Bildirim
Park Halinde Sürtme
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araba perte çıkmış kurtarmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı yerlerde beyanında gittiğini gördüğüm için öyle dedim ufak tefek Şeyler tabiki ama insanın Can'ını sıkıyor keşke daha Yapıcı ve düzgün bir yorum yapabilseydiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
plastik yapışmış gibi duruyo biraz tırnakla kazımayı deneyin yada pasta ile deneyin. Pasta yoksa evde bulunan cif ile çok dagıtmadan deneme yapabilirsiniz. -
Küçük bi kısmını tırnaklar kazıdım zaten ama diğerleri kazıncak gibi değil sanki Arabanın boyası gibi bazı yerlerbir de nasıl bi araba hem Öne hem arkaya vurabilir Aklım almıyor
Ufakca pasta cila tertemiz yapar orayi.
Solun hocam içim rahatlıyor yavaş yavaş
quote:
Orijinalden alıntı: NoTingMan
Solun hocam içim rahatlıyor yavaş yavaş
Dahada rahatlatayim. Siyah araba olmasi bi bakima avantaj. Orasi oyle kalsa bile cok goze batmaz. Ya renkli olsaydi araba
Onemsiz kucuk seyler onlar zaten tampon kimse dert etmez ayrica evet ufak islemlerle hallediliyor
sokakta bıraktığımız her aracın başına gelebilecek şeyler şayet özel garajınız yoksa öyle bırakın nazarlık olsun. -
Lastik izi değil onu anladım sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X