|
Bildirim
|
Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam
https://forum.donanimhaber.com/pert-arac-rayic-bedel-uyusmazligi-sigorta-tahkim--121652777 |
İstersen havasi alınmış kapsülde sakla, kaza bu oluyor ne yazık ki.
|
Biraz önce aracımı satın alan firma aradı. Cesar group diye bir firma. Bana maille bazı evraklar gönderdiler onları doldurup gerekli şeyleride göndermemi istediler. Satış vekaletini noterden onaylatıp gönderecem birde ruhsatın asıllarını ve plakaları söküp gönderin dediler. Vekalette aracımla ilgili tüm işlemleri yapabilecekleri olumca tereddüt ettim ama internetten araştırdım sonrada sigorta firmasını aradım işleyiş bu şekildeymiş. Artık evrakları ayarlayıp plaka ve ruhsatla göndereceğim. Süreçle ilgili yine bilgilendirmeler yaparım.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 12 Ekim 2018; 14:12:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:15:30 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneten -- 12 Ekim 2018; 14:36:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneten -- 12 Ekim 2018; 14:45:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneten -- 12 Ekim 2018; 15:30:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|