı ve o da arabam çok temiz yaptırayım bineyim dedi(ben perte çıkar dedim) ama sonuç hüsran ve şu an hala arabayı kullanıyor ama o da zorunluluktan yoksa çoktan satardı.Birinci olarak ne kadar üzülseniz de aracınızı perte çıkartın.Bu süreçte aracınızın fiyatını ilk verilen fiyatın çok üstünde isteyin.Bırakın sigorta size fiyat insin(siz fiyat çıkmayın sonralarda).Örneğin aracınızı 36 000 tl ye perte çıkarmak istiyorsanız ve teklif 32 000 tl ise 42000 tl isteyin.Yok o fiyata olmaz yaptırırız derlerse geri adım atmayın ve tekliflerini yükseltmelerini isteyin.Eğer anlaşma olmaz ise sigorta tahkim kuruluna gideceğinizi belirtin.Genelde fiyat anlaşması böyle yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Sanayide çalışan biri olarak o aracı kimse kusursuz toplayamaz.aynı kazanın birebir aynısını yeğenim yaşadı ve o da arabam çok temiz yaptırayım bineyim dedi(ben perte çıkar dedim) ama sonuç hüsran ve şu an hala arabayı kullanıyor ama o da zorunluluktan yoksa çoktan satardı.Birinci olarak ne kadar üzülseniz de aracınızı perte çıkartın.Bu süreçte aracınızın fiyatını ilk verilen fiyatın çok üstünde isteyin.Bırakın sigorta size fiyat insin(siz fiyat çıkmayın sonralarda).Örneğin aracınızı 36 000 tl ye perte çıkarmak istiyorsanız ve teklif 32 000 tl ise 42000 tl isteyin.Yok o fiyata olmaz yaptırırız derlerse geri adım atmayın ve tekliflerini yükseltmelerini isteyin.Eğer anlaşma olmaz ise sigorta tahkim kuruluna gideceğinizi belirtin.Genelde fiyat anlaşması böyle yapılır.
    Bilgi için teşekkür ederim. Bende bu aşamadan sonra içim sine sine binemeyecem arabama ama sanayide 27 verseler 30 verseler öp başına koy diyorlar. Az çok piyasayı da biliyorsunuz o fiyatlara bu temizlikte bi araba da alamam. Bende istiyorum piyasa değerini verselerde bende en azından içim sinerek başka araçlara baksam. İnternette benim aracım modeline bakıyorum en hasar kayıtlısına 34.000 yazmış en temizine 45.000. Aracımda ilk eldi. Tamamen orjinal. Sizin gibi söyleyenler çok oldu kafamda az çok oturttum. Bende ne teklif verirlerse versinler çok yükseğini isteyeceğim. Yazılı olarak tekliflerini isteyip aracın exper raporuna kadar ekleyip cevap yazıp daha da arttırmalarını yoksa sigorta tahkim komisyonuna gideceğimi söyleyeceğim. Bakalım ilk teklifleri ne olacak onu merak ediyorum. Haftaya ararlar umarım.

• hep mi kadın şoför olur arkadaş bizim bura küçük yer ama trafiğe çıkınca denk gelen kadın şoför yürüyen saatli bomba gibi hal ve hareketleri burada da oldu geçen gün normal akan trafikte durulmaması gereken yerde duruyor kalkarken başka bir araca vurdu ayna kontrol yok sinyal verme yok bodoslama çıktı az bile oldu karşı tarafın masrafını kitledililer benim duyduğum yasak yere park etmek ve emniyeti kemeri takmama ceza yazdıklar bundan sonra trafikte filan denk gelince ya yol verip geçiyorum yada sağa geçip bekliyorum uzaklaşın diye

• Sağolsunlar bugün itibariyle hâlâ ne arayan var ne soran. Ben de bugün doğa sigortayı aradım. Exper ön raporu şirkete göndermiş. Şirkette dosyayı ağır hasar birimine iletmiş. Orda şimdi piyasa fiyatlandırması filan incelenecek araçla ilgili karar verilip exper aracılığı ile bana bildirilecekmiş. Kaza 6 Ekimde olmuştu. Exper 11 Ekimde geldi. Dosyayı 18 Ekimde sigortaya göndermiş. 1 hafta 1 hafta birimler arasında gezip karar verilene kadar galiba ben arabayı 2-3 ay unutacağım. Zaten 2.5 hafta geçti bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.